Bargello açık parfüm kullananlar..

O kadar iyi olur ki ya. Çok sevinirim.=)
Koku hypnotic poison'a benziyor aslında.
Ama onun kadar kötü değil. Bu mis gibi.
Hypnotic sevmem ben normalde hiç. O yüzden belirttim. Ona benzeyen ama çok güzel olan bir koku. Bakalım ne düşüneceksin deneyince. Ben ilk sıkışta hayran kalmıştım ama açığı da öyle olur mu bilinmez.

yok olmaz bence ya.. orjinalin yerini açıklar tutamıyor anca idare ettiriyor iştee.. tamam canım ben bakar iletirim sana..

Givenchy şivonji diye okunuyor bu arada. =) hatta başlangıçtaki harfin telaffuzu ş ve j karışımı bir şey.

işte bu fra telafuzu.. kimi öyle söylüyor kimi ing telafuzunu söylüyor.. çok da farketmez ya.. :KK59:

Fransızlarla bizim aksanımız arasında hiçbir yakınlık olmadığı için mükemmel telaffuz edemeyiz ve zaten gerek de yok.
Bir tek Türkler yabancı dili telaffuz konusunda bu kadar kasıyor demişti bir hocam. =) derslerde de öyle olur. Bi kelimeyi yanlış söyleyince herkes güler vs. =) lüzumsuz. Bilgilenmekte fayda var ama telaffuzu aynen taklit edemiyorsak hiç poblem değil. =D

Fransızlarla bizim aksanımız arasında hiçbir yakınlık olmadığı için mükemmel telaffuz edemeyiz ve zaten gerek de yok.
Bir tek Türkler yabancı dili telaffuz konusunda bu kadar kasıyor demişti bir hocam. =) derslerde de öyle olur. Bi kelimeyi yanlış söyleyince herkes güler vs. =) lüzumsuz. Bilgilenmekte fayda var ama telaffuzu aynen taklit edemiyorsak hiç poblem değil. =D

haha çok doğru ya.. cem yılmaz da anlatıyor ya bizim vatandaşın pasaport kontrolünden geçerkenki halleri beni bitiyor diye, ulan karşındaki görevli de pakistan vatandaşı neye kasıyorsun bu kadar.. :KK70:

çok soft bi kokusu var dı canım denedim ama orijinalini bilmediğim için ne desem kokladığım koku çok soft tu hatta bu bihter psrfümünü en güzel david walker yapmış bargelo da rose the one ı çok merak ediyorummm nasıl kukuyor ki

çok soft bi kokusu var dı canım denedim ama orijinalini bilmediğim için ne desem kokladığım koku çok soft tu hatta bu bihter psrfümünü en güzel david walker yapmış bargelo da rose the one ı çok merak ediyorummm nasıl kukuyor ki

David walker'da rose the one var mı?
Orada en beğendiğin koku hangisi?

Bihter kokusu dediğin absolutely irresistable değil mi?
Çok güzel ama çok da tanıdık bir koku. Güne giden ev kadını kokusu gibi basit, sıradan ama aynı zamanda çok cezbedici benim için. =s

absolutelynin orjinalini kullanmıştım.. çok bir numarası yok aslında ya.. o dönem öyle bihterin etkisiyle popüler oldu bence.. reklamdan kazandı yani..

rose the one bargellodan kullanıyorum şu anda.. fena değil.. artık bargelloyu pek tutmuyorum açıkçası çok alkollü yapıyorlar parfümleri ama yine parfümleri arasında rose the one kullanılacak gibi olanlardan..

Rose the one benim için öyle alıp kullanılacak tarzda bi his uyandırmadı canım yani güzel bir koku farklı ama benim olmalı bu koku dedirtmedi bana pekde aman aman bi koku değil bence =)

Rose the one benim için öyle alıp kullanılacak tarzda bi his uyandırmadı canım yani güzel bir koku farklı ama benim olmalı bu koku dedirtmedi bana pekde aman aman bi koku değil bence =)
Rose the one çok soran oldu bana balım .. çok övgü aldım bu parfumden . Tabi ben orjinalini kullanıyorum . Bargello dakini hiç denemedim

absolutelynin orjinalini kullanmıştım.. çok bir numarası yok aslında ya.. o dönem öyle bihterin etkisiyle popüler oldu bence.. reklamdan kazandı yani..
Absolutely nefret ettiğim kokulardan. Çok kötü bence ya . Itici. Nasıl beğenilir bu parfüm anlamış değilim. Bu kadar popüler olması da bence parfümün guzelliginden değil. Zamanında reklamının çok iyi yapılmasından

Rose the one çok soran oldu bana balım .. çok övgü aldım bu parfumden . Tabi ben orjinalini kullanıyorum . Bargello dakini hiç denemedim
Ben orjinalde denedim kuzum bargellodaki orjinale benzemiyodur diye denemedim bile şahsen =) Kötü demiyorum güzel ama bana işte bu koku benim olmalı kullanmam lazım bu parfümü dedirtmedi aslında kendine has güzel bi koku ama beni mest etmedi sadece =) ilkkez bi koku zevkimiz uyuşmadı kuzum seninle:KK48:

Ben orjinalde denedim kuzum bargellodaki orjinale benzemiyodur diye denemedim bile şahsen =) Kötü demiyorum güzel ama bana işte bu koku benim olmalı kullanmam lazım bu parfümü dedirtmedi aslında kendine has güzel bi koku ama beni mest etmedi sadece =) ilkkez bi koku zevkimiz uyuşmadı kuzum seninle:KK48:
O kadarı da olur nurayim. En azından kötü bulmadn :)
Ama yinede çok benziyor parfüm zevklerimiz . :KK15:

Lissam la ben bu kokuya bityoruz. :p

Bargello 415 CHRISTINA AGGUILERA NIGHT
Vanilya, Tatlı Badem, Mandalina, Frezya, Elma, Amber. Kokusu.
Oda arkadaşımda orjinali vardı çok hoşuma gidiyordu. En yakın bargelloda var diye duymuştum çok benzemese de fena değil ama ağır bir koku ben seviyorum kış kokusu zaten ama evdekiler sıktırtmıyo kimseye beğendiremedim :KK43: iki şişe almıştım üstelik duruyor bi köşede :KK43:

eğer denk gelirsen bargellodakini bi dener misin? bende çok etkilenmedim çünkü bargellodakinden o_O

X