Bankalarda kişiye özel kredi bilgileri bir başkasına verilebilir mi?

yld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
65
1
55
akbankta çalışan arkadaşlar varmı içinizde acaba.
banka bana ait olan ve büyük bir kısmı ödenmiş olan krediyi eşime söylemiş. bu nasıl olur? bunun için ne yapmam lazım bankayı şikayetmi etmeliyim. lütfen bana yardımcı olun...

ah be canım ne kadar üzüldüm senin adına bilemezsin çünkü bende aynı senin dertten muzdaribim eşim bişey sorcakta onlarda söliycek diye inan uykularım kaçıyor hep bunu düşünürdüm biliyormusun acaba kişisel müşteri bilgisi hani eşime söylerlermi diye demekki söleniyomuş kahretsin ama ben kafama koymuşum eğer böle bişey yaparlarsa şikayet etcektim henüz olmadı ama olursa hiç durmam edrim seninkini nasıl söylemişler acaba biraz daha açabilsen konuyu ya merak ettim hemde korkmaya başladım yani tesadüfmü yaksa durup dururkenmi sölemişler eşine hay allah ya

canım eşimin bankada işi varmış tabi orada tanıdıkları vardır. nasıl olmuş bilmiyorum ama çektiğim krediyi öğrenmiş. eminim orada çalışan arkadaşı filan söylemiştir. bende şikayet etmeyi düşünüyorum. eşim bugün beni arayınca beynimden vurulmuş gibi oldum açıklama bile yapamadım. tabi oda çok sinirliydi. akşam evde çıngar kopacağa benzer. umarım seninki öğrenmez büyük şanssızlık

mesaja cevap çok geç oldu ama ben akbanktayım. ben kendi adıma asla kredi orcu hakkında bilgi vermiyorum. söylemek yasak. ama inanın öyle inatçı öyle terbiyesiz insanlar varki. karımın borcunu ödeyeceğim bana söylemiyor diyerek şube müdürüne defalarca şikayet edildim. müdür sert bir dille ödeme yapan her müşteriye söyleyeceksin dedi. keşke herkes kurallara uyup işini layıkıyla yapsa. bizleride zor durumlarda bırakmasa hiç kimse. belki kötü bir durum ama ben bile kendim personeli şikayet edebilirim. sizde personelin adını vermeden genel olarak müşteri hizmetlerine şikayet edip hakkınızı arayın. şubede bu iş hemen kapatılır bilgiiz olsun. insanlar biraz daha özel bilgilere ve eşlerinin onların malı değil bir başka birey bir başka müşteri olduğunu anlasalar keşke.

ben de bir bankacı olarak söylenmesinin yasak olduğunu, bankaya maliyetinin çok fazla olacağını söyleyebilirim. Bizler her ne kadar müşterilerimiz anlamak istemesede söylemiyoruz bırakın müdüre şikayet etmeyi genel müdürlüğümüze dahi şikayette bulunuyorlar ama bu konular genel müdürlükten biligilendiriliyor bizleri müşteri gizliliği temel kuralıdır bankacılığın sevgilerimle...

Banka sizinle ilgili hiçbir bilgiyi üçüncü kişilerle paylaşamaz, paylaşırsa Kanunu çiğnemiş olur. Onlar bizi sinek gibi gördüklerinden at koşturuyorlar ülkemizde ama ben dava açıyorum, siz de açın. Mümkünse tazminat davası açın biraz da onlar bize birşeylerin bedelini ödesinler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…