Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok Geçmiş olsun ablacım.ınşallah bir an önce sağlık haberlerini duymakta nasip olur buradan..Dualarım seninle..Nasıl üşüttün bu kadar sen yaa
Şimdide sıcak umarım ateşin filan yoktur biran önce iyileşmeni diliyorum..Tekrar tekrar geçmiş olsun bol bol dinlen vee bize güzel haberlerinide gönder.Allah'ım yardımcın olsun ablacım..Çok öperim.. a.s. a.s. a.s.
Ablacım eminim yazılanları okuyorsun çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin kendine lütfen dikkat et yat dinlen seni hepimiz çok seviyoruz dualarımız sevgimizin gücüyle aramıza yakın zamanda geliceksin inşallah.....
ben birkaç gündür siteye pek girmiyordum barçman ablam yoktu zaten merak etmiştim, çok üzüldüm ya, bütün dualarım onunla, o mükemmmel bir insan en kısa zamanda iyileşmesi için dua edeceğim...
seni çok seviyoruz ablacım..
Çok geçmiş olsun a.s. Umarım ciddi bi şey değildir..:1hug:
Allah şifa versin.Dua larımdasın..:Saruboceq:
En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan