sende çok yaşa cnm.yaşaaaa yaşaaaa sen çok yaşaaaa,kadınlar kulübü çok yaşaaaaasıyırdım biraz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende çok yaşa cnm.yaşaaaa yaşaaaa sen çok yaşaaaa,kadınlar kulübü çok yaşaaaaasıyırdım biraz.
internetten baktimda kolonyanin zararlari cokmuss ya bi zarari olmasinnnn:26::26:
kolonyayla klozet kapağını falan siliyorum cnm popomu değil![]()
bende ayni dertten muzdaribim bazen fayansin uzerindede oluyor o cislerr iyiyce bi bakarim ben varmi yokmuBende sürekli domestos kullanırım,her akşam yatmadan diplerine döker bekletirim sabah fırçalarım,eşim klozet kapağını kaldırır sürekli ama bazen taşın üstünde çişler görürüm ve o an kulaklarımdan dumanlar çıkar.Bi bağırırım"aşkııııııııııııııaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm kaç kere diicem taşa işeme diyeeeeeeeeeeeeeeeeee"şeklinde.
kısacası klozete ve lavaboya aşırı önem veririm,çamaşır suyu olmazsa olmazım.
1 haftada koca şişe biter mi yaa,eşim diyo ki "içiyo musun napıyosun"
ben bitiriyorum,çünkü yer silme suyuna falan da çok koyarım..
kolonyayla klozet kapağını falan siliyorum cnm popomu değil![]()
bende ayni dertten muzdaribim bazen fayansin uzerindede oluyor o cislerr iyiyce bi bakarim ben varmi yokmu
anladim canimmmm camasir suyunu sulandirip fis fisla sikmakta mantikli geldi bana senceeee![]()
evt cnm oda mantıklı ama tekrar arındırmak lazım onu çamaşır suyuya oturunca popoya sinmesinkolonya yap geç ben senelerdir yapıyorum bi zararını görmedim.çamaşır suyu kadar değildir zararı inan bana
![]()
iyiki çamaşır suyunu icat etmişler dimi...:86:
oda bir şeymi canım rahmetli kayınvalidenin gözleri iyi görmüyordu rahmetli kayınpederde prostat yetişemiyordu wc ye..tuvalet çok kötüydü..fayans araları siyah domestos döktüm tam iyi olmadı birde por çöz dökeyim dedim zehirleniyordum nerdeyse birde yaşlılara temizlik uzun gitmiyor bir kaç gün sonra yine kötü oluyor yani...gidiyordumiwet ama bende acaip bas agrisi yapiyor...:44:
oda bir şeymi canım rahmetli kayınvalidenin gözleri iyi görmüyordu rahmetli kayınpederde prostat yetişemiyordu wc ye..tuvalet çok kötüydü..fayans araları siyah domestos döktüm tam iyi olmadı birde por çöz dökeyim dedim zehirleniyordum nerdeyse birde yaşlılara temizlik uzun gitmiyor bir kaç gün sonra yine kötü oluyor yani...gidiyordum![]()
sahuru yaptım arada kahvaltılık ve şevtali...özendim yarın kalkınca banyoyu temizleyeyim bari..:86:ayy ALLAH KORUMUS...ben korkarim oyle seylerden yer silici deterjanla camasir suyunu karistirp yerleri siliorum onda bile korkuorum zehirlenirmiyim die...![]()
sahuru yaptım arada kahvaltılık ve şevtali...özendim yarın kalkınca banyoyu temizleyeyim bari..:86:
ben ayda bir tüm banyoyu mavi cifle yapıyorum duvardaki fayansları falanda aradada öyle domestosla vc ve duşu yapıyorum..![]()
ay canım ev hanımımısın ben ev hanımıyım 9 yıllık birde minik oğlum var vallahi ömür biter iş bitmez.....toz alınca pronto sprey var ondan yap daha az tozlanıyo güzel bir şey...walla benimde uykum yok bi an kalkip tozmu alsam dedim ama bilmiorum yarin camasir yikamam lazim...ondan sonrami alsamm camasir gunu olunca ev kirlenio sanki![]()
ay canım ev hanımımısın ben ev hanımıyım 9 yıllık birde minik oğlum var vallahi ömür biter iş bitmez.....toz alınca pronto sprey var ondan yap daha az tozlanıyo güzel bir şey...
bana hergün çamaşır günü
oğlanınkiler eşim bi gün giyer atar...![]()
yoo alışırsın zamanla ev hanımı denilmesinede titiz bir hanımsın marifetlisin belli..ama canım benim çok temizlik hatalarım oldu..mobilyalara deterjan kullanma şimdi seninkiler yenidirde...saf su ile sil ilk önce durulansın... pronto ahşap temizleyici sıvı var saf sabun gibi bir şey daha sonra onunla yap...ev hanimiyim yasim daha kucuk bole ev hanimi deyince kendimi yasli hissediorume evlenincede ev hanimi olunuor tabi valla tozlari camasir suyuyla yer siliciyi karistirip aliorum...bazen usenirsemde fis fisla aliorum...
oyy camasirrrr omrumu yediii
![]()
yoo alışırsın zamanla ev hanımı denilmesinede titiz bir hanımsın marifetlisin belli..ama canım benim çok temizlik hatalarım oldu..mobilyalara deterjan kullanma şimdi seninkiler yenidirde...saf su ile sil ilk önce durulansın... pronto ahşap temizleyici sıvı var saf sabun gibi bir şey daha sonra onunla yap...
yoo alışırsın zamanla ev hanımı denilmesinede titiz bir hanımsın marifetlisin belli..ama canım benim çok temizlik hatalarım oldu..mobilyalara deterjan kullanma şimdi seninkiler yenidirde...saf su ile sil ilk önce durulansın... pronto ahşap temizleyici sıvı var saf sabun gibi bir şey daha sonra onunla yap...