Bargello açık parfüm kullananlar..

bn normalde d&p'den alırdım parfümümü. dün de d&p'ye gttiğimde kapalıydı, pazar diye galiba. bi kokuyu merak etmiştm ona bakıcaktım. nyse biraz ilerledim bargello açıktı, daha önce hiç gtmemiştm. parfümü orda denedim, gayet kalıcı. iiyki dp kapalıymış.:KK64: bargelloyu keşfettim, artık parfümümü hep ordan alıcam.:21:

bargellodan lolita lift aldım.kodu:220.başta çikolata kokuyordu.Sonra kokusu değişti.Limon yaprağı kokuyor.Bir de çabuk geçti kokusu.neden öyle oldu anlamadım.Gündüz sıktığım başka parfüm hala buram buram kokuyor.Oysa ne ümitlerle almıştım:KK43:( Benim gibi kalıcı gelmeyen varmı arkadaşlar? Bir de lolita lift kullanan varmı?memnunmusunuz?

bargellodan lolita lift aldım.kodu:220.başta çikolata kokuyordu.Sonra kokusu değişti.Limon yaprağı kokuyor.Bir de çabuk geçti kokusu.neden öyle oldu anlamadım.Gündüz sıktığım başka parfüm hala buram buram kokuyor.Oysa ne ümitlerle almıştım:KK43:( Benim gibi kalıcı gelmeyen varmı arkadaşlar? Bir de lolita lift kullanan varmı?memnunmusunuz?

Ben aldım üstümde inanılmaz bunaltıcı bi koku haline dönüştü çikolata kokusuyla alakası yoktu. Git değiştir canım.

bende bugün erkek kardeşime 619 kendime de 431 gucci flora aldım tavsiye ederim kalıcı çiçeksi bi koku çok güzel:KK66:

bargello bence eskisi kadar kaliteli değil. artık kullanmıyorum. unutmadan çalışanlarıda çok kaba saba. kahvehane gibi yerler. ben artık bargellodan almıyorum.

Ben aldım üstümde inanılmaz bunaltıcı bi koku haline dönüştü çikolata kokusuyla alakası yoktu. Git değiştir canım.

Canım, bırak bunaltıcı olmayı kokusunu bile alamıyorum.Yarım saat sonra uçuyor.Güvenim kalmadı.Acaba iade mi etsem.Başka parfümleri de uçucudur diye almak istemiyorum.Eşime roschas aldım.Düm kazağımın koluna sıktım.hala buram buram kokuyor.

Bende kardeşimde very irresistible kullanıyoruz kodu 356 buram buram parfüm kokuyo geçtiğimiz yer :KK9:

kızlar bargellodan lolita lift almıştım.ama hiç kalıcı değil. Gidip değiştireceğim. Vanilya, hindistan cevizi ya da pudramsı kokan bir parfüm istiyorum.Önerebileceğiniz parfüm varmı?

Son düzenleme:
kesınlıkle orjınallerıne en yakın koku bargello kalıcılıgı musterıye guler yuzuyle bence 1 numara...

d&p yi ben hiç beğenmedim valla bencede bagello lancome hiypnose süpeer herkese tavsiye ederim:21:

Son düzenleme:
açık alacağım zaman bende bargellodan alırım çoğu parfümleri gerçekten orijinale çok yakındır arada tek tük alakası olmayan çıkabiliyor.. mesela lift d&p ninkini seviyorum ben bargello yu beğenmedim.. ama kalıcılığı bence iyi..

bende bugün bargello dan burbery weekend 119 no aldım şimdilik güzel beğendim.kalıcılığı nasıl olacak bilmiyorum,denicem..

bargello bence eskisi kadar kaliteli değil. artık kullanmıyorum. unutmadan çalışanlarıda çok kaba saba. kahvehane gibi yerler. ben artık bargellodan almıyorum.

bence tam tesı acık parfumde uzerıne tanıyorummm yıllardır kullanıcısı olaraktan:)

zeytinburnu şubeside açıldı kızlar haberiniz olsun.1 alana 1 bedava bu şubede de var, kokuları orjinal ve kalıcı,hem de çok uygun fiyata :KK64:

kızlar bargelloda 305 i deneyin yok böyle koku açık parfümde tek kullancagım parfümdür kendisi:KK34:

X