• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barda yaş sınırı

Lile123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
419
53
98
Merhaba arkadaşlar ben tatile gideceğim gittiğimde kuzenimle clube gitmek istiyoruz fakat ben 19 yaşındayım o 16 yaşında içeri alınırken sorun çıkarılırmı? Yazlık bölge çok fazla önemsenirmi İstanbul'da önemli ama oralardada önemlimidir

Ruhsal ve bedensel gelisimi acisindan konmus kurallar bunlar aslinda.. abla olarak erken yasamasina izin vermeyin bence.. girmeniz sorun olmayabilir girdikten sonra cok nadir olsa da kimlik kontrolu icin polis gelebiliyor.. yani ne gerek var bilemedim simdi.. yasi dolunca gitseniz acele etmeden :rapci:

Bizim gittiğimiz otelde 18 yaş sınırı vardı. Birde takılan bileklikler 18 yaş altı farklı renkte oluyo.

Ruhsal ve bedensel gelisimi acisindan konmus kurallar bunlar aslinda.. abla olarak erken yasamasina izin vermeyin bence.. girmeniz sorun olmayabilir girdikten sonra cok nadir olsa da kimlik kontrolu icin polis gelebiliyor.. yani ne gerek var bilemedim simdi.. yasi dolunca gitseniz acele etmeden :rapci:
O içki içmeyecek zaten sadece biraz eğlenmek için

Bazı mekanlara alıyorlar ama içki vermiyorlar.
Geçen yıl kuzenim girmişti. 17 yaşındaydı.. Ama içki vermemişler. Ablasına kendin için alıp bana getirsene demiş ama tabi ki teklif ettiğiyle kalmış.

Yerine göre değişir. Zamanında bana sormayıp ablama kimlik sormuşlardı. Yani değişebiliyor ama yanınızda daha büyük biri olsa iyi olur bence. Sen alkol alacak mısın, 16yaşında olan mı kontrol edecek seni? Herhangi kavga kıyamette sizi koruyacak biri olsa iyi olur.

Her yerde kimlik kontrolü yapmıyorlar büyük gösteriyorsa sıkıntı olmaz sanırım.

Back