- Konu Sahibi turuncukelebek
-
bu wax ne işe yarıyor kızlar yahufisfisfis
hemen kurutmam gerekiyor çok çok uzun olduğu için -inşallah pazartesi kestircem- hemen kurutmazsam başım ağrımaya başlıyor. Sonra düzleştirici ile dümdüz ya da maşa ile lüle lüle ya da jöle-wax ile kıvır kıvır ya da fön makinesi ile dalga dalga yapıyorum. o kadar..
Mavi su sıkıp tarıyorum önce.Kurutucağım zaman gliss turuncu suyunu sıkıyorum kuruduktan sonra uçlarına elseve serum sürüyorum mis bayanssulusmile
ben şey yapıyorum anlatması zor biraz ama:)saçlarım kolay şekil alıyo allahtan saçlarımı yıkayıp taradıktan sonra ortadan ikiye ayırıyorum sonra yanlardaki saçlarımıda 2parçaya ayırıyorum toplam 4parça ayrılmış saçım oluyo sonra işaret parmağımla onları lüle lüle olcak şekilde dalgalı hale getiriyorum 4parçayı yaptıktan sonra kuruyo saçım dalgalı halde kuruduktan sonra ki üstünden ne kadar zaman geçse o kadar kalıcı oluyor dalgalar, parmaklarımı saçlarımın arasında gezdirerek açıyorum ve maşayla yapılmış gibi dalgalı oluyor ama işte bunu yazın yapabiliyorum kışın hasta olurum bunu yaparsam eğer saçı pırasa gibi düz,çokta kıvırcık olmayanlarınız varsa deneyebilirsiniz tabi şekil alıyor olmasıda önemli,kurudktan sonra düzleştiriciyle üstünden geçiyordum bir ara ya da hafif nemliyken o zaman dalgalar daha güzel oluyordu ama saçlarım mahvoldu o yüzden ,şu anda yıkadıktan sonra çok kötü durumdalar saçlarım
ben de saçlarımı banyoda tarıyorum çıkınca havluyla nemini alıyorum önce daha sonra bebe yağını bir iki damla elime döküp ellerimi ovuşturuyorum bulaşsın iyice diye sonra onu uçlarına sürüyorum güzel kokuyor hem de bukleleri belirgin oluyor kuruyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?