- 16 Eylül 2015
- 158
- 38
- 28
- 32
- Konu Sahibi AzrAyazZehrAhmet
-
Sigorta konusunu araştırdım bankanın insiyatifine kalmış diyor maaşımı aldığım bankaya gitsem verir mi ki acaba ya en son çare çalıştığım yerden borç isteyeceğim ama daha 2 aylık elemanım bu konulara girmeyi hiç istemiyorum bi onbeş 20 gün sonra elime o kadar nakit geçecek ama zaman kadar bi şekilde bulmam lazım alanlar nasıl alıyor anlayabilmiş değilim:/
Kredi Notunu Sorgulamak Puanı Düşürmez Bunu Biliyorum Hatta Eminim ...gulden_88 kredi nou sorgulamak vs kredi notunu düşürüyormuş o sebeple hiç bakmadım açıkcası zaten zor görünüyor bi, de sorgulayıp düşürürsem daha zora koşmayayım işi dedim bu konularda hiç bilgim yok ya daha önce hiç bankayla işim olmadı maasımı çekmek haricinde :)
Ama çok sorgulamakda kredi notunu düşürüyormuş en rahat maaş alınan banka verir yazmış çoğu kişi bugün öğleden sonra bi gideceğim maaşımı aldığım bankaya
qarden ama ihtiyacım olmadan neden kredi çekeyim ki ilk defa çekeceğim zaten ilk defa çekenler nasıl çekiyor hem istediğim mebla da çok yüksek değil 3 bi yada 5 bin civari artık hangisini verirse mebla düşük olduğu için bi artım olabilir belki diye düşünüyorum ama
Vermeyebilirler,kredi kullanirken kredi kartinin olup olmadigina ve ödemelerine bakiyorlar ona göre verirler
Devlet memuru oldugum halde maasimi o bankadan aldigim halde sirf kredi kartim yok diye kredi cikmamisti bana ordan biliyorum
bluemondayy araştırdığım sitelerde bunlar yazıyor valla ben onların yalancısıyım maaşınızı aldığınız banka verir tarzı yazmış çoğu kişi kredi çekmek çok zor görünüyor ama bu kadar borcu harcı olan insan nasıl çatır çatır çekiyor onu da anlayabilmiş değilim toplasam aldığım 2 maaşdan bile az ama ben bi 3 bin için ne yapacağımı şaşırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?