• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacı arkadaşlar

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar merhaba telefon faturam otomatik ödemede ama bu ay yüksek gelince ben öncesinde ödedim. Ama arkadaşım ödesende yinede banka parayı keser dedi. Böyle birşey var mo? Önceden faturamızı yatırırsak yinede çeker mi banka? Birde gelecek ayda ödeme sıkıntısı olur mu?

Arkadaşlar merhaba telefon faturam otomatik ödemede ama bu ay yüksek gelince ben öncesinde ödedim. Ama arkadaşım ödesende yinede banka parayı keser dedi. Böyle birşey var mo? Önceden faturamızı yatırırsak yinede çeker mi banka? Birde gelecek ayda ödeme sıkıntısı olur mu?
Faturanızı elden ödeseniz bile otomatik ödeme talimatınız olduğundan faturanın son ödeme günü banka fatura bedelini tahsil ediyor, elektrik faturamız için otomatik ödeme talimatı vermiştik, aynısı başımıza geldi, elektrik idaresi geri ödeme yapmadı, bunun yerine bir sonraki fatura bedelinden düşüldü, ödediğiniz fatura sanırım gsm faturası, hattınızın bağlı olduğu gsm operatörünü arayın, ödediğiniz bedel gelecek faturalarınızdan düşülsün.

Back
X