Banyo setlerini evi görmeden almak mantıklı mı?

miss_curious

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
5.011
2.833
40
Arkadaslar banyo seti almayı planlıyorum ancak kirada oturucaz ilk once.Nette ya da dolasirken guzel setler goruyorum ve almak istiyorum ancak kimileri de oturacagin eve gore alirsin diyor.Fikirlerinizi bekliyorum hangi renkleri tercih etmeliyim sonucta fayans rengi de onemli..

oyle de ben su an istanbuldayim sonra antalyada olucam, su an gezerken begendiklerim oluyo o zaman kısıtlı bir sürede almak istemiyorum..

benim de ev kira mı olacak alınacak mı belli değil. birçok şeyi eve göre olacağı için bıraktım. dediğin gibi banyo takımlarını, mutfak kavanoz, havlu vs aksesuarı, ocağı, fırını.. hepsini ev belli olunca alıcam.

Aynı konuda ben de kararsız kalmıştım. Ama en iyisi banyoya göre almak gibi geldi, sonradan sırıtırsa bi de fisfisfis
Ama sana katılıyorum çok güzel ürünler denk geliyor inetrnette veya mağazalarda dolaşırken. Elim gidiyor, ama zamana bıraktım böylesi daha iyi olacak. Zaten banyo aksesuarları bol çeşitli oluyor ne zaman baksan istediğin renkte birşeyler bulursun bence. O nedenle acele etme derim. Ben öyle yapacağım. :lepi:

Merhaba,

Bende nişanlıyım dyanamadım aldım ama herşeye uygun olsa diye beyaz renk aldım içimde kalmasın :)) ya da takımıma göre ev tutulacak :) ben paspas takımı almadım sadece sabunluk seti :))

görmeden almak değilde hediye gelmesi hoş olmaz çünkü benim için renkler desenler çok önemli sevmediğim birşeyide sermem beni bunaltır renkleri deseni yani bir bakmışsın bende başkasına hediye etmişimdir!!

Merhaba,

Bende nişanlıyım dyanamadım aldım ama herşeye uygun olsa diye beyaz renk aldım içimde kalmasın :)) ya da takımıma göre ev tutulacak :) ben paspas takımı almadım sadece sabunluk seti :))

Ben de her seye uygun bi set almayi dusunuyorum beyaz mantikli bi secim olmus, sanirim dayanamicam ben de :dance:

görmeden almak değilde hediye gelmesi hoş olmaz çünkü benim için renkler desenler çok önemli sevmediğim birşeyide sermem beni bunaltır renkleri deseni yani bir bakmışsın bende başkasına hediye etmişimdir!!

O bende de var illa icime sinicek ve kullanmam begenmediysem..

Bende bunu beğendim hesap kesim tarihim geçsin diye bekliyorum.
Şubatın 8 inden sonra alacağım. Banyomda gri ve beyaz. ınşallah hoş durur...
jasminem.jpg

arkadaşalr ben banyomda kırmızı ve gümüş rengini kombine etmek ıstıyorum
fakat nişanlım polis
dolayısıyla hep tayinci olacagız
sizce bu renkler çok mu iddealı olur

X