Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef bargelloda kalıcılıkta geride kaldı artık,birzamanlar deli gibi beğendiğim parfüm son 2dir kalıcılığından eser yok arkadaşımdada öyle oldu sıkıyorsun hemen geçiyor kokusu önceden günlerce kalırdı kıyafette koku
aynı şey benimde başıma geldi canım son aldığım 2 parfüm hiç kalıcı olmadı kalıcı olmayınca sıkmakta gelmiyo içimden öylece duruyolar bende başka bi açık parfümcüden 2 parfüm aldım ilk defa aldım bu açık parfümcüden çok memnun kaldım kokular çok kalıcı alkol ve yağlı his asla yok
ya arkadaşlar bana son bargello fiyatları nedir bilgi verebilir mi ?? Her gidişim de 2 şer aldığım için son 2 aydır uğrayamadım.. Bilen varsa yazsın lütfen...
yanlış olan bir şey var yanlız bihter parfümü ulraviolet değil kandırıyorlar sizi iyi araştırın o olmadığını görceksiniz esas bihter parfümünü kullanıyorum ben :)ben de lolita bihter parfümü bir de ultravoilet aldım hatta bitti yenilerini aldım eşime de XS aldım
hepsi güzel ve inanılmaz kalıcı deneyin derim arkadaşlar guclubacismile
ben addict almadım ama bargelloda kokladım satıcı bayan trençkotuma sıkmıştı 2 gün kaldı kokusu ilk fırsatta alıcam.
benim parfümler 327 tommy girl
ve 174 paris hilton.
özellikle 327 nin kokusu tam istediğim gibi gül kokuyor.
tek derdim kalıcı olmaması.
merak ediyorum acaba dp de bu koku varmıdır.ya da herhangi bir gül kokusu??