Şu an eşim askerde bende Ankara'dayım normalde başka bir şehirde evimizGranti finansı nede istemedin?
Şu an eşim askerde bende Ankara'dayım normalde başka bir şehirde evimiz
Ankarada abimin yanında kaliyorum
O da memur ol atan diyor
Ama çok yerlesemeyen arkadaşlarım var
Çok kararsız kaldım yengem abim banka zor falan dediler
Ya bir de saatleri evli bir bayana uygun değil diyorBen özel bir bankada 1 yıl çağrı merkezi 1 yılda şubede çalıştım , istifa ettim dayanamadım.
Şöyle söyleyeyim çok alttan almak gerekiyor. Örnek verecek olursam bir müşteriye istemediği halde kredi kartı gönderilmiş ve hemen kart hizmet ücreti yansıtılmış , bu müşteri kartımı kapat diyor yönetici kredi kartına sigorta yap diye baskı yapıyor .
Ben buna benzer olaylardan ötürü dayanamamıştım aşırı satış baskısı var her departmanda.
Gerçekten öyle arkadaşım 2 yıl açıktan adalet mezunuydu şu an icra katibi 3000 i askin maaşı varMemur olmak çok zor artık, devlet küçülmeye gidiyor. Kpss n süper olsa da atanacağının garantisi yok, atansan dahi kadro yok sözleşmeli oluyorsun.
Madem iş öneren biri var hem de Garanti bankası. Ben olsam kabul ederdim, finans bankada çalışmaktan daha eğlenceli.
Ekmek aslanın ağzında, kolay iş yok artık.
Çalışma saatlerinde sorun hiç yaşamadım 2 yılda 3 kere mesaiye kaldım sadece.Ya bir de saatleri evli bir bayana uygun değil diyor
Arkadaşımin abisi matematik öğretmenliği okudu ardından şu an bankada çok iyi bir pozisyonda ama bayanlara önermem bankayı diyor
Bu zorlukları bende duymuştum
Şimdi napiyorsun iş konusunda
Peki siz memnun muydunuzBankada bi süre staj yaptım bireyselde çalışan kız her gün hüngür hüngür ağlıyodu valla.
Peki siz memnun muydunuz
Eşim devlet bankasında.kpss ile girdi 8 yıl önce.bayan için çok zor.eşim kesinlikle tavsiye etmiyorYa bir de saatleri evli bir bayana uygun değil diyor
Arkadaşımin abisi matematik öğretmenliği okudu ardından şu an bankada çok iyi bir pozisyonda ama bayanlara önermem bankayı diyor
Bu zorlukları bende duymuştum
Şimdi napiyorsun iş konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?