• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyo ve klozet temizligi...

ben klozet kutusuna marketten bref aktif temizleme küpleri var onları atıyorum kutusuna sonra sifonu çekince hep masmavi renk oluyo suyu tabi. bu hem temiz görünüyo hemde kiri pası vs gideriyo her sifonu çekince.tabi temizliğimi kıvamlı çamarsuyu ile yapıyorum ondan vazgeçemem :)

bizim sifon duvarin icinde malesef...:50:

cifin kalintilari olmuormu normal cif yani suyla durulamak gerekmezmi ben kapag cifin banyo kuvet icin olani var onu skp bezi yikayip duruluyorum...

kapagını sonra üstünü ve kenard akalan yerleri fırçayla ciflerim havlu kagıtla duruluyorum yada banyo için sıkılan spreyler var onunuda sıkıyorum bezle silerim üşendigimde ama genelde cifle durulayıp kurularım tertemiz oluyor cnm musluk başlarını mermer yüzeylerinide süngerle temizlerimm

kapagını sonra üstünü ve kenard akalan yerleri fırçayla ciflerim havlu kagıtla duruluyorum yada banyo için sıkılan spreyler var onunuda sıkıyorum bezle silerim üşendigimde ama genelde cifle durulayıp kurularım tertemiz oluyor cnm musluk başlarını mermer yüzeylerinide süngerle temizlerimm

musluk baslarinida ciflerim ben sungerle ovarim cifinde camasir suyu katkili olanini kullaniyorum...:21::21:

musluk baslarinida ciflerim ben sungerle ovarim cifinde camasir suyu katkili olanini kullaniyorum...:21::21:

Biri hijenmi dedi ahada ben geldim tabikide kesinlkile domestos tuvalet temizleyicileri var onla temizleyecen kapak kısmını ise önce cif ile güzelce ovacan sonra ise durulayacan ve kurulayacn mis gibi hijenik olacak

Biri hijenmi dedi ahada ben geldim tabikide kesinlkile domestos tuvalet temizleyicileri var onla temizleyecen kapak kısmını ise önce cif ile güzelce ovacan sonra ise durulayacan ve kurulayacn mis gibi hijenik olacak

hosgeldinnn:1:oh mis...ceyceyde banlanmis bi rahat durmuor haa bu kacinci cezasi uzun sure ortalarda gorunmez o:27:

domestosun koyu kıvamlı çamaşır suyunu kullanıyorum,iyice fırçalıyorum bazende kapağını kapatıp bir kaç saat bekletiyorum.klozet kapağına kolanya döküp siliyorum tuvalet kağıdıyla mikrobu kırılsın diye,klozetin iç kenarlarını da elime eldiven giyip fısfıslı porçez kullanıyorum tertemiz oluyor.

ya yerleri ıslatmadan bu kapak nası temizleniyo
ve de lavabo
ve de banyonun yerleri
hele bi de çamaşır makinesi varsa
ne bileyim silmek rahat ettirmiyo beni:27:

domestosun koyu kıvamlı çamaşır suyunu kullanıyorum,iyice fırçalıyorum bazende kapağını kapatıp bir kaç saat bekletiyorum.klozet kapağına kolanya döküp siliyorum tuvalet kağıdıyla mikrobu kırılsın diye,klozetin iç kenarlarını da elime eldiven giyip fısfıslı porçez kullanıyorum tertemiz oluyor.
kolonyaa icinde alkol var mikrobu oldurur demeee benim nie aklima gelmedi yahuuu:27::27:
ya yerleri ıslatmadan bu kapak nası temizleniyo
ve de lavabo
ve de banyonun yerleri
hele bi de çamaşır makinesi varsa
ne bileyim silmek rahat ettirmiyo beni:27:

bi kovaya camasir suyuylan bez koy bezi yika yika sil yada cifin banyo olani var kapaga fis fislat bezlede durulaa yerleri yine camasir suyuyla sil olmazmii:23:

sırf klozet kapağı ve oturduğumuz yeri silmek için kiloluk kolonyalardan aldım kızlar sırf tuvalete kullanıyorum, bizde iki kişiyiz ediyle büdü misali:35:

bi fis fis sisesine koyup klozetin yanina rulo kagitla koymak mantikli boylece her oturusta iki fislatip oturunca temiz olur misafirler icinde iyi olur iyi fikir hay aklinla bin yaasaaa:46::46::46::46:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende domestos ve mavi cif kızlar...
ama biri tuvalete geçtiyse ev dışından en azından cifleyip otururum...
vallahi kınamayın beni..huy işte..

bi fis fis sisesine koyup klozetin yanina rulo kagitla koymak mantikli boylece her oturusta iki fislatip oturunca temiz olur misafirler icinde iyi olur iyi fikir hay aklinla bin yaasaaa:46::46::46::46:

sende çok yaşa cnm.yaşaaaa yaşaaaa sen çok yaşaaaa,kadınlar kulübü çok yaşaaaaa:37:sıyırdım biraz.

sırf klozet kapağı ve oturduğumuz yeri silmek için kiloluk kolonyalardan aldım kızlar sırf tuvalete kullanıyorum, bizde iki kişiyiz ediyle büdü misali:35:

internetten baktimda kolonyanin zararlari cokmuss ya bi zarari olmasinnnn:26::26:

internetten baktimda kolonyanin zararlari cokmuss ya bi zarari olmasinnnn:26::26:

Back
X