- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.330
- Konu Sahibi lanadelmilav
Ayrıca borcun tamamını şu an kapatmakla alakası da yok kredi notunuz düşük muhtemelen bir iki ay düzenli şekilde ödemeleri yaparsanız o zaman belki 35 bini çekebilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35 bin kredi için bankaya yatan maaşınız az, nişanlınızla beraber yarı yarıya çekerseniz verirler ancak.
sebep olarak ;Ayrıca borcun tamamını şu an kapatmakla alakası da yok kredi notunuz düşük muhtemelen bir iki ay düzenli şekilde ödemeleri yaparsanız o zaman belki 35 bini çekebilirsiniz
aslına bakarsanız zor değil ama özel sektör çalışanlarına verilmiyor kamu çalışanlarına yuklu mıktarda kredıler onay alıyor tek şart aylık ödemenın maaşının %70 ini geçmemesi tabı kredi notu en büyük etken ama ben yıllarca borcumu kredi ile kapatıp üstüne kredi çekip ev almış biri olarak söyleyebilirim ki ödemeleriniz düzenli ise ve özellikle kamu çalışanı iseniz o maaşa bile çok rahat 50-60 bin kredi alabilirsiniz...Kredi notunuzu kontrol edin. Muhtemelen şu an ödeme gücü kötü bölgesindesindesiniz. Bir üst bölgeye çıktığında başvuru yaparsanız ancak onaylanır. O da nerden baksanız üç ay sürer.
1800 lira maaşı olan birine borcu hiç olmasa dahi 35 bin kredi vermekte zorluk çıkarır bankalar. 48 ay vade yapsanız bile yaklaşık 1100 lira oluyor ödemeleri. Yani çok zor. Belki kefille falan bir ihtimal.
kamu çalışanı değilim maalesef..aslına bakarsanız zor değil ama özel sektör çalışanlarına verilmiyor kamu çalışanlarına yuklu mıktarda kredıler onay alıyor tek şart aylık ödemenın maaşının %70 ini geçmemesi tabı kredi notu en büyük etken ama ben yıllarca borcumu kredi ile kapatıp üstüne kredi çekip ev almış biri olarak söyleyebilirim ki ödemeleriniz düzenli ise ve özellikle kamu çalışanı iseniz o maaşa bile çok rahat 50-60 bin kredi alabilirsiniz...
peki bişey sorsam..Prenses ben konut kredisine başvurmuştum
İpotek vs olacak dediler ki borcun var başka bankaya miktar 50-70 arası bir şeydi
Ev arama sürecinde atlanmış ödedik çıktı
Banka ile yüz yüze görüşün ekrandan o borcu söylesinler ödeyin
Bir de şu kadar katı diye sınır var galiba toplam kredi kartı limiti bile aylık gelirinin 4 katını aşamıyormuş borcu değil de limiti
Kullanmadığım yüksek limitli kartlarım varmış onları düşürdüm de kartımın limitini yükselttim ama bordro vs değil beyanla gelir girdiler buna rağmen 4 kat sınırı var dediler
peki bişey sorsam..
bilgin var mı bilemiyorum ama..
borcumu ödedikten ne kadar zaman sonra kredi başvurusunda bulunmalıyım?
şimdi yarın borcumu kapatıyorum mesela on gün sonra?
0 borçsuz?
sebep olarak ;
müşterinin geliri ödemeleri karşılamaktadır gibi bişey çıkıyormuş.
içimi ferahlattınızBenimkini hemen ödemiştik hemen onay gelmişti
Yani başvuru red olur diye aradılar ödedik genel müdürlük onay verdi
Bir de benim gelirim yoktu bordro vs yok o nedenle şube değil genel müdürlük onayı oldu
35 binlik krediyi maaşı olan birine krediyi şube kendi verir muhtemelen
aslına bakarsanız zor değil ama özel sektör çalışanlarına verilmiyor kamu çalışanlarına yuklu mıktarda kredıler onay alıyor tek şart aylık ödemenın maaşının %70 ini geçmemesi tabı kredi notu en büyük etken ama ben yıllarca borcumu kredi ile kapatıp üstüne kredi çekip ev almış biri olarak söyleyebilirim ki ödemeleriniz düzenli ise ve özellikle kamu çalışanı iseniz o maaşa bile çok rahat 50-60 bin kredi alabilirsiniz...
peki 2günde 6 tane olumsuz kredi sonucundan sonra yarın sabah borcumu ödesem50-60 binin ödemesi maaşın %70'ini geçer zaten en uzun vadede dahi.
Ayrıca kredi kapatma taahhüdü ile kredi çekmek farklı bir olay. Siz taahhüt ettiğiniz kredilerin ödemelerini elinize dahi almazsınız banka kapatır. Bu amaçla verirler zaten, işlerine gelir çünkü. Yeni kredi yeni kazanç demek.
peki 2günde 6 tane olumsuz kredi sonucundan sonra yarın sabah borcumu ödesem
ne zaman kredi başvurusu yapayım?
içimi ferahlattınız
borcunuz 50 bin miydi?
anladım50 tl hayatım
Unutulmuş kredi kartı borcu