• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barçmana çok geçmiş olsun.

Amn iyi olmasi ne mutlu ne ya cok sukur, Allah'im sifa versin, insallah bi daha hastalanmaz ablamizzzzzzzzzzzzz.

Geçmiş mesajları okuyamadım ama sanırım düzelmiş arkadaşım. Gelmiş geçmiş olsun inşallah.
Bundan sonra kendine daha iyi bak. Çok öpüyorum seni canım.

Barçman nerelerde arkadaşlar ? Profiline bakıyorum haftalardır kapsama alanı dışında görünüyor .Son olarak birkaç gün önce girmiş ama yine de banlı görünüyor .Çok şükür iyileşmiş , ama niçin burada değil .Bilen arkadaşlar yazsın lütfen .

ALLAH acil şifalar versin barçman arkadaşımıza :Saruboceq:
şuan durumu nasıl acaba yazarsanız haberdar oluruz
dualaımızda barçmala birlikte olacak
tez zamanda kendisini toparlar aramıza döner inşallah :Saruboceq:

mesajlarınızı şimdi barçmana yolladım...sizleri çok ama çok sevdiğini söyledi. ilgileriniz için de,çok teşekkür ediyormuş.
sağlığına gelince sordum. bomba gibiymiş barçmanımız:nazar:.halsizliğide kalmamış artık.
çok şükür. bir daha Allah yaşatmasın ..

mesajlarınızı şimdi barçmana yolladım...sizleri çok ama çok sevdiğini söyledi. ilgileriniz için de,çok teşekkür ediyormuş.
sağlığına gelince sordum. bomba gibiymiş barçmanımız:nazar:.halsizliğide kalmamış artık.

ohh çok şükür.amin.iyi olduğuna çok sevindim canım benim.bu çiçekler senin için.bir an önce aramıza dönmen ümidiyle sevgiler...
863977ckj7tx906y.gif
863977ckj7tx906y.gif

884428d0fobjybl4.gif
barmanr.jpg
884428d0fobjybl4.gif

a17ve5hh6.gif
a17ve5hh6.gif
a17ve5hh6.gif
a17ve5hh6.gif
a17ve5hh6.gif

Son düzenleme:
Yuhh bana:mymeka: yeni haberim oldu ama sanırım ben tatildeyken rahatsızlanmışsın Barçmanım..:1no2:

Geçmiş olsun canıımm, gelen haberlere göre iyisin artık galiba..:1rolleyes:

Aman kendine iyi bak..Şeniz

Benim için yokluğu hemen hissedilen ender üyelerdensin Şeniz..Öpüyorum.Şeniz..

Son düzenleme:

aminnn aminn aminnnnn :Saruboceq: rabbim kimseyi sağlığından etmesin inşallah
iyi olmasına çok sevindim sositososito

maaşallah iyileşmiş ama ben daha yeni öğrendim.alah beterinden korusun inşallah! en yakın zamanda aramızda gmrmek dileğimle...

ohh çok şükür.amin.iyi olduğuna çok sevindim canım benim.bu çiçekler senin için.bir an önce aramıza dönmen ümidiyle sevgiler...
863977ckj7tx906y.gif
863977ckj7tx906y.gif

884428d0fobjybl4.gif
barmanr.jpg
884428d0fobjybl4.gif

a17ve5hh6.gif
a17ve5hh6.gif
a17ve5hh6.gif
a17ve5hh6.gif
a17ve5hh6.gif
çiçekler harika bende göndermek istedim hemde senin kilerden kısknadım ya bende mi hasta olsam napsam ama bana kim gönderir ki ya:(

nazara gelmişsindir arkadaşım sen.. çok geçmiş olsun dikkat et kendine..
nazara gelmiştir evet haklısın...
Yuhh bana:mymeka: yeni haberim oldu ama sanırım ben tatildeyken rahatsızlanmışsın Barçmanım..:1no2:

Geçmiş olsun canıımm, gelen haberlere göre iyisin artık galiba..:1rolleyes:

Aman kendine iyi bak..Şeniz

bu kadar çok seveni olunca biran iyileşmek istemiştir eminim...senin de benimde aynı haberim oldu maalesef...

Benim için yokluğu hemen hissedilen ender üyelerdensin Şeniz..Öpüyorum.Şeniz..

aminnn aminn aminnnnn :Saruboceq: rabbim kimseyi sağlığından etmesin inşallah
iyi olmasına çok sevindim sositososito
amin kimseye allah dermanı olmayan dertler şifası olmayan hastalıklar vermesin.iyi olmasına hepimiz çok sevindik ne güzel ki en yakın zamanda artık aramızda olacak...sevgi seli kapılacak...
iiakşamlar kızlar!

okypete
barçman'ın iyileşmesine çok sevindim
umarım bir daha böyle bir şey yaşamaz

bu arada neden kkya girmiyor barçman?
banlandı mı kendi mi girmiyor
ne zaman dönecek aramıza?

Back