- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Ne kadata aldin sitesinden mi aldin canmYok canım orjinal. Sipariş etmiştim.. Ya çok tatlı ve fresh bir kokusu var :)
Ben de hic vermedm siparis ama arkadaslarm veriyor canmkızlar bu bargellonun sitesinden nasıl sipariş veriliyor ya? ben bulamadımbu arada bargellodan aldıgım flowerbomb'umu izmirde bırakmıştım özledim. en kısa zamanda gidip alacağım onu
Canım kıbrıstan arkadaşıma sipariş Vermiştim o getirdi..Ne kadata aldin sitesinden mi aldin canm
bende geçen sitesine baktm ama online shopunu bulamadım canım ondan neyse zaten mağazası daha iyiBen de hic vermedm siparis ama arkadaslarm veriyor canm
bende geçen sitesine baktm ama online shopunu bulamadım canım ondan neyse zaten mağazası daha iyi
bende girmiyor nedense o siteye
bende girmiyor nedense o siteye
canım bu flowerbomb nasıl kokuyor biraz tarif edebilirmisin orijinaliyle aynı mı kokuyor bergellodaki??kızlar bu bargellonun sitesinden nasıl sipariş veriliyor ya? ben bulamadımbu arada bargellodan aldıgım flowerbomb'umu izmirde bırakmıştım özledim. en kısa zamanda gidip alacağım onu
hayır canım orjinaliyle alakası yok. ama ben bargellodakini orjinalinden daha çok seviyorum. kokusu tatlı böyle şekerli bir şey. ama orjinaline benzemiyor.canım bu flowerbomb nasıl kokuyor biraz tarif edebilirmisin orijinaliyle aynı mı kokuyor bergellodaki??
my burberry gelmiş bargelloya. kokusunu hiç bilmiyorum nasıl kokuyor?
Bargello bana nedense daha yağlı geliyor.Arkadaşlar bargello parfümleri kalıcılık olarak nasıl? Almayı düşünüyorum ve sizin yorumunuzu alayım dedim. Daha önce dp kullandım. Kalıcılık olarak güzel ama yağ bırakıyor ciltte ve kıyafetlerde. O beni rahatsız etti. Bargello nasıl ?
dp'nin tek sevmediğim yanı 100mllik şişeleri. sprey kısmı çok dandik. keşke 50 mllere gelen yenilik onlarada gelmiş olsaydı.Aynen :)) bargello daha yagli.. Daha kalici olmasi icin bargello parfumlerinin esansi, yagi, alkolu yani her orani daha yogun.. Kiyafette de leke birakiyor
En azından agzı acılıyor ya benim cantada tasımalık kücük sevimli parfüm siseleri oluyor ya hani onlardan var çeşit çeşit :) dp den aldıklarımı dolduruyorum onlara atuyrum cantaya :) güzel oluyo ya.. ağızlarının açılması benim için bu açıdan çok iyi ben seviyorumdp'nin tek sevmediğim yanı 100mllik şişeleri. sprey kısmı çok dandik. keşke 50 mllere gelen yenilik onlarada gelmiş olsaydı.
Chanel chance dp de daha yumuşak kokuyor bende dp versiyonunu daha çok seviyorum canım.. :) Bargellonun yaptığı chancel chance acı keskin kokuyor evetMerhaba kızlar, geçen gün bir bargello şubesinde rose the one sordum,yoktu malesef..deneyemedimOnun yerine chanel chance ve armani she aldım. Ama chanel chance pek beğenmedim,çok keskin ve kalıcı değil.Dp yapımını daha çok sevdim. Müsait olduğumda rose the one'a başka şubelerde bakıcam artık.
Chanel chance dp de daha yumuşak kokuyor bende dp versiyonunu daha çok seviyorum canım.. :) Bargellonun yaptığı chancel chance acı keskin kokuyor evet
nerden alıyorsun tatlım o sevimli küçük şişeleri? bende alayım bari.En azından agzı acılıyor ya benim cantada tasımalık kücük sevimli parfüm siseleri oluyor ya hani onlardan var çeşit çeşit :) dp den aldıklarımı dolduruyorum onlara atuyrum cantaya :) güzel oluyo ya.. ağızlarının açılması benim için bu açıdan çok iyi ben seviyorum