Barçmana çok geçmiş olsun.

acıl sıfalar dılerım..
bı an once saglıgınıza kavusmanız temennısı ıle sevgıyle..

bu arada mesajlarınızı Barçmana iletiyorum. inanın morali dahada düzeldi,mesajlarınızı okudukça.
çok sevindi,hepinize teşekkür ediyor ve öpüyor...

canım hemşommmmmmm
barçman ablam çok geçmişş olsun allahım tüm sıkıntılarını en kısa zamanda hafifletsin
bir an önce sağlığına kavuş ve aramıza dönnnnnn

ayyy tüüühh.uufff çok üzüldüm :çok üzgünüm:.

çanım çok gecmiş olsun.inş. tez zamanda sağlığına kavuşur.

nasıl olmuş,nasıl üşütmüş,kafamçokkarıştı bu havada zatürre oldun yaa,kıss sen herşeyi başarırsın artık buna iyce inandım.elinden hiç bişey kaçmaz.:sinifsinif:
ama bunuda yenecen buna inanıyorum.güçlü hatunsun sen.seni sevdiğimizi sakın unutma.

okypete cim çok sağol bizi haberdar ettiğin için.selamlarımızı söylerseniz sevinirim.
dualarımızda olduğunuda.açil şifalar diliyorum opuyorumnanaktan

Barçman ablaaaaa çok geçmiş olsun.

Tez zamanda iyileşirsin biliyorum adım gibi eminim hatta.

Çünkü 4 pati ailesi seni çok özlemiş seni bekliyorlar
Şeniz

:1shok:Anaaa, çok çok geçmiş olsun afeti devranıma. Çarçabuk toparlanıp yine tozu dumana katmasını bekliyoruz burda:Saruboceq:

çok üzüldüm bu ara yoktu merak ediyodum ,haber vediin için çok tşkler okypetecim,
cnm ablacım çok geçmş olsun ,rabbim acil şifa nasip etsin,seni çok öpüyorum,kendine ii bak,
en kısa zamanda aramızda olmanı dilerimŞeniz

Çok geçmiş olsun kendine dikkat etmiyor hiç tabi
Sevgilerimi gönderiyorum en kısa zamanda eski sağlığına dönmesi dileğimle

barçmanım canım benim geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.iyileşte biran önce aramıza dönopuyorumnanaktan

çok çok geçmiş olsun... tez zamanda iyileşir aramıza döner inşallahh...:Saruboceq:

aaaaaa cok uzuldum gercekten,,acil sifalar dilerim ALLAHTAN,,,,,,,biran once aramiza donersin iyisallah canima.s.

Biraz önce, Barçmanla, konuştum...Zatürre ,teşhisi ,konmuş. çok halsiz. morale çok ihtiyacı var.
Barçmanın, sevenlerinin,,dostlarının ,kkdaki arkadaşlarının duasına çok ihtiyacı var. dualarınızı bekliyor..

:1shok:okuduğuma inanamadım:çok üzgünüm:

barçmanımı mapusta sanıyodum sadece hasta olduğu olabileceği hiç aklıma gelmedi:çok üzgünüm:

canım barçmanım senin çok dikkatli olduğunu biliyorum canım

bu hastalığı çabuk atlatacağından eminim

duam seninle rabbim acil şifa versin :Saruboceq:

barçmanım iyi dinlen bol vitamin al lütfen iyileş ve bizimle ol yine :1hug:

canımsın senin iyi niyetin sana bu hastalıkta aldığın dualarla çabuk iyileşmene yardımcı olacaktır

seni sevenleri düşün şifa gelecek inan sakın kendini salma

canım ya gerçekten şok oldum ne diyeceğimi bilemedim ya sen olmayınca birde hasta olduğunu duyunca

lütfen kendini öyle güzel dinlendir ve iyileştirki (keşke gelsemde ben baksam hemen ayağa kaldırsam :çok üzgünüm:) aramıza dön
tekrar acil şifa diliyorum kocaman öpüyorum geçmiş olsun diyorumŞeniz

Back