Bargello açık parfüm kullananlar..

Ya kuzum ben burberry' den bitek classıce hastayım..Bugün bitmişti yenisini aldım hatta.. Çok seviyorum Burberry classici
xenforo-smilies-kk73.gif
Burberry classic benimde favorim balim :) vanilyali parfum istedigimde elimin gittigi tek parfum burberry classic tir.. Cunku vanilyali kokular cok agir oluyor bi sure sonra rahatsiz ediyor beni kullanamiyorum.. Ama burberry classic rahatsiz edici degil o yuzden bende cok seviyorum ❤️ Bide konuyla alakasiz olucak ama vanilya demisken aklima geldi normal gunluk nemlendirici krem aldim daha yeni dove un shea butter ve vanilya ozlu kremi allahim bayildim resmen hem kokusuna hem nemlendirmesine hehe :KK45: yenimi cikmis bu markette gorunce vanilya yazisini gorur gormez attim sepete :)) ben vucut kremlerinde dus jellerinde boyle vanilyali cikolatali seylere bayiliyorum ya :KK68:

Bu arada bende geçen gün Lolita liftten çok iltifat aldım. Sınıftaki kızlar hemen ayy ne sıktın çok güzel kokuyor falan dediler:KK48:

İnanır mısın lift bana da çok soruluyor.. Şaşırıyorum. Bu parfümü daha önce niye keşfetmedim diye kızdım kendime.. :) sayende - Janna - - Janna -
xenforo-smilies-kk60.gif
Cidden çok dikkat çeken ve yayılan bir parfüm. Silajı benden tam not aldı. :KK52: bende kızdım kendime valla böyle güzel bir kokuyu yeni keşfettik..geç olsun güç olmasın:oops:

Chanel chance dp de daha yumuşak kokuyor bende dp versiyonunu daha çok seviyorum canım.. :) Bargellonun yaptığı chancel chance acı keskin kokuyor evet :KK12:

bargellodan chance kullanan chancedan soğur bence balım cidden keskin

bargellodan alınması gereken tek koku rose the one onu basarmıs bırtek

kızlar merhaba
kalıcı açık parfüm arıyorsanız lütfen bana ulaşın
esansı Fransa'dan ithal
eşim kimyager, kendisi yapıyo

kızlar bargello da
Givenchy Ange Ou Demon
kullanan var mı ben dawid walker de denemiştim güzeldi de sizler kullancıysanız önenirmisinz

parfümünüzü hiç kımıldatmadan yerinde tuttuysanız bu parfümünüzün bozulması için yeterli bir sebebtir. parfümlerin tümü için geçerli olan şey her kullanımdan önce muhakkak çalkalanması ve o şekilde kullanılmasıdır. bununla beraber bargellodan aldığınız her ürün zaten garantilidir ister değişim ister para iade sorunsuz bir şekilde yardımcı oluyor arkadaşlar

parfümünüzü hiç kımıldatmadan yerinde tuttuysanız bu parfümünüzün bozulması için yeterli bir sebebtir. parfümlerin tümü için geçerli olan şey her kullanımdan önce muhakkak çalkalanması ve o şekilde kullanılmasıdır. bununla beraber bargellodan aldığınız her ürün zaten garantilidir ister değişim ister para iade sorunsuz bir şekilde yardımcı oluyor arkadaşlar
parfümü çalkalayıp kullanmak mı? o kadar yıldır parfüm tutkunuyum ilk defa duyuyorum:) :KK57:

parfümü çalkalayıp kullanmak mı? o kadar yıldır parfüm tutkunuyum ilk defa duyuyorum:) :KK57:

hıc gecerli bir yazı yok bununla ılgılı şurup mu bu ya
ben de az evvel esmer tende sekerli vanılyalı koku kalmaz , sandal agacı baharat kalır gıbı bırsey okudum
kaç yıllık esmerım üzerıme şeker kokusu oyle siner ki duş alsam anca çıkar
okudugumuz< her şeye de inanmamak lazım sanırım =)

ben de az evvel esmer tende sekerli vanılyalı koku kalmaz , sandal agacı baharat kalır gıbı bırsey okudum
bende araştırdım okuduktan sonra ama hiçbir yazı bulamadım konuyla ilgili. aynen öyle zaten saçma geldi banada:)

parfüm kullanıcısı olmak ile parfüm uzmanı olmak çok farklı şey değerli arkadaşım. parfümlerin hepsinde gerek orijinal gerekse açık yada imitasyon üç ana madde vardır 1) esans parfümün ana unsurudur 2) alkol: esansı inceltecek diğer bir deyişle tonunu ayarlayacak ikinci maddedir 3) su bu da hepsinde olmamakla birlikte alkolün keskinliğini kırması için parfüme katılan üçüncü maddedir......şimdi gelelim çalkalama olayının inceliğini yoğunlukları ağırlıkları ve içerikleri bir birinden farklı bu üç maddenin aynı şişe içinde bulunup da zamanla bir birinden ayrışması kimyanın tabi kurallarından biridir. hal böyleyken rafınızda beklettiğiniz parfümü çalkalamadan üzerinize sıkarsanız sırasıyla ağırlığı fazla olan hangi ana maddeyse o üzerinize gelir ya esans ya alkol ya da su....işte bu durumun önüne geçmek için yapılması gereken şey parfüm şişenizi kibarca değil biraz sert hareketle 4-5 kez çalkalayıp şişedeki karışımı tekrardan homojenleştirerek kullanıma hazır duruma getirmenizdir.. ve deneyince göreceksiniz ki parfümünüzü dediğim gibi kullandığınızda parfümünüz bitene kadar aynı ilk gün ki kalitesinden daha da güzelleştiğine şahit olacaksınız. umarım çalkalayıp kullanma konusunu anlatabilmişimdir. bu arada eğer parfümle alakalı başka merak ettikleriniz varsa bilgimi paylaşmaktan memnun olurum

parfüm kullanıcısı olmak ile parfüm uzmanı olmak çok farklı şey değerli arkadaşım. parfümlerin hepsinde gerek orijinal gerekse açık yada imitasyon üç ana madde vardır 1) esans parfümün ana unsurudur 2) alkol: esansı inceltecek diğer bir deyişle tonunu ayarlayacak ikinci maddedir 3) su bu da hepsinde olmamakla birlikte alkolün keskinliğini kırması için parfüme katılan üçüncü maddedir......şimdi gelelim çalkalama olayının inceliğini yoğunlukları ağırlıkları ve içerikleri bir birinden farklı bu üç maddenin aynı şişe içinde bulunup da zamanla bir birinden ayrışması kimyanın tabi kurallarından biridir. hal böyleyken rafınızda beklettiğiniz parfümü çalkalamadan üzerinize sıkarsanız sırasıyla ağırlığı fazla olan hangi ana maddeyse o üzerinize gelir ya esans ya alkol ya da su....işte bu durumun önüne geçmek için yapılması gereken şey parfüm şişenizi kibarca değil biraz sert hareketle 4-5 kez çalkalayıp şişedeki karışımı tekrardan homojenleştirerek kullanıma hazır duruma getirmenizdir.. ve deneyince göreceksiniz ki parfümünüzün kalitesinde bozulma olmadığı gibi aldığınız günden bile daha güzel olmuş olacaktır. umarım çalkalayıp kullanma konusunu anlatabilmişimdir. bu arada eğer parfümle alakalı başka merak ettikleriniz varsa bilgimi paylaşmaktan memnun olurum

bargello çalışanlarını ben de hiç beğenmiyorum.. çok burnu havadalar.. hayır gören de orjinal parfüm satıyorlar sanacak ki orjinal satsa bile insanlara tepeden bakmaya hakkı yok kimsenin.. kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar resmen :KK70:
canım sana tersi denk gelmiştir. mesela benim gittiğim ankara bahçelievlerdeki bargellodaki çalışanlar müthiş güler yüzlüler hatta o kadar çok koku denememe rağmen en küçük bir yanlışlarını görmedim. üstelik oradaki beyfendi parfüm konusuna da çok hakim yaş mevsim kalıcılık istediğim imaj,burç ve içerklere göre 10 çeşit bir birinden güzel parfüm sunuyor. yolun ankaraya düşerse uğramanı tavsiye ederim

arkadaşlar bilmem daha önce gitme şansınız oldu mu ankara bahçeli bargelloya .. yıllardır parfüm kullanırım ama parfüm konusunda hiç bilgi sahibi de değilimdir. ancak bu şubedeki ilgili arkadaş saolsun hem bilgisiyle de hemde dürüstlüğüyle bana çok yardımcı oldu. nasıl kullanmam gerektiğinden nasıl muhafaza etmem gerektiğine hangi parfüm gurubunun hangi imaj ve ortamlara uygun olduğundan yine yaş mı dersin ten mi dersin ne bileyim parfüm namına aklınıza gelen gelmeyen bir çok konuda gayet samimi aydınlatıcı bilgiler veriyor. çok keyif aldım size de tavsiye ederim ....

X