• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyomuzun eski ve yeni hali

happy_spk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
448
5
96
İstanbul
bu eski
$033.webp
$037.webp$038.webp

güle güle kullan arkadasim eski halinde aynanin oldugu yer bayagi kalabalik duruyor simdi daha ferah yerdeki halilari felanda imkanin varsa kahve tonlari yaparsan daha guzel olur dolabin kapaginida ayni sekilde aynaya falan uyacak yapiskan kagitla kaplasan tabi tercih senin boylede guzel :21:

eşimin hayalindeki büyük ayna, benim hayalimdeki enine ayna ve botanik ortam:))) birleşimi bu çıktı ortaya.. Görür görmez vuruldum!! şahsen ben artık banyomdan çıkmak istemyorum! :) Bir de hayırlısıyla şu küvet cezam bitince bir duşakabin... 15 güne inşallah!! oohhh kebbappp!!! :)))
sizce nasıl olmuş arkadaşlar??

alt dolabi değişmedik ben orayı o yeşil yapışkanlı kağıtla kaplamıştım zaten. Aynen bana da çok kalabalık geliyordu, şimdi çok beğeniyorum! ama yeşil ve ahşap kombin yaptım olmamış mı??

kusura bakmayın yeni halini anlayamadım eski ile aynı fotorafmı acaba..banyo aynası farklı sadece..:26:

alt dolabi değişmedik ben orayı o yeşil yapışkanlı kağıtla kaplamıştım zaten. Aynen bana da çok kalabalık geliyordu, şimdi çok beğeniyorum! ama yeşil ve ahşap kombin yaptım olmamış mı??

moralini bozmak istemem ama bana zit renkler gibi geldi yani ayna ayri telden dolap ayri telden caliyor gibi tabi zevkler ve renkler tartisilmaz siz begenmissiniz gule gule kullanin bizim degil sizin begenmeniz onemli :34:

Son düzenleme:
kusura bakmayın yeni halini anlayamadım eski ile aynı fotorafmı acaba..banyo aynası farklı sadece..:26:

eski haline ait az foto koydum evet. paspas takımlar aynı belki ondan aynı gelmiştir. şöyle ki, banyo dolabı ayna ile değişti bir mini dolap eklendi ve bir 5'li açık raf ünitesi. Böylece eski aynalı dolabın kalabalığı kalktı.

canım banyonun çok temiz olması dikkatimi çekti ve iç açıcı sağlıkla kullanın..:49:

canım güle güle kullan yeni eşyalarını gerçi sen fikir istememişsin ama ben bazı fikirler paylaşmak istiyorum seninle ...bana sanki fazla kalabalık gibi geldi banyon malum banyo kocaman bi banyo değil ve evde eşyalar da çok olunca sığdırcaz diye uğraşıp duruyoruz benim sana tavsiyem o dolabın yanındaki çiçeğe benzer şeyi kaldır bana banyoda bu tarz şeyler biraz gereksiz geliyo doğrusu...o çiçeğin yerine havluluğunu as ...havlulugun yerine de o raflı aldığın dolabı koy ki aynanla bi bütün olsun..kirli sepetini de raflı dolabın yerine koy bi de lavobonun üstündeki 3 çeşit sıvı sabun dikkatimi çekti benim de 6 yaşında oğlm ben ten hastası onun da aynı sabundan var onu lavabonun bi tarafına kendimizin sabunluğunu da diğer tarfa koydum o bile benim gözümü yoruyoya neyse..şimdilik benden bu kadar biraz daha sadelik bence olduğundan güzel gösterir banyonu..

ben pek bir değişiklik göremedim ama:53:bir tek ayna var değişik olarak ama genede güle güle kullan şekerim

Bu yeni hali de güzel olmuş da eski aynalı dolap daha güzelmiş sanki

Back
X