Bargello açık parfüm kullananlar..

Yani benzemiyor mu? Kullanılmayacak derecede mi?
Etraftakilere baksak parfüm kullanmayalım. Herkesin zevki başka.
Sen dışarı çıkarken kullan bence.

Yani benzemiyor mu? Kullanılmayacak derecede mi?
Etraftakilere baksak parfüm kullanmayalım. Herkesin zevki başka.
Sen dışarı çıkarken kullan bence.

Dışarı çıkarken kullanıyorum sadece. Andırıyor fakat çok benzemiyor. Tabiki kullanılmayacak derecede değil kullanıyorum dışarıda ve kalıcılığı çok iyi gerçekten.

bugün rose the one için bir erkek arkadaşımdan övgü aldım.. parfümün baya güzelmiş ve etrafa da yayılıyor dedi..

bargellodan mı doldurtmuştun canım,peki orjinaliyle yakınmı tavsiye edermisin

ben orjinalini bilmiyorum malesef ya hiç rastlayamadım sevilde tekin acarda falan.. bendeki bargellodan.. yani müthiş değil bence ama eğer orjinale bütçem yetmiyor diyorsan benim gibi o zaman tavsiye ederim.. kullanılabilecek parfümlerden..

ayrıca bugün bargellodan ralph ve touch of pink denedim.. hiç tavsiye etmiyorum.. çok kötüydü arkadaşlar.. özellikle touch of pink.. ne yapmışlar o güzelim kokuya öyle pöff..

Teşekkürler canım bargello parfümleri genelde çok yoğun değişik kokuyorda o yüzden merak etmiştim aslında orjinal parfüm alacağımda şuan bi arayış içindeyim çok sağol

ayrıca bugün bargellodan ralph ve touch of pink denedim.. hiç tavsiye etmiyorum.. çok kötüydü arkadaşlar.. özellikle touch of pink.. ne yapmışlar o güzelim kokuya öyle pöff..
plastik kokusu gibi dimi orjinal kullanmıştım bende bargellodakiyle alakası yok hoş dp ninkinide beğenmedim hiç bu kokunun açığını yapamıyorlar zannımca

plastik kokusu gibi dimi orjinal kullanmıştım bende bargellodakiyle alakası yok hoş dp ninkinide beğenmedim hiç bu kokunun açığını yapamıyorlar zannımca

ay evet çok kötüydü ya.. sansirodan sipariş ettim ben de, gelsin bakalım onlar nasıl yapmış..

kızlarr bargello sloganını değiştirmiş :)) artık fiyatları 15 tl tek satıyolar 2. parfüm 10 tl diye söylüyolar.. bak şimdi olmuş işte gözüme girdi parfüm fiyatına 25 tl diyip 2. si hediye dediklerinde saçma oluyodu çünkü yine tek fiyat 15 ve diğeri 10 tl ye gelmiş oluyodu pek hediyelik bi yanı yoktu yani :)) ama şimdi harika olmuş işte hep bu düzeyde gitsin bence :))

Bargelloda marc jacobs daisyi denedim.. gayet güzel bir koku.. Chanel chance tarzında .. tavsiye ediyorum
bende denedim hatta aldım bilee dayanamadım yaa elimdekiler bitince alıcaktım halbuki ama olsun bu sene parfümlerim bana epey bisüre gider noa, chance, daisy hepside sevdiğim kokular oldu kullanırım seve sevee

bende denedim hatta aldım bilee dayanamadım yaa elimdekiler bitince alıcaktım halbuki ama olsun bu sene parfümlerim bana epey bisüre gider noa, chance, daisy hepside sevdiğim kokular oldu kullanırım seve sevee

Valla ben de aldim kuzum. Cok hosuma gitti koku. Yaz icin kullanirim dedm. Icindeki menekse , yasemin ve meyve kokularina bayildm :)

Valla ben de aldim kuzum. Cok hosuma gitti koku. Yaz icin kullanirim dedm. Icindeki menekse , yasemin ve meyve kokularina bayildm :)
Dimi yaa gercekten chance eau tender a benziyomus ama cook begendim valla seve seve kullanirim :)) anna suiyle paris hiltonada baktim tatli ve agir geldi guzel kokular ama dedigin gibi yaza agir kacarlar :))

kalıcılığı nasıl şekrim

kızlar bende yaz icin marc jacobs daisy eau so fresh' ten yana kullandım seçimimi. biliyorsunuz daisy ve daisy eau so fresh arasında cok kalmıştım daisy eau so fresh olanı seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…