• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bankacılar lütfen yardım

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
selam kızlar aranızda bankacı arkadaslar vardır muhakkak banka ilanlarına başvuru yapıp sınavlarına girmek istiyorum ama bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok bana yol gösterip yardımcı olurmusunuz hanı şu siteden başvur söyle yap banka sana mail atıcak sınava cağırıcak yanı gelışim süreleri nasıl suan sigortacıyım ama bankaya geçiş yapmak istiyorum özellikle ykb yada vakıfbanka lütfen bir yardım etsenız

Bankalar eleman alıcaklarını web sitelerinden duyuruyolar.. İnsan kaynakları bölümüne girip, orda açık pozisyonlar diye bir yer var.. başvuruyu ordan yapıyorsun.. eğer kriterlerin uyuyorsa sana mail gönderiyorlar.. sınav ilgili ( sınav yeri, saati, vs..) bilgiler yer alıyor..
Takip etmen lazım bankaların sitelerini..

Son düzenleme:

öncelikle bankarın insan kaynakları bölümünde güncel cv bulunsun oradaki açık pozisyonlar bölümünede başvurunu yapabilirsin.ayrıca bazı insan kaynakları sitelerini ve gazetelerin haftasonu verdiği ik eklerini takip etmeni öneririm

Back