Banyodan seslenen komsu

Siz de sesin gittini bile bile neden hala yuksek sesle konusuyorsunuz? Valla insan cildiriyor benimde her sabah ust katimda cocuk feryat figan ağliyor kapisina gidip guzelce anlattim bizim yatak odasinin ustu sizin oturma odaniz cocuk susmuyorsa gece saatlrinde ve sabahin korunde al cocugu baska odada aglat komsu hakli siz dikkat edin.

Ben de ısrarla çocuğu yok sözüne takıldım konu sahibesinin. Benim de yoktu yıllardır 5,5 yıldır aynı evdeyim ve üst komşum torununa bakıyor alt katımdaki komşu üçledi çocukları. Gecem gündüzüm karışık çalışıyordum gece yarısı misafirlerinin toplaşıp bağırmaları dışında hiç uyarıda bulunmadım. Ama çocuğu yok diye rahatsız olamayacağı anlamına gelmiyor ki bu çok yanlış çokk .. her ses yaptığında birinin gelip sessiz ol demesi mi lazım insanın kendini bilmesi lazım ve banyoda da ses daha da yankılanır.

Coluk cocuk olunca her turlu ses yapma hakkina sahip olunuyor mu ben onu anlamadim. Napsin insanlar hakli bence. Siz kendinizde soyluyosunuz sesim fazla cikar diye. Bile bile niye mademki bagirarak kizinizla konusuyorsunuz.
Bide sesi yapanın çocuğu değil, kendisi ve papağanları olduğunu söylüyor

Bende bu gurultuden bikmis durumdayim. Insan yasiyor bu evde yahu, elbette ki ses olacak. Ki birde cocuk varsa oho put gibi durduramazsin cocugu. Rahatsiz olan tasinsin arkadas! Bune yahu. dinlemezsin olur biter

Olur mu hiç öyle şey? Ne kadar bencil bir düşünce... inşallah sizin de üstünüze mesela davul çalışması gereken müzisyen ya da meyhane modunu seven bet sesli fasılcı ve akşamcı bir adam taşınır... o zaman da böyle fütursuzca konuşabilecek misiniz? A ama pardon doğru ya rahatsızsanız taşınırsınız değil mi

Sizin yaptığınıza ne denir bilemedim ki?
Papağanlar, çocuk, yüksek volümlü kendi sesiniz, üstüne daha önceden uyarılma.
Ama kadın banyodan uyarınca kaba.
Hayır kadının kabalığını bırakın, sıkıysa kapıma gel diye üstüne tehdit etmişsiniz. Hanginiz daha kaba acaba bir daha düşünün?
Tüm bunlara rağmen buraya konu açma cesaretinizi de takdir ettim.
Ben bu kadar kötü komşu olsam ilan etmezdim.

Az ses yapın, daha önce şikayet gelmiş, kaç kere gelmesi gerekiyor. Aynı şeyi üst komşumla yaşıyorum, bir kere uyardım tamam dediler, duvarlara vurdum olmadı, bende bağırıyorum artık gürültü yaptıklarında. Apartmanda yaşamanın bazı gereklilikleri vardır, çocugunuz olabilir ama size perde yıkamada yardım ettiğine göre baya büyük bir çocuk. Biraz dikkatli olursanız sorun kalmaz.

benim üst komşum bi kere geçen 2 de banyoda halı yıkıyordu ve ses ten uyuyamıyorduk uyardım tatlı dille bir daha yapmadı komşunuzda sizi uyarmış biraz daha dikkat edebilirsiniz

Evet pitbul bile besleyebilirsiniz ancak insanları rahatsız etmemek kaydıyla.
Ama siz görüldüğü üzre rahatsız ediyorsunuz işte bu yasal değil.
Ayrıca en sinir olduğum insan tipi bağırarak konuşanlar amacınız ne acaba ?
Apartmanda yaşıyorsunuz o sesinizin tonunu düşürmeyi ogrenin.
Hadi bebektir ağlar çocuktur laf anlamaz bunlar tolere edilir.
Ama ben papağanlara ve sürekli bağırarak konuşan bir kadına katlanmazdım şahsen.
Artık daha da saygı göstermezseniz kadın polise şikayet etsin bari sizi yazık üzüldüm kadına.

Şu durumda hala kendinizi haklı bulduğunuza göre belli ki gürültü yapmaktan vazgeçemeyecek bir tipsiniz. Müstakil bir eve taşının, ne komşularınız rahatsız olsun ne de siz doya doya gürültü yapma sevdanızdan vazgeçin. Bazı insanlar apartman hayatına ayak uyduramıyor gerçekten, yapacak bir şey yok yani. Görgü meselesi.

Komşum olsanıza ehehe. :)

Yan komsum da sizin gibi ogluuummm bilmem nee gelsene yapsana diye bagriniyo saat gec olmasa gunduz dahi olsa ben bu sesi cekmek zorunda miyim vuruyorum duvarlara ellerim aciyo artik ama yok nafile kendi sesinden beni duymuyo bile cocugu azarlar cocugun sesi yok hic oysa.ama kadin kendini parcaliyo

Lutfen tasinin ordan yazik komsulariniza gercekten ya da bina da yasamayi ogrenmeye calisin

Kadının ağzı gevrek gevrek sakız çiğneyerek konuşan insanları çağrıştırdı, gözümde öyle canlandı nedense.

Her seste böyle rahatsız olacaksa ormanda yaşasın. İnsansız hava sahası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…