• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Barbie ev arıyorum (veya buna benzer birşey)

mrb acaba ev satıldı mı ona benzer oyuncaklarınız varsa almak isterim tskler

Selam canım ..evi isteyen 6.kişisin galiba....:)) Ama 1 kızı 100 kişi ister 1 kişi alır derler ya....:))ev liliya 85 arkadaşa kısmet oldu...Kısmetten ötesi yok canım....Ama dilersen açtığım konularda hoşuna gidebilecek kaliteli markalı oyuncaklar var....Görüşmek dileğiyle.....:nazar:

Böyle bir şato var bizde tam olarak istediğiniz değil ama belki beğenir kızınız

Semra hnm, kargonuzu bugün aldım, size çok çok tsk ederim. Hepimiz (ben, kızım, oğlum) beğendik. Kızım 3 saattir kalkmadan oynuyor. Ev süprizler dogluymus, gizli odalar vb kendim oynamak istedim ))). Arabalar da çok güzel, elbise sıfırdan farksız. Ayrıca hediyeler için de çok sagol cnm. Bizi çok sevindirdiniz!!! :16::16::16:

Merhaba canım...Bahsettiğim şatomuz bu....İçi 2 katlı, köpeği.evin annesi, çocuk, yatak, küvet, bayağı bi parçası var....Mutfağında buzdolabını kapağı falan açılıyor. Sıfır gibi diyemem....Çünkü kızımda evcilik çok oynadı bununla....Ama piyasadakiler çok pahalı....Beğenirsiniz umarım kızın da görsün....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba cnm. Bugun kargoyu aldık, çok beğendik, çok tsk ederiz size! Ev gercekten çok güzel, kendim oynamak istedim:).

Merhaba cnm. Bugun kargoyu aldık, çok beğendik, çok tsk ederiz size! Ev gercekten çok güzel, kendim oynamak istedim:).

Begenmenize sevindim canım....Aynen ben de kızımla oynardım...:) İyi günlerde oynasın kızın....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back