- 3 Mayıs 2024
- 282
- 331
- 18
- 27
- Konu Sahibi honeydukes
-
O yuzden gün gün gebelik uygulaması var hem ücretsiz hem mükemmeliçinde sohbet bölümü bile var
Ay gün gün gebelik çok güzel sana tavsiye ederim her günün detaylarını yazıyor istersen bir günlük ol ben hamile değilim belki bu ay hamileyim onu bilmiyorum ama yinede bende neler oluyor takipteyim sende indirBu uygulamanın arkasındaki mantığın çok acımasız olduğunu düşünen bir ben miyim? Örneğin 6. haftadaysanız kendi haftanızı göremiyorsunuz, ücret istiyor. Ben içinde bulunduğum haftayı göremeyeceksem niye kullanayım o uygulamayı bu nasıl bir mantık? Ücretleri de o kadar pahalı ki. Video izlemek için bir aylık 200₺ vermek ne demek ya. Bunu yapanların zerre kadar anne adaylarını düşündüğüne inanmıyorum. İşi ticarete dökmek çok normal, sonuçta ortada bir emek var ama kendi haftanı bile görememek 1. saçmalık, video izlemek için bu kadar yüksek ücretleri olması 2. saçmalık. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ay gün gün gebelik çok güzel sana tavsiye ederim her günün detaylarını yazıyor istersen bir günlük ol ben hamile değilim belki bu ay hamileyim onu bilmiyorum ama yinede bende neler oluyor takipteyim sende indir
Evet bu arkadaşın dediği gibi çok güzel. Günlük haftalik aylik gelişimleri bile yazıyor. Çocuk bölümü de var her şey var içinde mükemmelEki Görüntüle 3545601
Bu mu canım bahsettiğin?
Dert etmedim canım, sinirlendim. Tepki gösterilirse bu şımarıklığı bırakırlar umarım. Belki de dert etmek gerekiyordur aptal yerine konmamak için, ne dersin?Orda olan bilgilerin hepsi nette ve başka uygulamalarda da mevcut neyi dert ettiniz ki bu kadar
Çok teşekkür ederim canım indirdimAy gün gün gebelik çok güzel sana tavsiye ederim her günün detaylarını yazıyor istersen bir günlük ol ben hamile değilim belki bu ay hamileyim onu bilmiyorum ama yinede bende neler oluyor takipteyim sende indir
Bilmiyordum bu uygulamayı çok iyiymiş, teşekkürler ikinize deEvet bu arkadaşın dediği gibi çok güzel. Günlük haftalik aylik gelişimleri bile yazıyor. Çocuk bölümü de var her şey var içinde mükemmel
Rica ederim canım hamile mısınÇok teşekkür ederim canım indirdim
O kadar çok haklısın ki canım tabikide bir uggulama dan bebeğini takip etmek istiyorsun neden para vermesin kiDert etmedim canım, sinirlendim. Tepki gösterilirse bu şımarıklığı bırakırlar umarım. Belki de dert etmek gerekiyordur aptal yerine konmamak için, ne dersin?
Evet çok şükür, bugün ilk muayeneme gidicem hatta dua et canımRica ederim canım hamile mısın
İleriki haftaları görememeyi anlarım ama içinde bulunduğum haftayı göstermeyecekse niye kullanayım ki yani…Teşekkürler canımO kadar çok haklısın ki canım tabikide bir uggulama dan bebeğini takip etmek istiyorsun neden para vermesin ki
Uygulamayı para kazanmak için çıkardıkları için olabilir mi ?İleriki haftaları görememeyi anlarım ama içinde bulunduğum haftayı göstermeyecekse niye kullanayım ki yani…Teşekkürler canım
Bilmem olabilir mi? Sen benim söylediğimi hiç anlamamışsın o yüzden yorumunu ciddiye almıyorum hayatım.Uygulamayı para kazanmak için çıkardıkları için olabilir mi ?
İleriki haftaları görememeyi anlarım ama içinde bulunduğum haftayı göstermeyecekse niye kullanayım ki yani…Teşekkürler canım
[/QU
Nedemek canım sağlıkla al kucağına bebeğini
Olabilir ama bazı insanların durumu yoktur belki neden paralı anlamıyorum yani bazı uygulamalar pazarsiz belki arakadas o uygulamayı çok sevdi ama paralı olduğundan istemediUygulamayı para kazanmak için çıkardıkları için olabilir mi ?
Ay inşallah benisini sağlıkla kucağına alırsın benimde adetime az kaldı uf biraz umitsizimEvet çok şükür, bugün ilk muayeneme gidicem hatta dua et canım
Ücretsiz uygulamalardan en güvenli olduğu düşünülenin seçilmesi gerekmez mi bu durumda ? Uygulama sahibi, uygulamayı üyelikler üzerinden para kazanmak için oluşturmuş belli ki.Olabilir ama bazı insanların durumu yoktur belki neden paralı anlamıyorum yani bazı uygulamalar pazarsiz belki arakadas o uygulamayı çok sevdi ama paralı olduğundan istemedi
Zaten zenginlerin tercih ettiği bir doktorun uygulamasını ücretli diye dert edemem valla :) insanlar memnunki indiriyor çok elzem ulaşılamaz bilgiler olmadığına göre? Happy mom uygulaması hepsini sollar zatenDert etmedim canım, sinirlendim. Tepki gösterilirse bu şımarıklığı bırakırlar umarım. Belki de dert etmek gerekiyordur aptal yerine konmamak için, ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?