onu bunu bılmem turkıyede temızlıkte enteresan . gecen ay ablama gıttık yurdısında yasıyor dusakabınını gordum teeeertemız ozellıkle ogrenmek ıstedım nasıl bu kadar temız kullanabıldıgını gorsenız sankı hıc kullanılmamıs, ablam ne zaman kırlenırse ozaman temızlıyorum dedı valla sınır oldum ben her hafta dusun fayansını camını temızlemekten canım cıkıyo . ama soyle bı seye kanaat getırdım bızdekı dusakabınlerde kullanılan malzemeyle ordakı aynı degıldı galıba bundan kaynaklanıyor yurdısında yasayıp mesajımı okuyanlarda belkı bılgı verebılırler yanı bız nekadar yapsakta kalıcı bıntemızlıkmolmuyo hele o sılıkonların karaması cokmsınır bozucu
cillit bangi bende denemek istiyorum çok iddialı reklam yapıyorlar
küvetin fayanslarını ovalamaktan sıkıldım bende
Cillitbang aktif kopuk banyoda super canim bende pek bisey beklemeden aldim ama kullandiktan sonra vaaayyy dedim
onu bunu bılmem turkıyede temızlıkte enteresan . gecen ay ablama gıttık yurdısında yasıyor dusakabınını gordum teeeertemız ozellıkle ogrenmek ıstedım nasıl bu kadar temız kullanabıldıgını gorsenız sankı hıc kullanılmamıs, ablam ne zaman kırlenırse ozaman temızlıyorum dedı valla sınır oldum ben her hafta dusun fayansını camını temızlemekten canım cıkıyo . ama soyle bı seye kanaat getırdım bızdekı dusakabınlerde kullanılan malzemeyle ordakı aynı degıldı galıba bundan kaynaklanıyor yurdısında yasayıp mesajımı okuyanlarda belkı bılgı verebılırler yanı bız nekadar yapsakta kalıcı bıntemızlıkmolmuyo hele o sılıkonların karaması cokmsınır bozucu
>Evt bende almanyada dogdum büyüdüm ve burdakş mazemeyle aynı degil :)) biz ayda bir temizlerdik oda yani parlasın diye hic leke olmazdi ki hakiki mermer oluyo mazeme burda pek öle degil taş karışımı sanırım leke zor cikio : D
Cillitbang aktif kopuk banyoda super canim bende pek bisey beklemeden aldim ama kullandiktan sonra vaaayyy dedim
Kullaan deterjanlar sadece sagliga zarar birer para tuzagi..
Artik temizligimi sadece mardin yapimi defne sabunu ve sirkeyle yapiyorum..
Hem cigerlerime zarar vermiyorum hem de zavalli hayvanlarin uzerinde gozunde denenen kapitalist firmalara para kazandirmiyorum....
İcim cok rahat...
Sirkeyle temizlik yapıp o kokuya nasıl dayanıyorsunuz?
Ben papağanlarımın kafesini sirkeyle temizlerim, sadece kafesi temizlediğim halde sirke kokusu 3 gün çıkmaz..
Yani orası hadi benim odam ama salonun falan sirke koktuğunu düşünemiyorum
Canim o koku ucup gidiyor merak etme
Cok dayanilmaz dersen elma sirkesi tercih edersin daha hafif kokuyor...
Ayrica sirkeyle temizlik yapilan evlere nazar buyu islemez diye de bi soz var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?