BANYODAN CIKAN SEY

ayyy çok büyük çok korktum gerçekten bu çıyan olabilir zehirlide olabilir banyo vb gibi nemli ortamlarda yaşarlar... siz bir ilaçlayın banyonuzu canım :KK43: evlerden uzak... inşallah bir daha karşılaşmazsınız

ayyy çok büyük çok korktum gerçekten bu çıyan olabilir zehirlide olabilir banyo vb gibi nemli ortamlarda yaşarlar... siz bir ilaçlayın banyonuzu canım :KK43: evlerden uzak... inşallah bir daha karşılaşmazsınız

İnşallah canım ya başka gormeyiz inşallah

bence çıyan o.benim evdede girer arada ama bu bizim eve girenin babası mı nedir çok büyük sizdeki.bize giren baya ufak ve çok hızlı hareket ederler ay tüylerim üperdi.

Evinizi hemen ilacalyin o zehirlidir hemm öldürmuyir ama isirdigi yeri curutur morartir

gebDtDNJPlOIxRRK8A_W7dnF9d3y8qSoChYv3NBymQsOJrhJZqmb9baIZ-6VNqwgQyPQq-fD45KNCw-QvPJMcLcRuolkF4m-ZisltZfto-CtYvWdyJ_2p9RGJQOOiWDR9fyWpi6i7Z6uGVvQvSWHe0XfjoFqfqc=w470-h313-nc

Ciyan galiba ya su an tam farkedilir oldu bu resimle

Eklentiler

• IMAG1017.jpg
    IMAG1017.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 122
evin tüm kapı kasalarının kenarlarını köşelerini pencere kenarlarını falan her yeri incele, delik falan varsa kapatırsınız alçıyla falan. sinekliksiz pencere açmayın.

ay kırkayak bu.eski evimde bir türlü kurtulamamıştık ne ilaç kullanırsak kullanalım yumurtlamaya devam etti kabus gibi.

kırk ayak sanılmış ama o bir ''çiyan'' kırkayağın aksine hızlı hareket eder ve zehirlidir. Zehiri ölümcül değil ama can acıtıcıdır evinizi ilaçlatın. geçmiş olsun umarım yavrulamamıştır

tahtalıklı eskilik bide bahçe çalı çırpı varsa olur... benim içime girmişti Allahtan ısırmadan tişörtümü çıkarınca kırkayakta düştü :))) hakkaten korkunç dikkat edin walla badana boya yaptırın temizliğe biraz daha özen gösterin çünkü gideeden falan gelmez o çalılıkta öyle yerlerde yaşar...

X