Banyodan seslenen komsu

"insan gibi söyledin de ses mi yaptık?" Demişsin ama kadın daha önceden de söylemiş sana. İlk değil yani bu.
Bazı evlerin yalıtımı kötü oluyor bir de komşunun sesi yüksekse çok fena.
Bizim evin de yalıtımı çok kötü. Komşular da sağ olsun hiç dikkat etmezler. Hep bir bağırış çağırmış. Banyo mutfak salon pek farketmiyor. Fazlasıyla fırsatının olmasına rağmen hiç şikayete gitmedik. Ama ben çok dikkat ederim. Sonuçta onlarım sesi geliyorsa bizimki de gidiyordur.

+1

Ses tonum yüksek demişsiniz. Demek hakikaten yüksek perdeden konuşuyorsunuz sürekli.. Kadın bir kere uyarmış daha ne yapsın?

gün içinde olan gurultuden rahatsızlık duymam açıkçası ama gece 12 den sonra uyumaya çalışırken baya sinir bozucu oluyor. apartman da olan ufak tefek gurultulere anlayışlı olmak lazım ve gelip soyleseymis

Banyoda sesin yankılanacağını düşünürsünüz sanırım. insanların illaki uyarması gerekmez kısık sesle yıkayabilirsiniz perdelerinizi sesim yüksek diyip sıyrılamazsınız işin içinden bence.
anlattıgınız taraftan siz haklı gibi görünseniz de bizim üst katımızdaki komşudan da net biliyorum yüksek sesle konuşuyor çocuğunu sürekli yanına çağırıyor, gel al yap tut vs diye çok rahatsız oluyoruz.
cidden benim de bazen bağırasım geliyor. benim ses tonum neden hiç yükselmiyor mesela, sesim yüksek diye bir savunma olmamalı bence.

Muhtemelen çok ses çıkardınız, kadın bir kere söylemiş, anlaşılmadığı için fenalık basmış kadına... Teyze bana daha haklı geldi, yalan yok

benim çocuklarım var hemde iki tane .
üstelik erkek.
yapıları gereği biraksam evde at koşturur
futbol oynarlar .
ama ben azcik sesli yuruseler
"aşağıda insan yaşıyor evladım " diyorum.
insanlık hali ara sıra yüksek ses çıkabiliyor ağızdan ama hemen " şimdi kapıya komşu gelse haklı ne kadar ayıp " diye sesimi ayarliyorum.
evde surekli komşu odaklı yaşıyorum.
çünkü gerçekten bende sesten çok rahatsız olurum.
daha dikkatli olmak lazım.özellikle banyo çok ses iletiyor.
güzelce konuşup tatlıya bağlayın.bundan sonra daha dikkatli olacağınızı soyleyin.
yerinizde olsam o banyodan gikimi çıkarmadan geri çıkar
kapısına gider özür dilerdim.
sanırım aranılan ideal komsuyum

benim çocuklarım var ve gürültüye tahammülüm sıfır.. komşunuz haklı delirtmişsiniz demek ki kadını, bir de tehdit ediyorsunuz çok acayip gerçekten..
Varkene, cikarkene,giderkene..
Cocugu yok, cocugu yok...
Sıkıyosa kapima gel vs vs..

Ben bunlarin icinde kayboldum

Neyse, bidahaki gorusunuzde tatli bi dille ozur dileyin ve daha kisik sesle konusmaya, gurultu yapmamaya calisin bence.
Banyoda ses daha cok gidiyor bi de.

Bende bu gurultuden bikmis durumdayim. Insan yasiyor bu evde yahu, elbette ki ses olacak. Ki birde cocuk varsa oho put gibi durduramazsin cocugu. Rahatsiz olan tasinsin arkadas! Bune yahu. dinlemezsin olur biter

Apartmanda yasiyorsa insanlar biraz anlayisli olmali sonucta hergun perde yikamiyorsunuz benimde ust komsumun bebisi var gece uyaniyorlar mecburen ses geliyor ben belli saatten sonra ses yapmiyorum hatta 5ten sonra supurge vs acmam muzik acmam acarsamda bebisin odasina cok ters bi odam var orda takiliyorum... Komsunuz anlayissiz ve isiniz cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…