• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankada çalışan hanimlar yardim

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Arkadaslar merhaba
Yarin cagri merkezi on mulakata davetliyim burda calisan hanimlar yazabilir mi?
Mülakatta ne gibi sorular sorarlar?
Birde besiktas darphane arkasinda gorusme yeri zeytinburnundan nasil gidebilirim oraya
Cok tesekkurler yardimlariniz icin

Son düzenleme:
Güneşli'deki yer için mi çağırdılar sizi? Beni de çağrı merkezi için aramışlardı bir arkadaşım hiç memnun değildi gitmedim. Şubede çalışıp ayrılmıştım.

Ben is bankasina gitmistim 1.5 yil calistim aman aman insanlarla ugrasmak cok zor gunde 150 gorusmeyle gunu kapatiyordum bi musteryle 50 dk konustugumu bilirim

Arkadaslar merhaba
Yarin garanti bankasi cagri merkezi on mulakata davetliyim burda calisan hanimlar yazabilir mi?
Mülakatta ne gibi sorular sorarlar?
Birde besiktas darphane arkasinda gorusme yeri zeytinburnundan nasil gidebilirim oraya
Cok tesekkurler yardimlariniz icin
eminönünden beşiktaş yapabilirsiniz.çağrı merkezi çalışanları pek memnun değiller, iş çok zor diyorlar ve bu süre sonra sesinizde de sorun yaşıyorsunuz.ben telemarketing yapmıştım, beş ay içinde faranjit oldum ve boğazımdaki yara uzuuun sene iyileşmedi.on yıl kadar çektim acısını.sesim hep kısılırdı.telefonda sıcak satış yapıyorduk.ortam iyiydi,
eğlenveliydi.ama sürekli bir iş olarak hiç bakamadım oraya.
banka mülakatlarına gittim ben de çağrı merkezi için, gittim çünkü başka çarem yoktu.hatta bir yerden gel çalış dediler ama başlamadım.çünkü bu meslek belli bir yaşa kadar yapılabilir.elli yaşında call center agent var mı mesela.
bankacı olacaksan zor ama gişeden başlamalısın.

banka mülakatları, tüm adaylar topluca sırayla kendini tanıtır.sonra bir konu verilir, iki gruba ayrılır çalışanalr ve o konuyun tartışmaları istenir
hatırlıyorum bize 'param olsa da çalışırım' param olsa çalışmam' konuları çıkmıştı.tartışmada senin kendini ifade ediş tarzına bakıyorlar. on beş dakika sürüyor.

Zeytinburnunda metrobüse bin, Zincirlikuyu durağında in. Otobüs minibüs istikameti var Beşiktaş diye de yazıyor zaten. Ordan bir sürü Beşiktaş minibüsü ve otobüsü geçiyor. Birine bin Darphanede in gerisinide sorarsın:)

Back
X