Banyodan seslenen komsu

Komşum beni gürültüm yüzünden banyodan uyarmak zorunda kalsaydı vallahi yerin dibine girerdim utancımdan. Nasıl özür dileyeceğimi şaşırırdım. Hem suçlusunuz hem güçlü.

banyo yerine kapiyi gelip söylemesi uygun ama belki de gercekten cok ses gidiyor ve cidden rahatsız etmiş olabilirsiniz, daha özenli davranın bence ses konusunda

Kadın sizi daha önce uyarmış siz hala devam etmişsiniz ne yapsın oda bu yolu bulmuş işte.

"Yavuz hırsız, ev sahibini bastırırmış" teşbihde hata olmaz derler. Siz de hem gürültü yapın, çocuğunuz var diye anlayış bekleyin. İyi çocuğu olmayanlar sussun, çocuğu olanlar yıksın ortalığı...
Saygılı olmayı öğrenmek lazım. Her konuda.

Bazı insanlar fazla gürültüyü kaldıramaz nitekim ben de öyle öyleyim ... işim gereği gürültü içindeyim Eve gelince sessiz bekliyorum.eşim yüksek sesle konuşurken aileden kaynaklık... benim ailemse aynı benim gibiler işleri gereği hep gürültüde kalmışlar bu yüzden Eve sessiz sakindir. Kimse bağırarak konuşmaz. Apartmanda yaşamanın en kötü yanı gürültülü olması. ÜSt kattaki komşum bebeği ve telefon ile konuşurken resmen bizim Evde hatta yanımızda gibibayt konuşuyor boğasım geliyor kadını :s alt kattakiler Eve fazla uğramaz ama adamın şirketi var telefonla çok i konuşur resmen yanımızda konuşuyormuş gibi oluyo. Çoğu kez sesten bıkar yatak odasında Veya balkonda vakit geçiririm . Söylesem uyarsam anlamayacaklar huyları böyle :/ eşim ve ailesinden gördüm biliyorum düzelmiyorlar... siz düzelmezsiniz :/ komşunuz sinir olup laf söylemeye devam eder derken olay uzar da uzar

şuna bakin hele,
kavga etmek için yazilmis bir kac cumle ve yorum hadi naş ekmek yok sana burda

Bende bu gurultuden bikmis durumdayim. Insan yasiyor bu evde yahu, elbette ki ses olacak. Ki birde cocuk varsa oho put gibi durduramazsin cocugu. Rahatsiz olan tasinsin arkadas! Bune yahu. dinlemezsin olur biter

Doktoralı bir çocuk gelişimci olarak söylüyorum ki çocuğun gürültü yapmasını engelleyecek yüzlerce method vardır. EĞEr anne baba sorumlu davranıp öğretirse...

Ayy bizim de tuvaletten ses gelip gidiyor, ne zaman girsem aşağıdan yukarıdan komşuların konuşmasını dinliyorum.
Mesela aşağıda ki küçük çocuğuyla konusuyor falan ama hiç rahatsız olmadım Allah var, kimse put gibi duramaz mecbur konusacak.
Komşun edepsizmiş biraz.

Hatalı olan sizsiniz bence ses gittiğini biliyorsanız daha sessiz davranmalıydınız yanlış olmuş bence gidin özür dileyin benim üst komşumda evde sürekli topuklu terlikle geziyordu uyardım bir daha yapmadı eğer gezmeye devam etseydi daha sert uyarırdım insan ses yapmıyorsa ses istemiyor burası açık

Toplu yaşamda dikkat edilmesi gerekli 2 papağan bir çocuk sizin bağışını çıldırmamak elde değil imza toplayıp papağanları arttırabilir

Benim de işitme problemim var başında olmayan anlayamıyor aşağıdaki resmen bizimle yaşıyor kadın ne konuştukları beni ilgilendirmez demiyor dinliyor muhtemelen başka yerde de konuşuyor tanımadığım insanlara anlatıyor 9 yıldır böyle kendi torunları da var daha anlayışlı olabilir . müstakil yada dubleks son kat bir evde yaşamak istiyorum eşim önemsemiyor nefes alışıma kadar dinliyor. Psikolojim bozuluyor. Geçen sinirlendim hoşuna gitmeyecek bir şey söyledim. Ertesi gün arabamın tekeri patlamış görmediği için yaptı demiyorum ama şüphelendim. 9 yıldır hakkımda konuşuyor 1 defa konuştum diye böyle yaptıysa ne diyeyim.

Sesimi komşulara,etrafımdaki insanlara göre ayarlamaya çalışmaktan vallahi sesim içime kaçtı artık.
İstesem de bağırarak konuşamıyorum. Çocuklar biraz ayarı kaçırsa komşuya kalmaz ben rahatsız olurum zaten.
İzlediğim tv sesini benden başka kimse duyamıyor . O derece yüksek sesten/kalabalıktan nefret ediyorum.
İşten bütün bunlardan dolayı ben bu tür konuları anlayamıyorum.

Banyolar en çok yankı yapan yerlerdir bizimde üst komşu kızlarını yıkarken tüm evde duyulur sesleri yalıtım olmayınca kötü ama bir yandan da komşu da haklı yalıtım yoksa ve daha önce uyarı aldıysanız biraz ses tonunuzu ayarlamanız lazım bağırarak banyoda konuşursanız rahatsız olabilir kapına gelmek istememiş olabilir. Ayrıca papağan da varmış evde ötüyormuş biraz daha dikkatli olabilirsiniz

Komşunuz edepsiz. Var bizde de böyle edepsiz. Manyak insan cok, başka başka problemleri var ve sesi bahane edip mutsuzluğunu dünyaya haykırmaya çalışıyor.

Herkes seni suçlamış. Ama sen haklısın. Çünkü kadın edepsiz. Kendi fırsatı varken gürültü yapmaktan çekinmeyip üstüne bilerek yapıyor. Ses öyle yapılmaz böyle yapılır ne demek. Ayrıca banyodan bağırmak ne demek. Yurt mu orası oda arkadaşına bağırıyorsun. Çok varoş hareketler bunlar.

Papağan konusunda da kuş sesinden rahatsız olan gitsin müstakilde yaşasın.

Bir kere uyarmis derken sahur vakti sonucta , onlarda kalkamak zorunda degil tabiki. Ama yemek pisiyor , mutfak toplaniyor. Insan anlayis gösterebilir.
Ses oyle yapilmazzz boyleee yapilirrr diyerek kendisi savas ilan ediyor zaten.
Ayrica ben tehdit amacli demedim. Burda herseyi bi yere cekmeye calisanlara sözüm. Insan duvarin arkasindan herseyi söyleyebilir, ama yuzyuze gelince söylemiyor ne yazikki. Güzelcene derdini anlatsaydi , ben hala ses yapiyor olsaydim haksizdim.
Hakli olabilir evde ses oldugu icin ama baaak hallaaa konusuyorrr yaaaa demesi, beni delirten nokta. Konusmak icin iznmi alacagim.

Ev arkadaşım bir gün telefonda bas bas bağırıyordu sevgilisine. Ama ne bağırmak, ben de gerildim, bana da catmasin diye odamdan çıkamıyorum :) çocuk ezilip mahcup oldukça kız daha çok bağırıyordu.
Sonra yan komşumuz - ki o bizi biz onu çok severiz normalde- çat çat çat diye sertçe vurdu duvara. Kız da hazır bağırıyor ya, ona da bağırdı 'ne var be!' diye.
Anaaaa!! Karşıdaki amca öyle bir ses tonuyla ters birşey dedi ki, kız da pıstı, ben de :) sonra telefonu kapattı, gülmeye başladık.
Bu da böyle bir anıdır.
Ben komşuya kızmakla birlikte hak verdim. Bizim yan komşu da çocuklardan nefret etmesine ragmen 4 tane erkek çocuk doğurmus. Evde her sene gürültü yapan bir erkek çocuk var. Ki çocuktur, gürültü yapsın. Ama kadının çığlıkları, beddualari, hakaretleri, ergen olan ogullarin boru gibi sesiyle cevap vermesi falan...offf
Vallahi çekilecek gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…