• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacı Arkadaşlar yardımcı olabilir mi.?

Orası öyle senin ve çocuğunun rızkı. Her fırsatta sen yalancisin sana güveniyorum kredi çektin ve soylemedin derim. Bir de martta çekti demiştiniz o sıralarda yeni ev ya da araba alan oldu mu?

Bende çok başa kalkıyorum.Çok güveniyordum sana.Benim koruyucumdun şimdi hiç değerin kalmadı diyorum.Bir abisinin işleri ters gitmiş Bayağı borçlandığını duydum.farklı şehirdeler.Daha önce bu kişi böyle Borçları olmuş kardeşler yardım etmiş.şimdi çok borcu varmış.bilemem.

Abisinin bilgilerini biliyorsanız başka birisini konuşturup çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum dosya masraflarını vs öğrenmek için dersiniz onlarda zaten şukadar çekilmiş vs derler :KK43:

Hesap no var elimde başka bilgilerini bilemiyorum.

Eşim'in abisin'e her ay 1721 tl ödeme yaptığını öğrendim.Bir yere not etmesinden.Sorduğum da abisinin kendisine 30.000 tl kredi çektiğini 24 aylık OLDUĞUNU söyledi.Ve bana hiç inandırıcı gelmedi.hesapladığım da 41.000 geçiyor.yani 30.000 her ay 1721 tl ödenmez.hele 24 ay sonunda 11.000 faiz hiç ödenmez.Abisi ÖĞRETMEN iş Bankası'ndan çekmiş güya.sizce doğru mu?
Kesinlikle mümkün değil canım 30 bin 24 ayda bu taksit %2.28 e tekabül eder. 6 yıllık bankacıyım bu süreçte faizler hiç bu seviyeye gelmedi. Şuan 1.30-1.50 lerde oranlar. Tutar daha fazladır ya da vade çok kısadır

Kesinlikle mümkün değil canım 30 bin 24 ayda bu taksit %2.28 e tekabül eder. 6 yıllık bankacıyım bu süreçte faizler hiç bu seviyeye gelmedi. Şuan 1.30-1.50 lerde oranlar. Tutar daha fazladır ya da vade çok kısadır

Bende öyle tahmin ettim Arkadaşım.24 ay ödemeliyim.Ayda 1.721 tl.ödeme ne demek!!!!ev mi aldıkta ödüyorsun bu ne demek diye çok sıkıştırdım.Bakalım altından ne çıkacak.keşke Öğrenmenin bir yolu olsa.

Kimlik bilgileri ve anne kızlık soyismi olmadan bulmanız çok zor bunları bilmeden bilgi paylaşımı yapmazlar ki eşiniz kendi adına çekmiş olabilir mi ?
Not ettiği yerde abisinin adı her ay 1721 tl ödeme yazıyordu.

Ulaşabiliyorsanız abisinin bilgilerine ve eşinizin bilgilerini bulup ikisiyle sorgulaybilirsin umarım çözüme ulaşırsınız

Abisinin hesap numarası dışında başka bilgisi yok elimde.birde banka bu bilgiyi benimle paylaşır mı???

Back