• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyomu nasıl değiştirebilirim?

fundaaaaaa

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
207
0
296
İstanbul
kayınvalidemin yaptırmış olduğu banyo seramiklerimi beğenmiyorum ve daha koyu renkli bir banyo istiyorum,fakat bütçe sınırlı bu sebebple kırdırıp tekrar yaptırmam mümkün değil. az maliyetle banyo duvarlarımı nasıl değiştirebilirim yardımlarınıza ihtiyacım var?teşekkürler şimdiden..:))

stikırlarla (yazılışını hatırlayamadım üzgünüm) renklendirmeyi düşündün mü tamam koyu renk yapamazsınız ama en azından farklı olur. ayrıca şahsi fikrim koyu renklerin banyo için yanlış seçim olduğu su lekeleri sabun artıkları en ufak ayak izi bile anında görünür gibi geliyor. tabi karar sizin

yani inanmıyorum bütçe sınırlı ve siz banyoyu düşünüyorsunuz...

Bütçesini düşünmüştür heralde.. mutfaktan kısıp banyo yaptırdığını düşünmüyorum arkadaşımızın.. Sadece sorusuna cevap vermek yeterli gerisi bizi ilgilendirmez...

Banyo için stickerlar uygun olur mu bilmiyorum fayansın üzerine yapışmayabilir, belki nemden kabarıp çıkabilir.. banyo için duvar kağıtları var ama maliyetini bilmiyorum araştırabilrsin.

çok teşekkür ederim savunmalarınız için evt bu banyo için olan dıvar kağıtlarını ben de düşündüm,çok ta kafama yatmıştı fakat fayans arasındaki derz boşlukları çok belli olur mu aceba diye düşündüm, duvar kağıdı olursa istediğim gibi bir banyo yapabilirim aslında:))

stikırlarla (yazılışını hatırlayamadım üzgünüm) renklendirmeyi düşündün mü tamam koyu renk yapamazsınız ama en azından farklı olur. ayrıca şahsi fikrim koyu renklerin banyo için yanlış seçim olduğu su lekeleri sabun artıkları en ufak ayak izi bile anında görünür gibi geliyor. tabi karar sizin

bilgilerin için çok teşekkür ederim zemhericim, söylediklerinde çok hakllısın ama ben duvarlar için daha çok koyu renk istiyorum zemin birzdaha açık oolabilir,çünkü koyu renkte olupta çok şık görünen banyolar gördüm,banyoya çok yakışıyor bence...

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır. Lütfen konularınızı uygun başlıklara açınız.
Sevgiler...

Back
X