Bankacılar bi bakın hele..

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.öğrenmek istediğim herşeyi açıklamışsın.tabi diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.a.s.

biz tüm başvuruları internet üzerinden yaptık.ztn gidip herhangi bir şubeye sorsan internetten başvurun diyolar.insan kaynakları sitelerinden ilanları bulabilirsin.şu sıralar biçok banka ilan vermiş durumda.çeşitli pozisyonlara eleman arıyolar.arama motorunda sektör kısmına banka yazınca tüm ilanlar çıkıyo.ve cv deki bilgilere göre çok kısa bir sürede de geri dönüyolar.biraz uzun iş tabi.sınav,mülakat bi dünya uğraştırıyolar.ama en azından ilgileniyolar.bu bile şaşırtıcı.umarım herşey gönlünce olur..

canım bendeki saplantı diil ama bankacı olmak güzel gibi gözüküyo ama tabi içine girmedem insan bilemiyo yardımcı oldugun için çok teşekkürler şimdiye kadar kimse banka hakkında bu kadar bilgi vermişti bana saol canım

Bir tanıdığım myo mezunu ama bireysel müşteri temsilciliği yapıyor 3yıldır

her bankanın çalışma politikası farklıdır.bazı bankalar bütün bölümlere eşit ağırlık verirken bazı bankalar da satış kısmına ağırlık verir.bireysel veya ticari müşteri temsilcileri bankanın satış elemanlarıdır. bankanın karlılığını onlar artıracakları için onların 4 yıllık eğitim almış olmaları banka için tercihtir böylece pazarlama veya satış konusunda uzmanlaşmaları daha kolay olacaktır.

Şu andaki uygulama nedir tam olarak bilmiyorum ama ben çalıştığım zamanlar(1998-2001) çay eksperi arkadaşım müşteri temsilcisiydi...Sonra şube yenilenince bireysel müşteri temsilcisi olarak görevine devam etti,muhtemelen şu an satış yönetmeni falandır...Ama dediğim gibi bu anlattıklarım finans sektörünün altın dönemlerini yaşadığı zamanlardı...

Arkadaşlar ben yakında Banka Sınavına gircem Halk Bankası yaf bu sınavlarda ne gibi bir sistem üzerinden soru soruluyor hiç birşey bilmedende sınava girmek istemiyorum hazır bir şans yakalamışım iyi değerlendirmek istiyorum lütfen bileniniz varsa bir yardım yerimseniben:enbuyukkk::enbuyukkk:

arkadaşlar başvuru bende yaptım ama bi sonuç çıkmadı bakalım hayırlısı neyse o olsun diyelim

merhaba arkadaşlar akbankası sınavına başvurdum.gise sınavalrında soru tarzı hakkında bilgi verirmisiniz yada bir kitap ismide olabilir

kızlar ben başkent ünv.de bankacılık okuyorum 3.sınıf. geçenlerde sunum ödevim vardı akbanka gittim müdürüyle röportaj yaptım, sorularımdan biride kimleri akbank bünyesine kabul ettikleriydi. artık veznede bile çalıştırmak için 4 yıllık ünv mezunu arıyorlarmış. önceden lise mezunu, 2 yıllık mezunu alırdık ama artık bu söz konusu değil dedi. ilk tercihimiz bankacılık mezunu olanlar,çünkü bu kişilere verdiğimiz eğitim daha rahat sonuçta bankacılık okuyanlar onun eğitimini alıp geliyorlar.

yani bankalara girmekte eskisi gibi kolay değil artık. ben bile bu bölümü okumama rağmen düşünüyorum, acabalarım var...hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…