- Konu Sahibi calimenjero
evet o lisansı almam lazım haklısın, bunu tekrar gündemime alacağım. Aranmayınca dedim heralde olmayacak bankacılık, uğraşmayayım demiştim ama evet uğraşıp almam lazım lisansı.Özel olmassa bir şey soracağım, mağazaclık tecrübem falan vardı ama bankacılık tecrübem yok. Başvuru yaparken yenimezunlar için sadece genel başvuru ilanı açılıyor ya da direkt satış-post satışı. direkt satış düşünmüyorum, genel başvurulara hep cv gönderdim ama direkt satış dışnda, yeni mezunlar bankalarda hangi görevlere alınıyor?bilmiyorumkismile
canım her bankada pozisyon isimleri farklıdır ama ben genel olarak bildiim kadarıyla söyliyim bir gişe memuru gişe görevlisi gişe asistanı veya iş akış yetkilisi yetkili yardımcısı denen pozisyon var ki bu bizim banko diye tabir ettiğimiz yerdir. bazı bankalarda banko görevlisi diyede geçer. bunların bir üst seviyesi vezne yetkilisi olarak görev alır vezne yetkilisinin bir üst kısmı genelde operasyon olarak geçer satış yada pazarlama dediğimiz kısım 2çeşit ticari ve bireysel birde bankaların genel müdürlük kısımları ve çağrı merkezi kısımları olur direkt satışı tavsiye etmem ki istanbula yeni gelmiş birisinn hayatta yapamazsınn :) ama vardiyeli çalışırım dersen çağrı merkezleri içinde başvuru yapabilirsin bankanın her imkanından faydalanırsın en azından içerde atama ihtimalin daha yüksek olur yada pozisyonlar arası geçiş diyim benim bildiğim bunlar var tabii birde bankaların iştirakleri var emeklilik sigorta gibi eğer şuebyele koordineli yaparım dersen bunlarıda düşünebilirsin