Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni halini daha yüklemediniz sanirsam,ama eski halide güzelmis......
alt dolabi değişmedik ben orayı o yeşil yapışkanlı kağıtla kaplamıştım zaten. Aynen bana da çok kalabalık geliyordu, şimdi çok beğeniyorum! ama yeşil ve ahşap kombin yaptım olmamış mı??
alt dolabi değişmedik ben orayı o yeşil yapışkanlı kağıtla kaplamıştım zaten. Aynen bana da çok kalabalık geliyordu, şimdi çok beğeniyorum! ama yeşil ve ahşap kombin yaptım olmamış mı??
kusura bakmayın yeni halini anlayamadım eski ile aynı fotorafmı acaba..banyo aynası farklı sadece..:26:
canım güle güle kullan yeni eşyalarını gerçi sen fikir istememişsin ama ben bazı fikirler paylaşmak istiyorum seninle ...bana sanki fazla kalabalık gibi geldi banyon malum banyo kocaman bi banyo değil ve evde eşyalar da çok olunca sığdırcaz diye uğraşıp duruyoruz benim sana tavsiyem o dolabın yanındaki çiçeğe benzer şeyi kaldır bana banyoda bu tarz şeyler biraz gereksiz geliyo doğrusu...o çiçeğin yerine havluluğunu as ...havlulugun yerine de o raflı aldığın dolabı koy ki aynanla bi bütün olsun..kirli sepetini de raflı dolabın yerine koy bi de lavobonun üstündeki 3 çeşit sıvı sabun dikkatimi çekti benim de 6 yaşında oğlm ben ten hastası onun da aynı sabundan var onu lavabonun bi tarafına kendimizin sabunluğunu da diğer tarfa koydum o bile benim gözümü yoruyoya neyse..şimdilik benden bu kadar biraz daha sadelik bence olduğundan güzel gösterir banyonu..