banyodan sonra hep üşütüyoruz

yagmur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
89
1
oğlum 4.ayına girdi yazın başından beri her banyodan sonra üşütüyo ve karnı ağrıyor o kadar da dikkat ediyorum ama engel olamıyorum hasta olmasına anne sütü alıyor olmasına rağmen neden hasta oluyor siz bebeklerinizde bu sorunu yaşıyormusunuz yada nasıl koruyorsunuz

karnının agrıdıgına eminmisin peki?kulagına su kacırıyoda olabilirsin oda agrı yapar benim oglumun öyle oluyodu doktoru vazelinle pamugu yumuşatıp kulaklarını kapatmamı önerdi çok şükür artık problem çekmiyoruz birde öyle dene yıkadıktan sonrada hemen iyice kurula nemli kalmıcak sekilde öyle giydir canım :kahve:

merhaba canim ben kizimi banyo yaptirdiktan sonra sac kurutma makinesiyle karnini isitiyorum hemen ,özellikle ayaklarini,ellerini ve saclarini hafif hafif kurutuyorum sonra hemen üzerini giydiriyorum ve yine karninda, ayaklarinda gezdiriyorum makinayi hem isiniyor hemde kiyafet giymeyi hic sevmedigi icin giyinirken acik birakiyorum onun sesi sakinlestiriyor dene istersen böyle yapinca hem cok güzel uyuyor sonradan

cnm banyo suyunu cok ılık yapma ve cocugunu gıydırırken bkletme ayagından corabını cok sıcak olsa bıle cıkarma cnm arkadasın dedıgı gıbı karnı agrıdıgına emınmısın belkı kulagı agrıyordur

Ben dereceyle ayarlıyorum ama bu zamana kadar bir sıkıntımız olmadı kaldıki her akşam yıkıyorum ben.birde bildiğim kadarıyla 3-5 dk geçmemesi gerekiyormuş banyoda.Hergün yıkadığım için gerek yok zaten uzun uzun banyo yapmasına.

Benim bebeğimde yarın tam 2 aylık olacak c.tesi gününe kadar hep babannesiyle yıkıyorduk hergün ama 2 gün eşimle yıkadık dün ve bugünde tek başıma yıkamaya başladım çok şükür bir sorun yaşamıyorum sevhanın da dediği gibi banyo süresini uzun tutma ve banyodan sonra iyi kurulayıp özellikle ayağını sıcak tutarsan belki faydası olur..

bizde banyo yaparken elektirikli sobayı yakıp onun karşısında banyo yaptırıyoruz.suyun sıcaklığını kontrol et biraz daha sıcakta bebekler daha iyi dinleniyor.ılık olmasın yani.sonra giydiriken battaniyesini sobada tut karnına koy sende bir yandan giydirmeye çalış ben böyle yapıyorum umarım geçer ne sıkıntısı var ise şimdiden kolay gelsin

kızlar yanlış anlamayın ama haziranın ortasındayız ne sobası ne battaniyesi?ben her gece banyoda yaptırıyorum banyosunu güle oynaya sadece body giydiriyorum üzerine de incecik bir örtü maşallah mışıl mışıl uyuyor oğlum akşam 9 dan 5 e kadar bebeklerin üşüme olayı bizler gibi değil eli ayağı buz gibi olsa da üşümezlermiş sadece burnundan anlaşılırmış üşüdükleri doktor söyledi burnunu kontrol ediyorum ben soğuksa giydiriyorum bir kat daha bi de hava akımından uzak tutmak gerek o kadar karşılıklı cam pencere açmıyorum yani ama öğlen uykusunda camı açık uyuyor yoksa terler pişer uyuyamaz sıcakta bebeciğim

kızlar yanlış anlamayın ama haziranın ortasındayız ne sobası ne battaniyesi?ben her gece banyoda yaptırıyorum banyosunu güle oynaya sadece body giydiriyorum üzerine de incecik bir örtü maşallah mışıl mışıl uyuyor oğlum akşam 9 dan 5 e kadar bebeklerin üşüme olayı bizler gibi değil eli ayağı buz gibi olsa da üşümezlermiş sadece burnundan anlaşılırmış üşüdükleri doktor söyledi burnunu kontrol ediyorum ben soğuksa giydiriyorum bir kat daha bi de hava akımından uzak tutmak gerek o kadar karşılıklı cam pencere açmıyorum yani ama öğlen uykusunda camı açık uyuyor yoksa terler pişer uyuyamaz sıcakta bebeciğim

canım normaldir batıda olsam bende elektrikli soba yakmam ama ağrıda olduğum için burlara daha yaz geldiği yok hep yağış hep soğuk inanın dağlarda daha kar var.eee gerisini siz düşünün ve bebeğimide hasta etmiştim bu soğuklukta onun için yakmayı ve battaniye kullanmayı uygun görüyoruma.s

Son düzenleme:
kulağına su kaçmadığından eminim kızlar özellikle dikkat ediyorum bu duruma sanırım biryerlerden cereyan alıyo ondan üşütüyo

anladım canım afyon yazıyor yaşadığın yer olarak da ben ona istinaden şeyetmiştim:)

:)))) memleketim afyon fakat şuan ağrıda soğuk bi memleketteyim malesef çoçuğuma elli akıllı güneş yüzü gösteremiyorum.bende anlamıştım zaten afyona nazaran böyle bişiy söylediğini :)))) olsun varsın

X