• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyoda ne yaptın diyen arkadaş

okulda yeni tanıştığım bir arkadaş bana arkama bakabilir misin rezil olmayayım dedi ( regl olabileceğinden korkup) gayet kadınsal ve normal bir şey görüp kibarca hayır dedim
sanırım bu olay sana olsaydı kyk cinneti haber başlığı olurdun
kadınlar bu tür şeyleri konuşabilirler çok normal
bu ne takıntılık yahu
biri çayımı istedi öteki çorbamı istedi öteki bana soru sordu
ayyyy şiştikkkkk

Tüy dökücü ile alıyorum deseydin. Hem kıl tüy mevzusuna açıklık gelirdi, hem de banyoda neden uzun kaldığına:KK28:

Sahi, neyle alıyorsun?:KK53:

Aynı odada uyuyup uyandığım arkadaşım bana bu soruyu sorsa hiç bi kötü niyet aramadan cevap veririm. Anlamadım bende mi bi tuhaflık var acaba :110:

Feci gecimsizsin.
Iyi birlesip seni odadan yollamaya calismiyolar zira huzur kaciriyosun.
Tamam esya konusunda hakliydin ama bu ne simdi. Kiz yurdu orasi agdada konusulur, sac basda sevgili de...

Yav burda konu nasıl açılıyor bulamıyorum sabah bir gördüm daha da yok !

kızlar ozel kız kızaa sohbetlerde
tuy meselesı , kuafor sohbetlerı , erkek mevzuları gıbı gıbı konulardan konusur
bırbırlerınden bılgı alırlar
kmı zamanda sırf muhabbet olsun dıye
cok keskın kalıplarınız var anlasılann
kımı bu sohbetlerı sevmezzz .. o zamanbu konulardan hoslanmıyorumm mahreme saygılı olması gerektıgıı soylee .. ama agda veya makına demekte ne var ki :D

mrb bayanlar bilenler bilir kyk yurdunda 4. senem artık uzamadan etmeden bi an önce okulumun bitmesi tek dileğim. eğitim fakültesinde okuyorum. ALLAH nasip ederse alnımın akıyla mezun olacağım ALLAH herkesin gönlüne göre versin. ben hep böyle dua ederken genellikle nedense bütün gariplikler beni buluyor. bugün dershaneye gittim merkeze, sonra yurda geldiğimde odada ne göreyim, kızlar birbirine ağda yapıyorlardı. yani biri diğerinin koltukaltına ağda yapıyordu. selam, kolay gelsin sohbetlerinden sonra kızlar işte konuşmaya başladılar, makine şöyle, jilet böyle, ağda böyle yapıyor falan diye. neyse bi yandan arkadaş da yapıştırıp çekiyor falan ben de telefonumla uğraşıyordum biraz da dinleneyim dedim. kız dedi ki yaa benim canım çok yandı,her tarafım kızardı yanıyor falan. şimdi yurtları bilen bilir belki genel yurt bu ve imkanlar felan kısıtlı. insanın evindeki banyosu geniş olur genelde, priz falan imkan vardır. bizim banyolar böyle giysi mağazalarındaki giyinme deneme kabinleri düşünün o büyüklükte, duşkabin kadar bişey ve içeride priz falan yok. hani mesela epilasyon makinesiyle banyoda kendinize epilasyon yapamazsınız mesela o imkan yok çünkü. neyse onlar öyle konuşurlarken kız bana döndü ve Milk sen neyle alıyorsun? falan dedi. nasıl yani? dedim. vücudundaki tüylerini yurttayken nasıl temizliyorsun yani ağda mı yapıyorsun, makine mi, ne yapıyorsun falan dedi. ben de pek hoşlanmam o tarz şeylerin konuşulmasından yani sonuçta bana özeldir onun öyle meraklı meraklı bunu sorması bana garip geldi ve hiç beklemiyordum açıkçası. ve kıza hiçbir cevap vermeden telefonla uğraşmaya devam ettim. sonra konu değişti falan, bi saat kadar önce kızlar yine konuşurlarken bana o soruyu soran kız "Milk'e bugün tüylerini nasıl aldığını sordum ama devlet sırrı falan herhalde, cevap bile vermedi" dedi bana atıfta bulunarak. ben yine cevap vermedim ve gülümseyip geçtim. diğer kızlar da hiçbir cevap vermedi, kısa bi sessizlik oldu falan.

bu kızla odaya anlaşarak çıktık ama aynı çatı altına girince farklı farklı davranışları ortaya çıktı mesela geçenlerde ben banyoya girdim, biraz uzun kaldım, odaya geldiğimde "ya çok uzun kaldın, ne yaptın orda o kadar, bilelim" falan demişti. içimi dökmek istedim sadece son bi senem ve ya sabır demek istiyorum açıkçası şu an şöyle bi bakınca bi gülme tuttu beni kim bilir daha neler görücem...

Abartı bi tepki bu ya.
Bu konu normal.
Nasıl regl zamanından bahsediyorsak buda öyle.

Aslında bana öyle çok büyütülecek bi şey varmış gibi gelmedi.. Sen acaba biraz fazla mı abartıyorsun ki? Tamam banyoyla ilgili soru yersiz anlamsız olmuş ama diğeri öyle kızılacak yada cevap vermeyip baş çevirilecek bi şey değil.:110:

ay ne güldüm yaa:) kasma kendini bence ya arkadaşların için normal bunlar kızlar arasında .sevmiyorsande sevmediğini söyle geç sen ses çıkarmassan sorunun devamında banyo da ne yaptında gelir. odada tek başına ne yaparsında gellir gelirde gelir yani ben konu sahibi siz içinizden kendi kendinize konuşmaktansa hissettiğiniz duygunuz ne ise belirtin dile dökunki nasıl biri olduğunuz anlaşılsın mıllette ona göre konususr yanı :=):):):)

Allah tez vakitte bu arkadaşları senden kurtarsın inşallah.
Gerçi sen hayatının her döneminde seninle ilgili olmasa bile takacak insanlar bulursun. Ne kadar kompleksli bir insansın.

Kızkıza kıl tüy muhabbetinin neresi mahremiyet yahu? Sokaktan geçen insan sormuş sanki.

Bir üye vardı hani, eltisi Sedef konulu yazı dizisi vardı, nicki neydi unuttum. Bu üye de ona benzemeye başladı. Sürekli şikayet şikayet, şahıslar değişse de tema aynı.

Back