- 24 Nisan 2008
- 797
- 4
buldum izmirde de varmış ve çok mutlu oldumm :)
izmirde nerdeeeee lütfen lütfen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buldum izmirde de varmış ve çok mutlu oldumm :)
Dün tunali bargellodan 2 parfum aldım. Biri Givenchy ange ou demon, cok hoş orjinaline cok benziyor. Cok ağır da değil. Ama kalıcı. Digeri armanı code. Biraz ağır geldi, koluma denemiştim Buram buram koktu. Esim ağır koku sevmediği icin rahatsız oldu sanırım degirtiricemm. İssey miyake denemiştim dün orjinalini kullanmıştım birebir aynı diyebilirim yazın kullanilabilen bir koku. Onla değiştiririm sanırım. Bir de lacost pour femme denemek istedim ama ellerinde yokmuş. Güzel kokudur bargello da nasıl acaba.
izmirde nerdeeeee lütfen lütfen :)
Luines en merak ettiğim 2 parfümü almışsın.herkes chloe love met edip duruyo pudramsı kokuları çok sevmem.ama chloe love çiçeksi demşlerdi bana.narciso rodrigez nasıl?kadınsı derken baharatlı falanmı
Luines en merak ettiğim 2 parfümü almışsın.herkes chloe love met edip duruyo pudramsı kokuları çok sevmem.ama chloe love çiçeksi demşlerdi bana.narciso rodrigez nasıl?kadınsı derken baharatlı falanmı
Issay miyake leadu dissey bence güzel yalnız biraz şekerimsi ama bu havada rahatsız etmez korkma.yakında bende alcam
lancome miracle biraz acımsı kokar eskiden bi şişe kullanmıştım ama şimdi tahammülüm yok ama genede dene.
diğer yazdıklarını bilmiyoreum
Bugün 2 tane parfüm aldım birisi Chloe Love diğeri Narciso Rodriguez. Öncelikle ikisi de ağır parfümler, cloe love tam bir pudra kokusu gibi. Narciso ise daha kadınsı bir koku.