- Konu Sahibi calimenjero
-
evet o lisansı almam lazım haklısın, bunu tekrar gündemime alacağım. Aranmayınca dedim heralde olmayacak bankacılık, uğraşmayayım demiştim ama evet uğraşıp almam lazım lisansı.Özel olmassa bir şey soracağım, mağazaclık tecrübem falan vardı ama bankacılık tecrübem yok. Başvuru yaparken yenimezunlar için sadece genel başvuru ilanı açılıyor ya da direkt satış-post satışı. direkt satış düşünmüyorum, genel başvurulara hep cv gönderdim ama direkt satış dışnda, yeni mezunlar bankalarda hangi görevlere alınıyor?bilmiyorumkismile
Bu sene içerisinde mutlaka bu iş meselesini halledip önüme bakmam lazım, işsizlik çok zor insan sabah yataktan kalkmak için neden bulamıyor işsiz olunca, ilk zamanlar güzel ama sonra bitmiyor gün :) birkaç bankaya gönderdiğim cv lerden aldığım yanıt, "krterleriniz uygun bulunmuştur, takiptesiniz" oldu. Bakalım, onlardan birkaç ay içerisinde cevap almassam banka işini askıya alıp başka işlere yöneleceğim. Umarım banka olur ama istiyordum çünkü. Geridönüşeri daha kısa olsaydı keşke ama heralde süreç böyle işliyor. Hemen cevapladığın için tekrar teşekkür ederim, eğer çağırlasa burada paylaşırım seninle, "mülakattan evvel" bir kaç tüyoya ihtiyacım olacaktır, zira ilk profosyonel mülakat deneyimim olacak :)
ahh evettt ben 5 aydır hafta sonları bazen pazarları da dahil olmak üzere çalıştımm kızlarr akşamlarıı olmasada hafta sonları çalışmak eziyet verici ve revindellin dediği gibi stres stres stres öle huzur falan arayamayın müşterinin kartı çalınır size bağırır parasına az faiz verirsiniz size bağırır öbür şube başka işlem yapar size bağırır bi kere sabır taşı olmayı öğrenmeniz lazım öle her kızanda her bağıranda ağlamamayı öğrenmeniz lazım sakinleştirmeyi yatıştırmayı bilmeniz lazım bazen edilen hakartler karşısında haklısınız demeyi hazmetmeniz lazım bir şeyi anlattığınızda anlamayan müşterilere 5 kere aynı veya farklı cümlelerle anlatabilecek takatiniz olması lazım :)))) sizleri korkutmak yada ürkütmek değil amacım gerçekten çok sağlam bir sinir yapınızın olması lazım çoğu zaman lanet olsun deyip istifa etmeyi düşünürsünüz oda olmazz :) müdürünüzle anlaşamazsınız şubenizin yeri iyi olmaz vs. vs ama yinede ben herşeye rağmen bu işi yapmak istiyorum diyorsanızz umarım sizleride bir gün bankacı olarak görebiliriz :)))
Canım konuyu çok güzel özetlemişsin aslında vereliniortak Ben 21 yaşındayım göz altlarım kırıştı saçlarımda beyazlar var şu an (18 yaşında başladım bankada çalışmaya) hemde gişede felan da değilim yani arka ofisteyim operasyonda çalışıyorum.. Pazarlamacısı bir yandan bastırı hadi bu iş bitmedimi diye, müşterisi ayrı arar kaydirigubbakcemile3 Ben çok bilirim tuvalete ağlamaya kaçtığımı :mymeka: Benim başıma dün gelen bir olayı anlatayım mesela akreditif açıcaz dün bir firmaya ; muhasebecisi arıyor x maddeyi çıkaralım taslaktan diyor, diğer elemanı arıyor 5 dk sonra akreditifi iptal edelim diyor , 5 dk ilk arayan arkadaş arıyor x maddeyi çıkarmayalım gerek yok diyor , arkasından firma sahibi arıyor naptınız düzeltmeleri yaptınızmı diyor , arkadan diğer eleman arıyor talimat gönderdim iptal ettinizmi diyo kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 kesinlikle çok sağlam sinirleri olması lazım insanın herşeye gülüp geçebilmeli :dance: a.s
pinguucum her bankanın kredi için prosedürleri farklıdır kimi borçlanmasına bakar kimi ödeme performansına bakar kimi ssksına bakar ama kati surette bir bankada bi krediye kefilliği olan başka bankada veya aynı bankada başka krediye kefil olamaz diye bir şey yok ama banka yukarda saydığım prosedürleri çerçevesinde reddebilirde onay verebilirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?