Bankada çalışmak

Tugceumut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
55
21
3
32
Kızlar bankada çalışan var mı
KPSS b grubuna hazırlanıyorum lisans işletme mezunuyum ayrıca katiplige de hazırlanıyorum
Ama bir yandan olacağı da kesin değil
Bankaya girip akşam gelince biraz baksam
Cumartesi pazar var diyorum
Sizce bankada çalışmak nasıl ?
Çalışan varsa anlatabilir mi
Garanti finans çağırdı ama reddettim bu sefer arayan olursa kabul etsem mi

Ben özel bir bankada 1 yıl çağrı merkezi 1 yılda şubede çalıştım , istifa ettim dayanamadım.
Şöyle söyleyeyim çok alttan almak gerekiyor. Örnek verecek olursam bir müşteriye istemediği halde kredi kartı gönderilmiş ve hemen kart hizmet ücreti yansıtılmış , bu müşteri kartımı kapat diyor yönetici kredi kartına sigorta yap diye baskı yapıyor .
Ben buna benzer olaylardan ötürü dayanamamıştım aşırı satış baskısı var her departmanda.

Memur olmak çok zor artık, devlet küçülmeye gidiyor. Kpss n süper olsa da atanacağının garantisi yok, atansan dahi kadro yok sözleşmeli oluyorsun.

Madem iş öneren biri var hem de Garanti bankası. Ben olsam kabul ederdim, finans bankada çalışmaktan daha eğlenceli.

Ekmek aslanın ağzında, kolay iş yok artık.

Ya bir de saatleri evli bir bayana uygun değil diyor
Arkadaşımin abisi matematik öğretmenliği okudu ardından şu an bankada çok iyi bir pozisyonda ama bayanlara önermem bankayı diyor
Bu zorlukları bende duymuştum
Şimdi napiyorsun iş konusunda

Gerçekten öyle arkadaşım 2 yıl açıktan adalet mezunuydu şu an icra katibi 3000 i askin maaşı var
Acaba zorlasam mı diye düşündüm ama sizde haklısınız

Çalışma saatlerinde sorun hiç yaşamadım 2 yılda 3 kere mesaiye kaldım sadece.
Şu an kpss çalışıyorum evdeyim yani .

Cagri merkezinde calismayacaksaniz ne tur bir zorlugu olabilir? Bunu gercekten merak ettim. İhtimal zorluklar her meslekte var. Bence ayaginiza gelen firsati tepmişsiniz. Memur olmak o kadar kolay olsaydi herkes olurdu. Ki bankada calismak bile gunumuzde gayet zor, arkadasim iki yildir bankacilik sinavlarina hazirlaniyor.

Maas beklentini dusuk tut. Bankaci maaslari asgari ucretin bi tik ustuyle baslar

Daha butik odea icbc teb gibi yerlerin maaslari biraz daha yuksek ama baski fazla

Sube maaslari genel midurlukte calisanlardan daha fazla ama genel mudurluktekiler rahat subedekinin islemini yapar subede ki musteriyle muhattap olur gmye gonderir islemi

Baska is firsatin varsa onu degerlendir derim

Eşim devlet bankasında.kpss ile girdi 8 yıl önce.bayan için çok zor.eşim kesinlikle tavsiye etmiyor

Devlet memuruyum. Her gün onlarca değişik tip geliyor. Sokakta görsen karşı kaldırıma geçeceğin tip gelip masana oturup derdini çözmeni bekliyor. Eğer sorununu çözmezsen soruşturma açılsın diye yüz yere yazı yazıyor. Memurluk da kolay değil yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…