Bargello açık parfüm kullananlar..

kızlar bu bargellonun sitesinden nasıl sipariş veriliyor ya? ben bulamadım bu arada bargellodan aldıgım flowerbomb'umu izmirde bırakmıştım özledim. en kısa zamanda gidip alacağım onu

kızlar bu bargellonun sitesinden nasıl sipariş veriliyor ya? ben bulamadım bu arada bargellodan aldıgım flowerbomb'umu izmirde bırakmıştım özledim. en kısa zamanda gidip alacağım onu
Ben de hic vermedm siparis ama arkadaslarm veriyor canm

canım bu flowerbomb nasıl kokuyor biraz tarif edebilirmisin orijinaliyle aynı mı kokuyor bergellodaki??

canım bu flowerbomb nasıl kokuyor biraz tarif edebilirmisin orijinaliyle aynı mı kokuyor bergellodaki??
hayır canım orjinaliyle alakası yok. ama ben bargellodakini orjinalinden daha çok seviyorum. kokusu tatlı böyle şekerli bir şey. ama orjinaline benzemiyor.

my burberry gelmiş bargelloya. kokusunu hiç bilmiyorum nasıl kokuyor?

ay geçen aldım onu ben
aldım da cok acayip bi şekilde gül kokusu hissettim diğer kullandığım gül parfümüne benzetince o yokken bunu kullanırım dedım ve ikinci bir gül parfümü beğenmeme sevındım

bence müthiş gerçekten güzel üst notaları yumuşacık gül ayva ve yeşil çay baskın
ama alt notaları yorucu napıcaz her guzelın bı kusuru vardır

Arkadaşlar bargello parfümleri kalıcılık olarak nasıl? Almayı düşünüyorum ve sizin yorumunuzu alayım dedim. Daha önce dp kullandım. Kalıcılık olarak güzel ama yağ bırakıyor ciltte ve kıyafetlerde. O beni rahatsız etti. Bargello nasıl ?

Bargello bana nedense daha yağlı geliyor.

Aynen :)) bargello daha yagli.. Daha kalici olmasi icin bargello parfumlerinin esansi, yagi, alkolu yani her orani daha yogun.. Kiyafette de leke birakiyor

Aynen :)) bargello daha yagli.. Daha kalici olmasi icin bargello parfumlerinin esansi, yagi, alkolu yani her orani daha yogun.. Kiyafette de leke birakiyor
dp'nin tek sevmediğim yanı 100mllik şişeleri. sprey kısmı çok dandik. keşke 50 mllere gelen yenilik onlarada gelmiş olsaydı.

Merhaba kızlar, geçen gün bir bargello şubesinde rose the one sordum,yoktu malesef..deneyemedim Onun yerine chanel chance ve armani she aldım. Ama chanel chance pek beğenmedim,çok keskin ve kalıcı değil.Dp yapımını daha çok sevdim. Müsait olduğumda rose the one'a başka şubelerde bakıcam artık.

dp'nin tek sevmediğim yanı 100mllik şişeleri. sprey kısmı çok dandik. keşke 50 mllere gelen yenilik onlarada gelmiş olsaydı.
En azından agzı acılıyor ya benim cantada tasımalık kücük sevimli parfüm siseleri oluyor ya hani onlardan var çeşit çeşit :) dp den aldıklarımı dolduruyorum onlara atuyrum cantaya :) güzel oluyo ya.. ağızlarının açılması benim için bu açıdan çok iyi ben seviyorum

Chanel chance dp de daha yumuşak kokuyor bende dp versiyonunu daha çok seviyorum canım.. :) Bargellonun yaptığı chancel chance acı keskin kokuyor evet

Chanel chance dp de daha yumuşak kokuyor bende dp versiyonunu daha çok seviyorum canım.. :) Bargellonun yaptığı chancel chance acı keskin kokuyor evet

Kesinlikle canım. Aldım;ama pek kullanamıycam sanırım Dp dekini bileğime sürdüğümde mis gibi saatlerce buram buram kokuyor.Bargellodakini sıktım,bir süre sonra koku falan alamadım. Aklım rose the one da kaldı.Pek heveslenmiştim deneyeceğim diye,yokmuş.

nerden alıyorsun tatlım o sevimli küçük şişeleri? bende alayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…