Merakımdan soruyorum, iç dudak neden rahatsızlık veren bi şey ki komple gidiyor? Yani tamam çok sarkık vs olanlar varmış onu anlarım ama komple gitti kız çocuğu vajinası gibi oluyor kısmını kafamda oturtamadım.
Fikrinizi hiç birimiz merak etmiyoruz açıkçası. Böyle bir tabir var şuanda estetik camiasında. Barbie bebek vajinası. Beni kendi 16-17 yaşlarıma döndürdü BANA AİT OLAN YAŞLAR, o yaş grubu başka hiç bir kadın gelmemeli aklınıza sapık değilseniz örneğin. Sadece ben ve benim hayatım gelebilir tahmin yürütebilirsiniz öecbur böyle yönlendiricez sizi içinizdeki sapıgı böyle böyle zaptedicez demek ki.. Her yerde bilinen bir ameliyat ve ben çok eski üyeyim burda yıllar içinde çok kez ameliyat olduk paylaştık, istediğimizi yazarız kız cocuklugumdaki gibi oldu vajinam. Ama benim kız cocuklugum 18-25 yaş ortalarında civarı başladı. Öncesi bebeklik dönemiydi benim. Sizin kızlar ne kadar erkenci bilemem.. Zaten hedef bu akılsız kardeşim barbie bebek vajina? Sence bebek vajinası mı kastediliyor burda da? Biz böyle ameliyatlar oluyoruz olacağız da burda senin ağlamanı gerektirecek hiç bir durum yok? Kadın haklarını tacize uğrarken, patronuna kur yaparken savunucaksın anladın mı?. Her yerde bizim gibi işe yarayacaksınız, insanların haklarını evinizden yatagınızdan pijamanızla oturup kadınlar klübünden zırvalamıcaksınız hadi annecim. Konumdan atıyorum olayı başka yere çeken özgüvensizleri.. gidin siz de yaptırın, ya da hayırlı olsun demeyi öğrenin kıskançlık ve ağlama hiç sevmem.İç dudaklar sonradan çıkmıyor zaten, doğuştan itibaren varlar. Konu sahibinin kullandığı tanımlama ve tabir korkunç.
Sapık değilsek sadece kendi ergenlikteki vajinamızı tanır biliriz zaten, hah işte burdaki haline dönüyor, bu kadar.. İşlemi İcat eden avrupalı doktorlarla görüşmeniz daha sağlıklı olur neden önemli oldugu konusunda. Benim sarkık ya da büyük sorunlu değildi, daha yeni 30'larımın başındayım. Hayata geç başladım ilişki vs durumları da öyle.. renk açarken iç dudakla dış dudak arasında biriken deri fazlalıklarımı da aldırmak istedim. Keyfi tamamen, kafanızda oturması kısmını anlamadım ben de.. benim vajinam neden oturucaktı sizin kafanızda?Merakımdan soruyorum, iç dudak neden rahatsızlık veren bi şey ki komple gidiyor? Yani tamam çok sarkık vs olanlar varmış onu anlarım ama komple gitti kız çocuğu vajinası gibi oluyor kısmını kafamda oturtamadım.
Sizin gibi derken ? Nasıl bir vasfın varmış da kadınları yine kadın olarak eleştiriyor çirkin üslup kullanıyorsun ? Patrona kur yapmak falan ?Her yerde bizim gibi işe yarayacaksınız, insanların haklarını evinizden yatagınızdan pijamanızla oturup kadınlar klübünden zırvalamıcaksınız hadi annecim
Bacım orgazm aşısı yerine sinirlerini mi aldırsaydın acaba ? Ya da orgazm olamıyorsun diye mi bu sinir ?
Hayrını gör tepe tepe kullan sen sevdiysen sorun yok.
Ayrıca kimseyi konundan atamazsın böyle bir hakka sahip değilsin.
Sizin gibi derken ? Nasıl bir vasfın varmış da kadınları yine kadın olarak eleştiriyor çirkin üslup kullanıyorsun ? Patrona kur yapmak falan ?
Orgazm oluyorum teşekkür ederim de asıl bu uslubun kadına şiddet. Yaptırdığım tüm işlemler keyfi ve hollywood'ta da yaşadım.. ordaki estetisyenlerle de görüştüm. Vasfımı öğrenmek istemişsin, bir gün sosyal medyada karşına cıkar ya da zaten takip ediyprsundur belki estetik ne demek, kimler yaptırır bilirim. Orgazm aşısı içeriğini bile bilmeden doktoruma güvenip denemek istedim. Kadının kadına düşmanlıgı örneği sergileyip bi de yine kadın savunmuşsun. Sanırım sana benzeyen kadınlara karşı savunucusun sadece.Bacım orgazm aşısı yerine sinirlerini mi aldırsaydın acaba ? Ya da orgazm olamıyorsun diye mi bu sinir ?
Hayrını gör tepe tepe kullan sen sevdiysen sorun yok.
Ayrıca kimseyi konundan atamazsın böyle bir hakka sahip değilsin.
Sizin gibi derken ? Nasıl bir vasfın varmış da kadınları yine kadın olarak eleştiriyor çirkin üslup kullanıyorsun ? Patrona kur yapmak falan ?
Gerçekten sabah sabah bana ait olan bir konuda benim de sinirim bozuldu düşünsenize bir konu açıyorsunuz biri geliyor ve ve sinirim bozuldu diyor, okuma geç güzel kardeşim.Vajinani da al çek git lütfen ahshsh sabah sabah sinirim bozuldu
Sizin vajinanız değil bu prosedür oturmadı kafamda. Niye agresifsiniz ki bu kadar :))Sapık değilsek sadece kendi ergenlikteki vajinamızı tanır biliriz zaten, hah işte burdaki haline dönüyor, bu kadar.. İşlemi İcat eden avrupalı doktorlarla görüşmeniz daha sağlıklı olur neden önemli oldugu konusunda. Benim sarkık ya da büyük sorunlu değildi, daha yeni 30'larımın başındayım. Hayata geç başladım ilişki vs durumları da öyle.. renk açarken iç dudakla dış dudak arasında biriken deri fazlalıklarımı da aldırmak istedim. Keyfi tamamen, kafanızda oturması kısmını anlamadım ben de.. benim vajinam neden oturucaktı sizin kafanızda?
Çok teşekkür ederim umarımmmGule gule kullan?
Hangi profedür? Yaptırmayı düşünüyorsanız ben cok araştırdım öncesinde. Hatta daha önce konu açıp sordugumu hatırlıyorum. Başka konuları da takipteydim geçtiğimiz yıllarda. 2015 dönemi sitede meme profesörü gibi dolaşıyorduk. Şimdi sıra vajina profesörlüğünde.Sizin vajinanız değil bu prosedür oturmadı kafamda. Niye agresifsiniz ki bu kadar :))