- Konu Sahibi mordabirrenk
domestsun sıvısmı tozumu olur
Sıvısı olur koyu kıvamlıdır ben her yere kullanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
domestsun sıvısmı tozumu olur
Ben domestos u koridor banyo ve mutfak yer fayanslarının arlarını temizlemede kullanıyorum.Ayda bir domestosu yere sıkarak daha önce ıslattığım vileda ile bir güzel hiç su katmadan yerlere sıka sıka vileda fırçası ile sürerek öylece kendi kendine kurumasını bekliyorum.tabii bu sürme işlemi bittikten sonra evden dışarı çıkıyorum cam kapıyı açık bırakarak.Bu yerde kuruyor daha sonra yine vileda ile bol duru su ile siliyorum inanın bu arada ne koku oluyor nede fayans aralarında birşey kalmış oluyor bembeyaz mis gibi fayanslara sahip oluyorum.hem güç sarfetmiyor hemde aradaki beyazlıklara zarar veriyor.Uygulama süresi fayans aralarının kirlenmesine bağlı olarak değişebilir ama sıksık bu işlemi yaparsanız daima beyaz ve zahmetsiz temizlik yapmış olursunuz
bende bi sorabilir miyim bu konu ile ilgili banyonun fayans araları naparsan yap hep siyah oluyor nasıl temizerim
nerde satılıyor bu sihirli su
canım temizlik marketlerde vardır muhakak ben oralardan alıyorum mutlaka al ve kolaylığı göreceksin çokda pahalı bir ürün değil çamaşır suyuna benziyor görünümü adı üzerinde sihirli su hakikatten sihir gibi..
teşekkür ederim canım birşey daha sorucam çamaşır suyu gibi zararlımı kokusu felan varmı
ben de böyle yapıyorum,ama fırçaladıktan sonra 10-15 dakika bekletiyorum,sonra yine fırçayla duruluyorum.muhteşem oluyo,ne kireç ne kir ne izKaynar suyun içine domestosu koyun sert bir fırçayı da elinize alın (bu arada ya bir maske ya da bir bezle ağzınızı kapatın o kokuyu içinize çekmemeniz için) güzelce fırçalayın bakalım kirden eser kalıyor mu? :sm_cool: