Valla kuzum iki tanesi d&p den almistim :)) 1 tanesi hediye geldi viyanadan parfumun yaninda.. 1 tanesinide tam hatirlamiyorum eminonu den di galiba bi parfumeri vardi makyaj malzemelerine bakmak icin girmistim bi sepetin icinde rengarenk duruyolardi begenip atmistim posete :)) cok da bisey degil valla fiyatlari :)) oyle saniyorumki su kucuk avm ler varya hani ne alirsan 1 tl :)) oralarda bile vardir gibime geliyo :)) cok sevimli oluyo ya kucuk kucuk :)) bargelloda da vardi bu siselerden almak istemistim ama bos satmiyoruz biz doldurup oyle satiyoruz demislerdi bide 15 tl demislerdi kucucuk seyenerden alıyorsun tatlım o sevimli küçük şişeleri? bende alayım bari.
dpninkileri çok merak ettim yaaa şişelerinin fotosu var mıdır nette acabaaValla kuzum iki tanesi d&p den almistim :)) 1 tanesi hediye geldi viyanadan parfumun yaninda.. 1 tanesinide tam hatirlamiyorum eminonu den di galiba bi parfumeri vardi makyaj malzemelerine bakmak icin girmistim bi sepetin icinde rengarenk duruyolardi begenip atmistim posete :)) cok da bisey degil valla fiyatlari :)) oyle saniyorumki su kucuk avm ler varya hani ne alirsan 1 tl :)) oralarda bile vardir gibime geliyo :)) cok sevimli oluyo ya kucuk kucuk :)) bargelloda da vardi bu siselerden almak istemistim ama bos satmiyoruz biz doldurup oyle satiyoruz demislerdi bide 15 tl demislerdi kucucuk seyealmadan ciktim.. D&p bos olarak 5 tl ye mi 7 tl ye mi ne oyle biseye satiyor :)) ama parfumerilerde daha uygun oluyo hemde cesit cok oluyo :))
Chanel parfumleri bitek d&p de guzel tabiki orjinale benzemiyo ama yinede acik versiyon olarak d&p yi tercih ediyorum.. Cook tanidigim var orjinal alip da koseye koyup d&p den acigini kullanan :)) dp versiyonu gercekten cok guzel kokuyo tabi orjinalinin yeri baska :))Kesinlikle canım. Aldım;ama pek kullanamıycam sanırımDp dekini bileğime sürdüğümde mis gibi saatlerce buram buram kokuyor.Bargellodakini sıktım,bir süre sonra koku falan alamadım. Aklım rose the one da kaldı.Pek heveslenmiştim deneyeceğim diye,yokmuş.
Güzelmiş kuzum kendi şişeleriyle kıyaslarsakKuzum d&p ninkiler boyle oluyo bak birazdaha buyuk oluyo cogunlukla bunu kullaniyorum elimdekinde chance var :)) esiminkide bunun gumus renkli olani montun cebinde duruyor :))
Eki Görüntüle 1459039 Eki Görüntüle 1459042
Hehe :)) şık duruyor evet ya cokda kullanisli ama rahat oluyo cantada tasimasi bereketlide hemencik bitmiyoGüzelmiş kuzum kendi şişeleriyle kıyaslarsak
dp'nin 50 mllikleride öyle minicik çok kolaydı çantaya atmadı falan, bu 100 mllik kafam kadar nerdeyse.Hehe :)) şık duruyor evet ya cokda kullanisli ama rahat oluyo cantada tasimasi bereketlide hemencik bitmiyo
Hehedp'nin 50 mllikleride öyle minicik çok kolaydı çantaya atmadı falan, bu 100 mllik kafam kadar nerdeyse.gerçi çantalarım genelde büyük olduğundan sorun olmuyor ama olsun
kızz bende nereye gidecek 5-6 ay..Heheay iyi guldum ya :)) 100 ml olanlari evde tutuyorum kucuk siselere doldurup cantaya atiyorum ben yaa oyle daha iyi dedigin gibi buyuk oluyo baya 100 ml olanlari bereketli de oluyo ayni zamanda kullan kullan bitmiyo mubarek dp den aldigim parfumler bana rahat 5-6 ay gider :)))
Hehehekızz bende nereye gidecek 5-6 ay..parfümü yiyorum mübarek daha yeni aldım 100 ml lift nerdeyse yarılandı
Burberry brit kesinlikle kuşum klas tarz bi kokudur.. Nina bildigin elma kokusu :) dkny be delicious tarzi meyveli bi koku daha cok.. Ama brit oyle degil daha kisilikli bi koku
Burberry briti hiç beğenmiyorum Burberry brit kesinlikle kuşum klas tarz bi kokudur.. Nina bildigin elma kokusu :) dkny be delicious tarzi meyveli bi koku daha cok.. Ama brit oyle degil daha kisilikli bi koku
Ben begeniyorumda bana agir geliyor ama kesinlikle tarz bi koku kuzum hele oturunca kokuyu bidaha kokladigin zaman mubtelasi olunur cinsten.. Zaten burberry nin en agir parfumu britBurberry briti hiç beğenmiyorum 
kz benım flowerbomb biticek az kaldı yaaaBen begeniyorumda bana agir geliyor ama kesinlikle tarz bi koku kuzum hele oturunca kokuyu bidaha kokladigin zaman mubtelasi olunur cinsten.. Zaten burberry nin en agir parfumu brit
Nina'nın içindeki çikolata notası beni cezbetti sanırım:) Ama o brit yok mu britt geçen seneden beri aklımda.. Büyük ihtimalle onu alıcamBurberry brit kesinlikle kuşum klas tarz bi kokudur.. Nina bildigin elma kokusu :) dkny be delicious tarzi meyveli bi koku daha cok.. Ama brit oyle degil daha kisilikli bi koku
Ya kuzum ben burberry' den bitek classıce hastayım..Bugün bitmişti yenisini aldım hatta.. Çok seviyorum Burberry classiciBen begeniyorumda bana agir geliyor ama kesinlikle tarz bi koku kuzum hele oturunca kokuyu bidaha kokladigin zaman mubtelasi olunur cinsten.. Zaten burberry nin en agir parfumu brit
Hehe :))) flowerbombci seni bidaha almak lazim ozamankz benım flowerbomb biticek az kaldı yaaa
Cikolata hemen her parfumde var kuzum kotu demiyorum nina cok guzel bi koku ama brit le kiyasliycagim zaman brit diyorum cunku farkli bi yani var bu kokunun herzaman soyluyorum burberry parfumleri insana kendini şık hissettirir diye :))) brit den yanayim ben fistikimNina'nın içindeki çikolata notası beni cezbetti sanırım:) Ama o brit yok mu britt geçen seneden beri aklımda.. Büyük ihtimalle onu alıcam