- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.046
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
altınım param yok diye sevinmeye başladıysak hepimiz devreleri yakmışız demektir anacığımm.ben de tuhaf hisler içindeyim son aylarda .Allah tan altınım felan yok düşünsene bide bunu dert edecektim hiç derdim yok gibi
Ben yakalı çok oldu arkamdan kim gelecek onu bekliyorumaltınım param yok diye sevinmeye başladıysak hepimiz devreleri yakmışız demektir anacığımm.ben de tuhaf hisler içindeyim son aylarda .
bir ordu gelir emin olBen yakalı çok oldu arkamdan kim gelecek onu bekliyorum
Diyeceğim tek şey
YouTube de izle var ordan açabilirsin video üzerinde ki son cümlevideo bile yok oldu.durumumuz vahimmm
Hangi gerçek yetkili kişi?Asparagas haberlere neden itibar ediyorsunuz.
Gerçek yetkili kişi ağzından duymadiginiz şeylere inanmayın.
ilkay buharalı değildir heraldeHangi gerçek yetkili kişi?
Herkese selamlar.
Son zamanlarda ortalıkta dolaşan bir mevzu var sormak istediğim. Bankalardan altınlarınızı, paralarınızı cekin el konulur vs diye muhabbetler dönüyor. Gecen gün arkadaşım paylaşmış İlkay buharalı diye birisi kanalında anlatıp duruyor bu konu üzerinde. Bizimde biraz vardı bankaya yatırırken 8 gr zararla yatırdık , evde saklayamayız diye. Şimdi ceksek zarar etmiş olcaz, çekmesek bu söylentiler insanın içine kurt düşürüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınız icin şimdiden teşekkür ederim.
Yoo evde hiç tutmam ona cesaret lazımevde saklıyoruz da yazmayalım ayol.yok bizim evde paramız altınımız falan yokk nirden alalımmm yazalım gitsin.hırsızlara önderlik yapmayalım
Hiç şaşırmadım.. hırsızlar altınların yerini belirlemek için maden el dedektorleri kullanıyormus.. Cihazı gezdirmeleri yeterli saniyesinde buluyorlar nereye saklarsan sakla.. Evde altın saklamak akıl işi degil.. Hırsızlıgı gectim bir depreme bakar Allah muhafaza.. Ya gr altına cevirilecek yada kasaya bankaya konulacak baska yolu yok..Derin dondurucuda donmuş tavuğun içine saklanmış altınları bulmuş çalmıştı hırsız
Nasıl bir teknik bulmuş altınların sahibi takdir ettim
Ama hırsızda az kurnaz değilmiş
.