Bankacılık İşe Alım Sınavları Ve Mülakatları Hakkında Bilgi Sahibi Olan Arkadaşlar

attaque nasıldı cnm sınawın??benim fena değildii laelaelaelaelae

Canım benimde iyiydi , 4-5 boş bıraktığım sorum var yalnız.
Bir türlü çözemediğim 2 soru ve yetiştiremediğim 3 soru vardı.
Çözemediğim sorulardan biri KLMNU - KNFH -HBFJK diye şifrelenmiş harflerin sayı karşılığı olandı. Bulamadım fazla da zaman kaybetmek istemedim açıkçası. Diğer soruyu da çözüyorum çözüyorum şıklarda 1 eksiğini buluyordum sürekli bıraktım bende.
Ben Marmara Üni. Göztepe Kampüsü'bdeydim.
O kadar çok katılan vardı ki , açıkçası bu kadar katılım karşısında şansımın ne olacağını sorgulamadım değil Ama sonuçta girdim , elimden geleni yaptım.
Daha önce girdiğim diğer banka sınavından daha kolay sorulardı.
Bulmacaların su doku bölümlerinde sorulan mantık sorularından vardı bir tane , hoşuma gitti. Şekil sorularıyla da haşır neşirdim zaten güzeldi ama şekiller zordu açıkçası.
Bakalım , sonuçlar internet sitesinden yayınlanacakmış ama zaman belirtilmedi.
Sizin nasıl geçti?

canım bende göztepe kampüste girdim tatlicadiarzu
o kalabalığı görünce girmekten vazgeçicektim ..
bide o kalabalık arasından bir sap peşime takıldı senağlama
kahvaltı ısmarliim mii dedi durdu senağlama
acaip bi sinirle girdim sınava anlicağıun :roflol:
ya o dediin soruyu ben çözdüm harfli sayı karşılığı olan ,ama htrlamıorm hangisini işaretledm..aklıma glenleri sölimm bak
-8 esit parçaya bölmek için'7'kez keseriz dedim..
-b*m işlem sorusu vardı 21 buldum cvbı..
-pizza köfte sorusunu 'köfte'' buldum...
-kilo waardı selimli falan'bi yorum yapamayızdı'cewap..
2 ser yıl arayla doğmuş 5 kardeşin en kçüü 5 yşndaysa,2.kç yaşnda gbi bi soru vardı ..ben '11' buldm..
-kar sorusu vardı salladım%25 buldm
-ayranlı soruyu 5ölçek 2 y mu ne öle bişi dedim onuda salladım:)

şmdilik aklıma gelen bunlar canım..ama sen neden boş bıraktın ,yanlış dogruyu götürmüodu,sallama hakkını kullansaydın jeyyar
benımde 6-7 boş vardı , çıkmadan önce hepsini salladım öle çıktım..

Sallamak istemedim ne biliyim..
Zaten seninde dediğin gibi birsürü kişi girdi bu moralman çökertti beni , diğer yandan benim kimliğim değişmediği için soyismimle alakalı bir sorun çıktı , en son ben girdim sınava biraz kafam dağıldı , sallamak gelmedi aklıma açıkçası.
b*m sorusunu ben 22 buldum durdum sinir oldum sonra 21 i işaretlerim :| yakın cevap diye :)
Diğer sorulara verdiğimiz cevaplar aynı.
Uçak bileti sorusu vardı onu yapamadım.
Tuz - su karışımı sorusu vardı yaptım cevabı neydi hatırlayamıyorum şimdi ama.
Ay 60 sorudan kala kala aklımda hiçbirşey kalmamış yaa.
Kapsama kelimesiyle alakalı bir soru vardı. Onu kapsadığım kadarıyla ile başlayan cümle yaptım.
Sonra en kapsamlı kelime soruları vardı çiçek lale gül canlı gibi onu canlı iye işaretledim.
Haaa şey vardı bi de bir kare , her köşesinde rakam yazılı. 3. şekilde boş köşeye hangi rakam gelicek diye sorulmuş. Anam yapamadım ya , kafam dağıldı nedense bir türlü odaklanamadım soruya , yapamadım.
Sonra kare vardı yine kare içindeki hangi sayı kendisinden 2 alttakınden 3 eksik solundan 5 eksik falan diye 16 ydı galiba onun cevabı.

Ama görevliler sağolsunlar çok ilgiliydiler açıkçası.
Çok yardımcı oldular , silgim yoktu benim , görevliler silgi kalem bilem getirmişler olmayanlar için. Aldım , geri vercektim tamam kalsın dediler. Silgim oldu sayelerinde. Artık başka sınava girersem bir silgim var :)

Ben bodrum katta girdim sınava fen-edebiyat bölümünde aynı yerdemiydik yoksa?

:roflol: ya benım hepsi aklımdaydı dün,bi uyudum hepsini unutmşm
bitanesinde objektif kelimesi wardı-D şıkkı öznel yaptım(aynı annama gelmez)
çömlek - toprak arası baglantı kağıt ve ne arasnda vr demiş'agaç'dedim
benzin-araba dolma kalem ve MÜREKKEP arasnda olcktı..
bi şekil vardı hangi işaret gelcek '' / '' şu glcekti
uçağı bnde yapamadım..
şeker dagıtmayı da yapamadım..
tuz suyu baya çözdüm cevabı bldm ama aklıma gelmıo
kapsamada doğru evet yerimseniben
salyngoz vardı A şıkkı yaptım ama cewap aklıma gelmıo :roflol:
ayy bu kdr walla

Şansımız ne acaba merak diyorum çok ben..
Kıs hem iş hem aşk kısmetin açılmış olmasın :)
Kahvaltı ısmarlamak isteyenler çıkmış
Fakültenin neresinde girdin sınava?

Şansımız ne acaba merak diyorum çok ben..
Kıs hem iş hem aşk kısmetin açılmış olmasın :)
Kahvaltı ısmarlamak isteyenler çıkmış
Fakültenin neresinde girdin sınava?

aman aman aşk kalsın kıs zaten 6 senelik bi ilişkim var benim :1rolleyes:
ben fen edeb,yat-A bloktaydım griş katında..sen nerdeydinnnnn

aa sen bodrumdaydın,bende giriş :roflol:
görmüşsündür kesin,beyaz kaşe mont vardı üstümde , off pofff diip duruoudm..he bide köşe bucak elemandan saklanıodum tatlicadiarzu

Heheheh :)
Ben gri - kırçıllı kaşe palto giymiştim yakamda karanfil
Kıvırcık saçlıyım ben bilmiyorum sende beni görmüş olabilisin.
Beyaz montlu çok kişi vardı.
Kapı yanında dikilirken , içeri alsınlar diye insanlara bakıp içimden konuşma balonları yapıyordum ben de hihi
Kimisi dua kitabı çıkarmış , dua okuyodu , kimisi aynaya bakıyodu , bir grup kız saçma sapan espriler yapıp çok fazla gülüyorlardı.Kimisi sevgilisine sarılmış aşk meşk peşindeydi. Kendimi yanlız hissettim , o anda kocam aradı noldu girdin mi die ohh be dedim :)

bende cok yalnız hissettim :çok üzgünüm:
millet hep anlaşmış toplaşmış beraber geldmişş :çok üzgünüm:
neyse kazanırsak en azından mulakata beraber gideriz , artık bizde yalnız değiliz yerimseniben

Kesinlikle
Bu arada ben Garanti Bankasının sınav ve mülakatına katıldım , tecrübe olarak.
Gişe asistanlığı işi için...
Oradaki sorular bu sınavdan çok daha zordu.
Mülakat aşaması da çok zorlayıcıydı açıkçası.
Tecrübemiz varsa buraya yazarak fikir edinebiliriz arkadaşlar.

İş Bankası sınav sonuçları bugün yani 15.02.2008 tarihi itibariyle İş Bankası'nın kendi sitesinde açıklandı arkadaşlar!!
Sınavda başarılı olmuşum , içime dolan , işe girebilme ihtimalinin mutluluğu kelimelerle ifade edilemez şu anda.
Bugün saat 17.00 saati itibariyle mülakat duyuruları da hem sitede olacak hem mail adreslerine gönderilecekmiş.
Haberiniz olsun.
Herkese bol şans.
Allah yardımcımız olsuuun!!

bende kazanmışım :asigim:...
ama mülakat yerlerimi tam faciaa senağlama
neyse attaque , iş arkadaşı olcaz galiba :1rolleyes: :asigim: :sm_cool:

Ayyyy hayırlısı inşallah canım yaa..
Şu mülakat aşamasını da bir atlatabilirsek başarıyla , en önemlisi bu zaten.

kızlar tecrubelerınızı ayrıntılı bızlerle paylastıgınız ıcın tşkler mulakata gırınce bıraz bahsedersenız cok sevınırım

AttaQue canım mümkünse garanti bankasının sınavından ve girdiysen mülakatından yada girmediysen iş bankasının mülakatından bahsedermisin???

GÖZYAŞI iyi akşamlar bende banka görüşmelerine gitmiş ve hala aramalarını bekleyen biri olarak sana tavsiye gişeden başlama çünkü gişede yükselme şansı daha zor ama canım operasyon ve gişe aynı yoğunlukta çalışma temposu yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…