• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barış Çakır Revizyon

fairytale92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
18
6
36
32
Merhaba öncelikle forumda yeniyim bir kusurum olursa şimdiden özür dilerim. Ben 6 sene önce Barış Çakır'a burun ameliyatı oldum fakat sonuç istediğim gibi olmadı şuan kendisine tekrar revizyon ameliyatı olmak istiyorum. Fakat fiyat konusunda endişelerim var şuan ücretleri 18bin 20bin arası ben zamanında 8bin'e olmuştum. Barış Bey'e 2.kez ameliyat olan var mı? Varsa da ameliyathane masrafları dışında bir fiyat talep ediyormu öğrenmek istiyorum. :)

Kendisiyle direk gorusurseniz yardimci olur diye dusunuyorum, eski hastalarini madur etmeyecek tavirlar sergiliyor anladigim kadariyla.... Benim kafama takilan 6 sene once ilk yapildiginda da sikayetci miydiniz? Ne gibi sorunlar cikti burunda dusme, yamulma vs mi oldu?

Kendisiyle direk gorusurseniz yardimci olur diye dusunuyorum, eski hastalarini madur etmeyecek tavirlar sergiliyor anladigim kadariyla.... Benim kafama takilan 6 sene once ilk yapildiginda da sikayetci miydiniz? Ne gibi sorunlar cikti burunda dusme, yamulma vs mi oldu?
Şöyle ki ameliyat öncesi burun ucumada müdahale edilecekti, fakat ameliyat masasında vazgeçildi. O korku ve stres ile bende sesimi çıkaramadım tabi ki :) ama zaman geçtikçe burnumun şeklini beğenmemeye başladım. Burun ucum ve kanatları hala büyük maalesef zaten kendiside bakınca kusurları görecektir tek kafama takılan fiyat konusu, tekrar okadar para veremem açıkcası bir kere verdim sonuçta.

Son düzenleme:
Cok can sikici olmus cidden cok gecmis olsun:( , neden mudahale edilmedi cok sacmaa, suan kendisinin revizyon fiyatlari baya ucuk diye duydum ancak eski hastasi oldugunuz icin mutlaka yardimci olacaktir... Zor surec allah yardimciniz olsun

6 sene önce de 8 bin iyi para yani bi zahmet revizyonu ücretsiz yapsın gidipte kaç lira olur deme begenmedim 6 senedir de.parasız yapmak zorunda bu her yerde böyledir

6 sene önce de 8 bin iyi para yani bi zahmet revizyonu ücretsiz yapsın gidipte kaç lira olur deme begenmedim 6 senedir de.parasız yapmak zorunda bu her yerde böyledir

bende öyle duydum bir çok doktor revizyonu ücretsiz yapıyormuş. Sonuçta burun ucumda yamukluk oluştu biz geçici estetik yaptırmadık. Ama Barış Bey için genelde hep iyi şeyler söylenir. Umarım anlayış ile karşılareski hastasıyım sonuçta başka birinin hatası olsa istesin para eyvallah. görüşmeden sonra sizinle paylaşırım son durumu eğer olursam ameliyattan önce sonra resimlerimi koyarım beraber değerlendiririz sizinle ameliyat olmayı düşünenlere fikir olur :)

kızlar bende başka bir doktora ameliyat oldum burun kanatlarımda daraltılndı fakat bir tarafta dikiş izi kaldı ama kesik izi gibi derin tam burun deliğimin altında başına böyle birsey gelen var mı ne yapılmalı geçme ihtimali var mı ?

kızlar bende başka bir doktora ameliyat oldum burun kanatlarımda daraltılndı fakat bir tarafta dikiş izi kaldı ama kesik izi gibi derin tam burun deliğimin altında başına böyle birsey gelen var mı ne yapılmalı geçme ihtimali var mı ?
Ne kadar süre oldu ameliyat olalı ?

Canım ben kapalı burun ameliyat olduğum için benim dikiş izlerim yok. Açmadan yapıldı ama en sağlıklı ve kesin sonuç açılarak yapılanmış öyle duydum.

Bende kapali aldum ama benim burun kanatlarim daraltildi doktoruma sordum iz kalirmi diye kizariklik seklinde kalir dedi resim daha istedim baska hastasinin sadece kizariklik seklindeydi ama bende iz kaldi kesik izi ... Ortada izim yok ama revizyon olunca oda olacak sanirim cok pismanim keske kanatlarina dokundurtmasaydim nasilda guvendim nasil iz kalmaz diye dusundum of.

Kızlar size son durumu ameliyat olacaklar için fikir olsun diye yazmak istedim, barış bey yılların ve paranın değiştiremediği tek doktor sanırım, yıllar önce beni nasıl karşıladıysa gene öyle karşıladı her revizyonda olduğu gibi ameliyat masrafları dışında ekstra bir ücret talep etmedi ve 1,2 saatlik bir düzeltme olacağı için en erken tarihe ameliyat tarihi verdi... Burun estetiği olacaksanız bir kez daha gönül rahatlığı ile söylerebilirim ki sizin paranızı değil mutluluğuınuzı düşünen tek doktor barış çakır'dır :)
Merhaba öncelikle forumda yeniyim bir kusurum olursa şimdiden özür dilerim. Ben 6 sene önce Barış Çakır'a burun ameliyatı oldum fakat sonuç istediğim gibi olmadı şuan kendisine tekrar revizyon ameliyatı olmak istiyorum. Fakat fiyat konusunda endişelerim var şuan ücretleri 18bin 20bin arası ben zamanında 8bin'e olmuştum. Barış Bey'e 2.kez ameliyat olan var mı? Varsa da ameliyathane masrafları dışında bir fiyat talep ediyormu öğrenmek istiyorum. :)

kime ameliyat oldunuz acaba?

Barış Bey'e revizyon olan arkadaşlar varsa benimle özelden irtibata geçebilir mi? Barış Bey'e revizyon olmayı düşünüyorum sormak istediklerim var yardımcı olursanız sevinirim

Doktorla ilgili yapılmış bir yanlış varsa, para talep etmemesi gerekir diye düşünüyorum. Yüz yüze görüşüp karar vermekte fayda var bence. Çok geçmiş olsun

bende barış bey e revizyon olayı düşünüyorum yüksek ücret de olsa verceğiz şuan fiyat 22 bin istediğimize değer umarım

Back