Banyo, Küvet.. Temizliği..

Banyo için bir şey diyemem ama , mutfak dolapları için amway'in yağ sökücüsünü kullanıyoruz biz, çok memnunuz, uğraştırmadan çıkarıyor yağları, bir de amway'in kireç çözücüsü var belki banyoda kullanılabilir bilemiyorum.
 


Yeni keşfettim ben bunu dusakabine sıkıyorum o sirada diger isleri yapip en son banyoyu ovup bitiriyorum. Arada da sıkıp sadece su tutuyorum. Koltullara da denedim cok memnun kaldim tavsiye ederim.
 
Bende eskiden cif çamaşır suyu kullanıyordum.yerler içinde arap sabunu.titizlik hastalığı derecesinde değil. Bi yakınımız geçen sene hacamat yaptırdı.O teyze de çamaşır suyu cifi her yer için ayri deterjanı vardi ve su gibi kullanıyordu.neyse sonra hacamat yapan doktor şaşırıp kalmış 'sen nasıl deterjan kullanmışsın' diye.çünkü teyzenin KANI DETERJAN KOKUYORMUŞ. Bunlar resmen para tuzağı.. Insanların hayatlarını mahvediyorlar.tamamen ticari düşünüyorlar.kanserin en büyük sebebi kadınların deterjanları.. Tabi ben bunu duyunca cifi de 3ayda 1 kullanmaya başladım.çamaşır suyu çıktı evimden.Onun yerine arap sabunu..sizde bu tuzaktan kurtulun..
 

iyi güzel dionda cnm keşke herkese anlatabilsek milletin gözünde pis oluyoruz leke cıkmayınca :))
 
benim en büyük derdim duşakabinin temizliği idi. banyo yapasım gelmiyordu artık :) bir yıkanıyorsun hemen su izleri kalıyor. insanın canı sıkılıyor. sonra amwayin günlük duş temizleyicisini aldım. mükemmel bir ürün. duştan çıkarken sıkıyorum çıkıyorum. kendi kendine kuruyor ve yeni silinmiş gibi pırıl pırıl oluyor. tavsiye ederim.
 
benim en büyük derdim duşakabinin temizliği idi. banyo yapasım gelmiyordu artık :) bir yıkanıyorsun hemen su izleri kalıyor. insanın canı sıkılıyor. sonra amwayin günlük duş temizleyicisini aldım. mükemmel bir ürün. duştan çıkarken sıkıyorum çıkıyorum. kendi kendine kuruyor ve yeni silinmiş gibi pırıl pırıl oluyor. tavsiye ederim.

Banyo mutfak genel temizliğini haftada bir gelen gündelikçi yapıyor. her hafta banyonun duvarları dahil temizliyor mutfakta da mutfak dolaplarının kapaklarını siliyor.
ben de arada kirlendikçe -hergün yapmak isterdim ama maalesef- yine amwayin ıslak mendilleri ile siliyorum. bu ıslak mendillerin içine deterjan koyuluyor, biliyorsunuzdur belki. bir kutu banyo deterjanlı bir kutu da mutfak deterjanlı olanını yaptım, onlarla idare ediyorum.
bir de bebek var tabi mama sandalyesinden atıyor herşeyi yere, bakıcı da temizliyor ama çok kalıyor sağolsun. akşam eve gidince yine o mendille siliyorum yeri.
açıkçası hergün silmek isterdim ama yapamıyorum. böyle idare ediyorum.
 
KESİNLİKLE
A S P İ R İ NN
MUHTESEM BİR TEMİZLK URUNU..
PERDEDEN,BANYOYA,KOLTUK TMZLGNE, YER SİLMEYE HERSEYE COK İYİ TEMİZLİOR.
dun gece temizledm banyoyu isil isil hala.
 
Cif'in banyo jelini kullanıyorum çok güzel memnunum hemde misler gibi kokuyo :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…