Bebek İkinci El barbie bebek ve erkek bebek oyuncakları arıyorum

filozof79

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
384
13
298
Ankara
Arkadaşlar 3 yaşındaki kızım için barbie bebek arıyorum.yeni almaya kalksan dünya parası.elinizde satabileceğiniz temiz babie bebekler varmı? Birde 1.5 yaş oğlum için araba kamyon vb.oyuncaklar arıyorum.Ankara etimesgutta oturuyorum.

Selam. Bende de bunlar var. Tanesi 15 diyorum. Minik bebekler de hediye olur. Ptt kargo ile gönderirim, uygun olur.

Eklentiler

• $20130603_122646.jpg
    241,4 KB · Görüntüleme: 329

bende de araba ve fisherprice müzikli salyangoz var. arabayı 50 tl.den,salyangozu da 20 tl den verebilirim istersen.

öncelikle bunlar en iyilerden bir kaçı
2 tanesi orjinal winx flora ve stella kutusundan yeni çıktı derslerden oynama vakti olmadı.saçlarında henüz kutu etiketi var.hak verirsinizki oynasa saçlarını illaki taramak için açacaktık.diğeri barbie olan adalar prensesi.arkasındaki yele tarzı şeyini bulamadım.kolyesindeki kalbe basınca türkçe adalar prensesi şarkısını söylüyor.barbie deniz kızı onunda düğmesine basınca ışığı yanıyor. .sadece kuyruğun altı yok.herbirini 50 civarında aldım.internetttende bakabiliirsin...hepsine 60 diyorum.

Canım nerde oturuyorsun? Kuyruğun altını bulamaz misın acaba?

kuyruğun altı dikkatli bakmasan yada bilmeden eksikliği belli olmuyor.fotoğrafları çektim.ama yükleyemedim.zaten resimleri ilk gören hemen alır.bana resim yüklemeyi anlaşılır şekilde anlatabilirsen eklerim arkadaşım..

oturduğum semt çekmeköy

Canım bak şimdi sana anlaşılır olsun diye resimlerini yükleyerek anlatıyorum1. resimde mesaj panelinde tıklayacağın düğmeyi gösterdim yuvarlak içine aldığım yer.

2. resimde dosyaları seç düğmesine tıklayacaksın,tıklayınca 3.resim gibi bir ekran gelecek karşına.

3.resimdeki açılan sayfada resmi bilgisayarda nereye kaydettiysen onu bulup kaydet tuşuna basacaksınız

4.resimde de eklentiyi yükle deyip resmi eklemiş oluyorsunuz

böylelikle ayrıntılı bir şekilde resim eklemeyi de anlatmış bulunmaktayım :) bir teşekkürü esirgemezseni çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…