• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyo ve lavabo temizliği.....

rica ederim canım...fiyatı çok uygun ...denedin mi acaba ??:26:

denedım aldım canım daha onceden mark kullanmıstık esım ona taktı mark olcak dıe ama senın verdıgın markadan aldım tertemız oldu parladı bı kutu daha alcam doguma yakın bırde caydanlık tencere ıcın kullanbılıoz sanırım onları kırec tutuyo yaa güzel baya yanı aynı işi gördükten snra pahlı alamnın anlamı yok dımı :6:

bende antalyalıyım ewet sular çok kireçli we fayanslar bile yıkasan faydası olmuyor.hep kötü görünüyor.bi arkadaşımın tawsiyesi ile bi ilaç aldım 5 kilo kadar.kocaman banyoya 1 çay bardağı kadar döküp üzerine su döküp süpürgeyle yayıyorum hafifçe sadece.5 dakika sonra sadece su fışkırtıyorum.herşey buymuş.fayans araları bile bembeyaz gözlerime inanamadım ufacık bir leke bile kalmadı.yani yıllardır boşa uğraşmışım owalama bile yokkk...kurtuldum bu dertten..

başka arkadaşlar da sormuş ama ben de sorayım markası ne bu ilacın:1:

banyoları özellikle batarya gibi metal ve duşakabin ve seramik yüzeylerdeki kireç lekelerini temizlemek gerçekten büyük sıkıntı. çamaşır suyu domestos marc bir sürü temizleyiciye tonla para verip ellerimizi yıpratıp temizlik yapıyoruz, bir hafta 10 güne yine aynı oluyor, tavsiyem bu kirlenme sürelerini geciktiren kireç lekelerinin çıkmasını kolaylaştıran ürünleri her temizlikten sonra uygulamak. nasiol ün homeshine ürünü gibi koruma ürünleri evimin bütçesine ciddi manada yardımcı oluyor, üstelik temizlik de oldukça kolaylaşıyor, marketlerde var mı bilmiyorum ama eşimin tavsiyesiyle internetten aldım Nasiol - Love and Protect the Original gayet memnunun, hatta zevkle uyguluyorum çünkü uyguladıktan sonraki yüzeyin o muhteşem hali çok hoşuma gidiyor. gerçekten tavsiye ederim.

kızlar bir arkadaşın sirke tavsiyesini uygulıyım dedim hemen açtım dolabı boş bir sprey kutusu aradım ve haliyle aradığım için yoktu daha geçen gün attım birsürü lazım degildi ya çoktu herneyse sadede geliyim yarıya inmiş bir camsil vardı aldım içine bir miktar elma sirkesi koydum ama çok tüketildiği için bizim evde kıyamadım hepsine eccıcıkta üzüm sirkesi koydum en sonda su ile doldurdum vee sonuç ükemmel fayanslar berrak çeşmeler mis hatta banyo aynası ve klozetimin içi biraz kararmıştı eskidigi için sanırım orayada döktüm azıcık bekletiim ve yine sonuç harika tavsiye eder kolaylıklar dilerim:40::37::37:

bende antalyalıyım ewet sular çok kireçli we fayanslar bile yıkasan faydası olmuyor.hep kötü görünüyor.bi arkadaşımın tawsiyesi ile bi ilaç aldım 5 kilo kadar.kocaman banyoya 1 çay bardağı kadar döküp üzerine su döküp süpürgeyle yayıyorum hafifçe sadece.5 dakika sonra sadece su fışkırtıyorum.herşey buymuş.fayans araları bile bembeyaz gözlerime inanamadım ufacık bir leke bile kalmadı.yani yıllardır boşa uğraşmışım owalama bile yokkk...kurtuldum bu dertten..

Nasıl bir deterjan? Markası nedir acaba?

bende yeni aldıgım evımde fayans araları çok kirliydi ne yaptımsa çıkmadi. bizim toptanda bulabildiğim sihirli sıvı internetten araştırın siteside var telefon açtıgınızda bulundugunuz şehirdeki firma temsilcisinin telefonunu veriyor. Arayıp sorabilirsiniz. Birde sscemm arkadaşımız o kadar ballandırarak anlatmış ama adını vermemiş rica etsek o ilacın adınıda yazabilirmi?

kızlar tuvaletımın muslukları küf yapıyordu her açtıgımda ılk kuflu su akıyordu en sonunda damlata damlata fayansı ve lavaboyu sarartmış ne yaptısam cıkmadı lekesı. küf lekesi nasıl cıkar canlarım. bana bı yardımcı olurmusunuz?

Kızlar duşakabinimin zeminindeki fayanslar öbek öbek beyaz leke içinde. Ne yaptımsa olmadı. Domestos döktüm beklettim daha sonra fırçayla ovdum. Ama kuruyunca yine aynı hale geldiler. Neler denemedim ki porçöz, deterjan fayda etmedi. En son yeni çıkan cillit marka püskürtülen spreyden aldım sıkıp bir süre beklettiklen sonra fırçaladım fayansları ama o da sonuç vermedi. Fayanslar hala beyaz leke içindeler. Nolur bi çaresini söyleyin çok kötü duruyo banyoya girmek istemiyorum o yüzden.

Kızlar duşakabinimin zeminindeki fayanslar öbek öbek beyaz leke içinde. Ne yaptımsa olmadı. Domestos döktüm beklettim daha sonra fırçayla ovdum. Ama kuruyunca yine aynı hale geldiler. Neler denemedim ki porçöz, deterjan fayda etmedi. En son yeni çıkan cillit marka püskürtülen spreyden aldım sıkıp bir süre beklettiklen sonra fırçaladım fayansları ama o da sonuç vermedi. Fayanslar hala beyaz leke içindeler. Nolur bi çaresini söyleyin çok kötü duruyo banyoya girmek istemiyorum o yüzden.

kireç olabilirmi acaba? beyaz lekeler denince kireç geld aklıma, kireç çözücü dene derim (porçöz kullanmışsın ama farklı bir marka da dene istersen)

Kızlar annem domestos döker 1-2 saat bekletir ardından fırçalar ve fayans araları bembeyaz olur

Kesinlikle kireç lekelerine bul.makine patlayıcısı hangi marka olursa olsun farketmez sıkıp silin duşa kabini felan yeni gibi yapıyor

Sirkeyi fisfisa koydum sikiyorum her yerine 2 biraz ovalayip duruluyorum pırılpiril oluyor. Belki birincide tam sonuc alamazsin ama devamli yaptığında emin ol sifira döner. Sakin deterjan kullanma banyo ya kimyasal girmesi iyi degil bence

Rossman varsa domol diye bir sprey var fırın içi spreyi, onu sıkıp bekliyorsun sanki yeniden üretilmiş gibi oluyor mutfakta yağlı yüzeyde işe yarıyor da, banyoda da denedim işe yaradı üstünü de cifle geçtim yeniden yeterince temizlendi. Zaten eski olduğundan en temiz haline geldiğini sanıyorum.

selam,

Bu konuyu burda açmam mı gerekiyor bilemedim. aradım ama ona uygun bir yer de göremedim. Antalya'nın suyu çok kireçli. banyom duşakabinli .fayanslarda ne kadar silersem sileyim mutlaka kireç izi kalıyor.deterjanlara para vermekten bıktım .bazen küçük bir teday işimize yarayabilir, hanımlar fayanslar nasıl pırıl pırıl görünür....a.s.
Ya cifleyeceksin. Yada kovaya porcoz dokup fircalayacaksin

ya benimki çok berbattı tuz ruhu döktüm yere çok durmadı yani derze zarar verecek kadar bekletmedim hemen sildim valla bembeyaz oldu.

ben wcye domestos ve bulut mor yumuşatici beraber karişim yapıp firçaliyorum oh misler gibi kokuyor:)

Back
X