• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo Takımı (Sakallı İp)

FilizA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
4
0
86
İstanbul
Sakkalı ipten yaptığım banyo takımı

hpim0314ql0.th.jpg

Resimin üstüne tıklarsanız büyük hali gelir

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

4.5 numara tığ şiş ile ördüm. Üzerindeki çiçekleri sonradan tığ ile örüp diktim. 10 tane sakkalı ip 5 tanede düz ip katarak ördüm. Bir takıma yetiyor bu kadar ip. Ölçüleri hazır banyo takımlarının ölçüleri ile aynı.

Evet Tunus işi . 100 tane zincir çekip tek şişle üzerinden ilmek çıkartılarak başlanıyor. Birinci sıra ilmekleri tektek alarak şişine dolduruyorsun. İkinci sırada onları ikişer ikişer normal tığ örer gibi şişinden boşaltıyorsun. Papatyalarıda iki kat sakallı iple yaptım kabarık olması için. Nazar boncuğu şeklide çok güzel oluyor . Onuda deneyebilirsiniz.

filizciğim. bu vermiş olduğun takıma bu gün başladım. yalnız yine seni sorularımla sıkacağım sanırım. ben ilk kez sakal ipten bir şey örüyorum. bu ip iki türlüymüş. ben kalın aldım. ve öyle taneyle vermiyorlardı canım. satıcıya 10 taneyle çıkıyormuş dedim ve 10 taneyi kilo hesabı ile 1 kiloya eş değer kıldı ama şöyle bir bakıyorumda bu bir kilo tek paspasa bile yetmiyecek. acaba senin ip ince sakal ipmiydi tatlım.

özelden yazacaktım ama özelin açık değil.
inşallah bir daha bakarda bana cevap verebilirsin.:lepi:

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık...ben de ördüm tığla kendi banyoma...3renk pembe ve krem tonlarında...çiçekli de güzelmiş esinleneceğim büyük bi zevkle :lepi:

yalnız yanlış anlamazsan bi fikrimi söylemek istiyorum.bence bas'ın üstüne örttüğünü kaldırmalısın bu şekilde sanki evde buldukları herşeyin üstüne dantel seren bıdık babaannelerimizinki gibi olmuş gamyoncuiremsu (umarım kırılmazsın:1hug: )
ama el emegin tabi onu da gene banyoda bi yerlerde ya da varsa küçük ayrı bi wc orada değerlendirebilirsin ya da banyonda bi dolap varsa falan ne biliiim...ya da boyutlarını bilmiyorum ama uçlarından dikip kese gibi yapıp içine banyoyla ilgili bişeylerini koyup asabilirsin kenara sabun vb. olabilir mesela.
ben de hazır banyo takımlarının tüm parçalarını ördüm artı birde klozetin yakınına asmak için yedek tuvalet kagıtlıkları varya onlardan ördüm 2'lisinden.annemin de emegi var için de saolsun özellikle prodüksiyon oydu Şeniz 40lira falan tuttu sanırım ama çok da ip arttı yapcakların gözü korkmasın :CüvCüv:

SUPERİSİ06

İnce iple ördüm ama kalınlaşması için içine aynı renkte ip kattım. 10 tane rahat yetiyor.

ccerence

Hayır kırılmadım :) . O dolaplar için yapılmış örtüydü görünmesi için oraya koymuştum :) Ayrıca tuvalet kağıdı ve havlu içinde askı ördüm ama resimde yer bulamadık onlara gösteremedim size.

Banyo çiçek açmış bahar gibi olmuş.Çok güzel görünüyor.Ellerinize sağlık:nazar::nazar::nazar:

Back