• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bardak takımları

Panduşum çok güzeller, kullanışlı bi seçenekte karar kılmışsın bence çok doğru bi seçim arkadaşımm harikasın, :79:

Teşekkür ederim canım.
Tamamını ilk bulduğum yerde alıcam.
Bi yerde bardakları var bi yerde kadehleri var.
Hiç olmazsa ikisini farklı yerlerden alırım :24:

Teşekkür ederim canım.
Tamamını ilk bulduğum yerde alıcam.
Bi yerde bardakları var bi yerde kadehleri var.
Hiç olmazsa ikisini farklı yerlerden alırım :24:

Aynı seriden varsa illaki bulursun cnm, dediğin gibi takımları başka yerden alırsın, bende günlük kullanmak için yemek takımlarımın renginde arıyorum ah bi bulsam bende kaçırmıycam:69:

Kızlar ya şu bardak takımlarında birtanecik model beğendim o da tuzlu geldi.. Yemek takımım falan hepsi karacadan..Bardak takımı beğendim ordan 650 tl..Neticede cam bu ve kırılmaya müsait... İst.da uygun fiyata bardak setleri bulabilceğim yerler varmı ?

Kızlar ya şu bardak takımlarında birtanecik model beğendim o da tuzlu geldi.. Yemek takımım falan hepsi karacadan..Bardak takımı beğendim ordan 650 tl..Neticede cam bu ve kırılmaya müsait... İst.da uygun fiyata bardak setleri bulabilceğim yerler varmı ?

Eminönün mercanda bulabilirsin siyah_inci.

Ben eminönünden aldım canım orda istediğin her markanın ürününü görebilirsin ...Ben içki kullanmıcağım için sadece kadeh(hoş duruyo die)su bardağı ve sürahi olarak almıştım..

Ben eminönünden aldım canım orda istediğin her markanın ürününü görebilirsin ...Ben içki kullanmıcağım için sadece kadeh(hoş duruyo die)su bardağı ve sürahi olarak almıştım..

saol tatlım.. eminönünü bende bir ziyaret edeyim. ben çorlu da oturuorum erkek arkadaşım ist.da.. para biriktirip ist.dan gidip almak daha mantıklı gibi gözüküo

kızlar mrb bende yemek takımının yanında sade şık bi bardak takımı istiorm ama takım almak hiç mantıklı gelmio dediğiniz gibi gecen gün bernardoda bi kadeh takımı beğendim 4lü olarak satılıo fiyatı da 47tl 2. takımı alırsan %50 indirimi var ama ben 12ye tamamlamayı düşünorm resmini de ekliyorum fakat bunlarn yanına su bardağı ve sürahisi lazım nette baktm ama uygun bişiler bulamadm fikirlerinizi bekliorm, sevgiler:69:

kızlar yemek takımım ve misafir çatal bıcak takımım aiağıdaki şekilde..takımlarıma uyan bardak takımı önerebilir misiniz??

$204_buyuk.webp
$KORKMAZ-A2440-SILE-CATAL-KASIK-SETI-101-PARCA__38862792_0.webp

canım tesekkur ederım..yemek takımım kutahya porselen ama bardak takımının markasını bılmıyorum maalesef :(

kızlar bende sizin gibi kullanacağım bardakları alcaktım..ama aldığım bardaklar öyle viski bardağı vs gibi değil..kadeh uzun tombul bardak ve kısa tombul bardakları var..ha bide çay bardağı..ben 2 takım aldım..netten baktım resimleri bulamadım..karaca x5 yemek takımının bardakları bahsettiğim..hem o yemek takımını aldım hemde bardakları..eğer bardakların resmini bulabilirsem eklerim buraya..günlük kullanmak içinde çok uygun ayrıca..
şimdi buldum ekliyorum hemen foto biraz küçük yalnız

118kucuk.jpg

bende istiyorum bu takimi:65:

tatlım baktm ama bulamadm yaa:84:bulursan sende yaz buraya olurmu:59:
canım ben yemek takımımı alalı 1 sene oldu o zaman cok bakmıstım bulamamıstım bu bardak setını sımdı umıdımı kestım artık ama tabı kı bulursam haber verırım

Bende kristalvecam.com dan aldım.İstediğim her bardağa kendi desenleriini yapıyorlar.ayrıca takım almanıza gerek yok.ben bulaşık makinesinde yıkanabilen 12 meşrubat 12 kadeh 12 su 1 karaf aldım.$pr_01_236_min.webp

Back
X