Banyo, Küvet.. Temizliği..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kızlar...
Yine ben..

Benim Banyom Küvetim Wc eski ama Domestosla Cifle Bastıra bastıra temizleyince Lekeleri cıkıyor..
Ama bıktım usandim yıprana yıprana temizlik yapiyorum Kollarim Kopuyor.. hele Bide Mutfak dolaplari yağlari cok zor cıkıyor :S

Kolayca Sıkıpta kendliğinden giden birşey var mı kızlar ?

Reklamlarda Sürekli öyle gösteriyo ama aldığım bazı ürünler hicte öyle degil (

Ben marc banyo ve marc mutfak kullaniyorum.memnunum temizliklerinden bir deneyebilirsiniz isterseniz.tabi hemen hemen hergun yapiyorum bunlari arayi cok acarsam bazen zorlayabiliyor temizlemek.isim vermek umarim yasak degildir.

onu bunu bılmem turkıyede temızlıkte enteresan . gecen ay ablama gıttık yurdısında yasıyor dusakabınını gordum teeeertemız ozellıkle ogrenmek ıstedım nasıl bu kadar temız kullanabıldıgını gorsenız sankı hıc kullanılmamıs, ablam ne zaman kırlenırse ozaman temızlıyorum dedı valla sınır oldum ben her hafta dusun fayansını camını temızlemekten canım cıkıyo . ama soyle bı seye kanaat getırdım bızdekı dusakabınlerde kullanılan malzemeyle ordakı aynı degıldı galıba bundan kaynaklanıyor yurdısında yasayıp mesajımı okuyanlarda belkı bılgı verebılırler yanı bız nekadar yapsakta kalıcı bıntemızlıkmolmuyo hele o sılıkonların karaması cokmsınır bozucu

Cillitbang aktif kopuk banyoda super canim bende pek bisey beklemeden aldim ama kullandiktan sonra vaaayyy dedim

cillit bangi bende denemek istiyorum çok iddialı reklam yapıyorlar
küvetin fayanslarını ovalamaktan sıkıldım bende

>Evt bende almanyada dogdum büyüdüm ve burdakş mazemeyle aynı degil :)) biz ayda bir temizlerdik oda yani parlasın diye hic leke olmazdi ki hakiki mermer oluyo mazeme burda pek öle degil taş karışımı sanırım leke zor cikio : D

Çok şaşırdım înanın .
Neden bizlere bu eziyet ?

Kullaan deterjanlar sadece sagliga zarar birer para tuzagi..
Artik temizligimi sadece mardin yapimi defne sabunu ve sirkeyle yapiyorum..
Hem cigerlerime zarar vermiyorum hem de zavalli hayvanlarin uzerinde gozunde denenen kapitalist firmalara para kazandirmiyorum....
İcim cok rahat...

annem banyonun o olusan fayanslar arasındakı sıyahlıkları gidermek için camasır suyu tuz ruhu vb naptıysa giderememişti.en son kostik diye bişey almıs 2 tl ye hemde acık satılan bır yerden kola sisesınde satıyomus adam ama kendısı yapmıs.genelde wc sı tıkananlarda boruların ıcındekı kagıtları parcalamak için filan wc ye dökerlermiş annemde kirlerin üstüne döktü taslarımız eskimişti bayagı bi.bembeyaz oldu kir mir kalmadı.kötü kokuyo böyle kokusu 3-4 gün gitmiyo hafıfte olsa hıssedıyosunuz banyoya gırdıgınızde ama döküp bi saat filan bekletin acaip güzel bişey .annemde acaip takıntılıdır benim hergun mutlaka wc banyo camasır suyu cifle temızler buna ragmen belli bi zaman snra o siyahlıklar olusuyo nedense.2 ayda bır sımdı o kostık olayını yapıyo gunluk temızlık harıcınde her an mis :)

canım bende sana banyo wc için kir çöz mutfak için porçöz önerebilirim ben onlar yapıyorum ev temizliğini

Sirkeyle temizlik yapıp o kokuya nasıl dayanıyorsunuz?
Ben papağanlarımın kafesini sirkeyle temizlerim, sadece kafesi temizlediğim halde sirke kokusu 3 gün çıkmaz..
Yani orası hadi benim odam ama salonun falan sirke koktuğunu düşünemiyorum

Canim o koku ucup gidiyor merak etme
Cok dayanilmaz dersen elma sirkesi tercih edersin daha hafif kokuyor...
Ayrica sirkeyle temizlik yapilan evlere nazar buyu islemez diye de bi soz var...

Canim o koku ucup gidiyor merak etme
Cok dayanilmaz dersen elma sirkesi tercih edersin daha hafif kokuyor...
Ayrica sirkeyle temizlik yapilan evlere nazar buyu islemez diye de bi soz var...

Ben zaten elma sirkesi kullanıyorum ama çok keskin kokuyor. Yerleri falan da onunla silsem herhalde odaya girilmez:) Acaba fazla mı kullanıyorum? Bir sprey şişesine bir kapaktan az koyuyorum mesela...

marc banyo derim başka da birşey demem

fıs fıs sık 1-2dk bekle hemen akıp gidiyor kir kireç ne varsa 1 aydır evde yoktum ailemin yanında tatildeydim, eşim tek başınaydı, doğal olarak temizlik vs olmadığı için banyo batmış bi haldeydi, marc banyo aldım gelir gelmez annemde görmüştüm tatilde, banyo musluğu kireç sabun kir derken bembeyaz olmuştu önce oraya sıktım, sonra duşakabine sıktım , musluğu ovalamak için arkamı döndüğümde bi baktım musluktaki tüm kir akmış gitmiş parıl parıl parlıyor okadar etkili yani

kesinlikle tavsiye ederim

Kizlar ben hem tr de dogdum buyudum ama almanyada yasiyorumkimse yanlis anlamasin ama burdakiyle tr deki urunler arasinda kalite farki bariz buranin en ucuza alinan malzemesi tr nin lüksü diyebilirim belki daha bile iyidir.Bir ikinciside tr deki sular berbet temizlik yapip duruluyosun arkadan yine bir suru lekecünkü sular cook kirecli.Yaz tatilinde annemde kaliyorum kadinin caydanlik ovalamaktan cani cikiyor inanin ki ben koca sene yikamasam caydanligim annemin bi cay demlemesindeki Kadar kirec olmaz.Bahsettiginiz temizlik urunlerine gelince nerdeyse hepsini denedim diyebilirim cilit bang gercekten fena degil ama oyle reklamlardaki gibi yillarca temizlenmemiz musluga sikip bi suda piril piril yapmiyo,oyle bi urunun icad edildigini sanmiyorumda.Ben bunlarin banyo ve mutfak olanindan aliyorum sikip bi 5 dakika Kadar bekliyorum daha sonra bulasik sungeriyle hafif ovalayip suyla guzelce duruluyorum arkadanda kuru bezle guzeelce kuruluyorum ve isil isil oluyo kizlar.Ama bence en onemlisi yine duzenli bi sekilde hatta hergun yapmak yoksa kir ustune kiri cikarmak cok daha zor oluyohepinize kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…