cvp vermede geç mi kaldımm bilmiyorum ama yine de cvp yazayım.
genelde pratikliğe ve hıza dayalı sorular çıkar bankaların yazılı sınavlarında.işlem bölümü mutlaka vardır amaçhızlıbirşekilde işlem yapabiliyormusunuzbunu ölçmek,mantık soruları vardır.çokzor olmaz sorular.
bunu geçerseniz eğer toplu mülakat olur bir grup tartışması yapılır.baktıkları nokta düşünceni iyi ifade edebiliyormusun,başkalarının sözünü kesmeden konuşman beklenir.ama mutlaka konuşman..arkasından bireysel mülakat gelir.mutlaka ik uzmanı ve ilgili bölümşefigirer en az iki kişi girerler mülakata.kendinden bahsetmen istenir.grubu geçtikten sonra genelde alınırsın bireysel mülakatta abuk birşey olmazsa..
banka sınavlarına çok girmiş aynı zamanda insankaynaklarında çalışmış biri olarak varsa sorularınız cevaplayabilrim:))
Aynen dediğin gibi oldu canım , bireysel mülakat aşamasına kadar geldim fakat o günkü moral bozukluğum kendimi iyi ifade edemememe neden oldu ne yazık ki.. Şimdi haber bekliyorum. Yorumun bu tür sınava girecek arkadaşlara umarım yardımcı olucaktır. Teşekkürler.
Bugün sınav , başvuruyu internetten yaptım.
canım bende bi banka sınavına hazırlanmak istiyorumda sen yazılı sınav için herhangi bir kitaptan çalıştın mı.bana da bilgi verirmisin hayatım
akbank alım yapıyor kızlar haberiniz olsun...
Hayır canım bildiğim kadarıyla böyle bir kitap yok. Ama yapılan sınavda problemler soruluyor , genel matematik ve dikkat soruları var.
hepimizin gönlüne göre versin inşallah a.s.
şubede yapılan işlemlerin operasyonu.bir üsre eğitim veriyorlar zaten.arkadaşım çalışıyor memnun çok.aaşı biraz düşüktü başta ama sosyal imkanları iyiydi çok.
arkadaşlar iş bankası fakülte mezunu istiyor.çağrı merkezi için alıyorlar.yeni biriş.com dan bakın isterseniz.
Nuriyecim sadece lisans mezunu almıyor , operasyon destek elemanı alıyor önlisans mezunu da olabilir.
9 Şubatta sınavım var , görüşmeye çağrıldım , hakkımda hayırlı dualarınızı bekliyorum kızlar.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?