- Konu Sahibi calimenjero
-
benim merak ettiğim sorulaırm va rcvplarsanız çok mutlu olurum:1rolleyes:ben öğretmenlik okuyorum fakat aynı zamanda da açıköğretimde işletme okuyorum .benim şimdi işletmeyi bitirince bankada çalışma imkanım nedir ve ne olarak çalışırım nereye kadar çıkarım teşekkür ederima.s
yani benim girebilmem için bi ünide ama iyi bi ünide işletme iktisat ekonomi matematik ya da istatistik gibi alanları bitirmem gerekiyor öyle mi
zorlanmadan girmek için evet.. şahsen benm görev yaptığım banka üniv ayrımı yapıyordu. önceliği o üniv mezunlarına veriyorlar. aöf mezunları da giriyor tabi ama ,dediğim gibi ihtimal durumu biraz daha az.şansını zorlayacaksın her zamanbenim gibi..
çok teşekkürler:)öğretmen olmak öyle zorki atama yapıldı 486kişi atanıyor benim okuduğum öğretmenliğe yani şaka gibi bir durum kpssden95üstü almam gerekiyor atanabilmem için o da kadro olursasenağlamaüniversitede kalmayıda düşünüyorum akademisyen olarak ya ben ne çok şey düşünüyorum ya oysa daha çok va rmezun olmama:teytey:ama napıyım şimdiden düşünmek lazımbenneyaptımki
selamm bende bankacılık okuyorumm çok güzel bir meslek gibi görünüyor uzaktan inşallah içine girincede öle olurr :teytey:
calimenjero,
İİBF mezunu olmak, cv doldurmak işe yaramıyor heralde. Aylardır genel başvuru yapıyorum ama bir türlü geri dönüş yapmadılar.... işe de ihtiyacım var
Bende özel bir bankada çalışıyorum 2,5 senedir, bir kere kendini sinir hastası olmaya hazırla.. Stresi çok öyle dışardan göründüğü gibi 5 te kapatıp çıkmıyorsun ki ben 10 lara kadar çalıştığımı ve hatta hafta sonları bile gelip çalıştığımı biliyorum.. Şimdiki aklım olsaydı asla girmezdim.. Hiç dışardan göründüğü gibi değil iyi düşünün.. hımmm benim için işyerinde huzur ikinci planda kalır ben maaşına bakarım diyorsan başka tabi.. (maaşlarda her bankada farklı canım ben 600 tl maaşla başladım)
Lisansı almayı istiyorum ama işsizlikten dolayı psikolojim bozuldu kendimde o sınava hazırlanacak cesaret bulamıyorum biliyormusun. tam bir kısır döngü oldu gidişatımohaoldumsmile direkt pozisyonlarada başvurdum ama hala ses seda yok zaten tanıdığım olmayan bu şehirde işsiz kaldım, bir tek eşim destek işte.
Cevabın için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?