- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
Bargello 415 CHRISTINA AGGUILERA NIGHT
Vanilya, Tatlı Badem, Mandalina, Frezya, Elma, Amber. Kokusu.
Oda arkadaşımda orjinali vardı çok hoşuma gidiyordu. En yakın bargelloda var diye duymuştum çok benzemese de fena değil ama ağır bir koku ben seviyorum kış kokusu zaten ama evdekiler sıktırtmıyo kimseye beğendiremedimiki şişe almıştım üstelik duruyor bi köşede
Yani benzemiyor mu? Kullanılmayacak derecede mi?
Etraftakilere baksak parfüm kullanmayalım. Herkesin zevki başka.
Sen dışarı çıkarken kullan bence.
Benimde ne zamandır aklımda bitanem . Bir fırsatım olmadı. Ama deneyip fikirlerimi yazacağım. Merak ettimeğer denk gelirsen bargellodakini bi dener misin? bende çok etkilenmedim çünkü bargellodakinden
bargellodan mı doldurtmuştun canım,peki orjinaliyle yakınmı tavsiye edermisinbugün rose the one için bir erkek arkadaşımdan övgü aldım.. parfümün baya güzelmiş ve etrafa da yayılıyor dedi..
bargellodan mı doldurtmuştun canım,peki orjinaliyle yakınmı tavsiye edermisin
Teşekkürler canım bargello parfümleri genelde çok yoğun değişik kokuyorda o yüzden merak etmiştim aslında orjinal parfüm alacağımda şuan bi arayış içindeyim çok sağolben orjinalini bilmiyorum malesef ya hiç rastlayamadım sevilde tekin acaralacağımda şuan bi atayış içindeuim çok sağol bendeki bargellodan.. yani müthiş değil bence ama eğer orjinale bütçem yetmiyor diyorsan benim gibi o zaman tavsiye ederim.. kullanılabilecek parfümlerden..
ben orjinalini bilmiyorum malesef ya hiç rastlayamadım sevilde tekin acarda falan.. bendeki bargellodan.. yani müthiş değil bence ama eğer orjinale bütçem yetmiyor diyorsan benim gibi o zaman tavsiye ederim.. kullanılabilecek parfümlerden..
Teşekkürler canım bargello parfümleri genelde çok yoğun değişik kokuyorda o yüzden merak etmiştim aslında orjinal parfüm alacağımda şuan bi arayış içindeyim çok sağol
ayrıca bugün bargellodan ralph ve touch of pink denedim.. hiç tavsiye etmiyorum.. çok kötüydü arkadaşlar.. özellikle touch of pink.. ne yapmışlar o güzelim kokuya öyle pöff..
plastik kokusu gibi dimi orjinal kullanmıştım bende bargellodakiyle alakası yok hoş dp ninkinide beğenmedim hiç bu kokunun açığını yapamıyorlar zannımca
bende denedim hatta aldım bilee dayanamadım yaaBargelloda marc jacobs daisyi denedim.. gayet güzel bir koku.. Chanel chance tarzında .. tavsiye ediyorum
bende denedim hatta aldım bilee dayanamadım yaaelimdekiler bitince alıcaktım halbuki ama olsun bu sene parfümlerim bana epey bisüre gider noa, chance, daisy hepside sevdiğim kokular oldu kullanırım seve sevee
Dimi yaa gercekten chance eau tender a benziyomus ama cook begendim valla seve seve kullanirim :)) anna suiyle paris hiltonada baktim tatli ve agir geldi guzel kokular ama dedigin gibi yaza agir kacarlar :))Valla ben de aldim kuzum. Cok hosuma gitti koku. Yaz icin kullanirim dedm. Icindeki menekse , yasemin ve meyve kokularina bayildm :)
kalıcılığı nasıl şekrimbende denedim hatta aldım bilee dayanamadım yaaelimdekiler bitince alıcaktım halbuki ama olsun bu sene parfümlerim bana epey bisüre gider noa, chance, daisy hepside sevdiğim kokular oldu kullanırım seve sevee
Çok iyi sabah sıktığım parfüm akşam saat 8 de bile duyuluyor soruluyor ne sıktın diyekalıcılığı nasıl şekrim